Αγορά LED TV 40"-42".

Αποφάσισα να πάω μια βόλτα σήμερα από τον Κωτσόβολο να ριξω μία μετιά από κοντά και να συγκρίνω τις τηλεοράσεις που έχω σαν επιλογη για να αγοράσω.
Είδα τις LE46C650 και LE46C750.
Καταρχάς και οι δύο είχαν πολύ καλά χρώματα, ειδικά το μαύρο της 750 ήταν πολύ καλό και έντονο. Δεν ήταν θαμπό όπως μιας 55αρας LCD SONY που είχe δίπλα και μπόρεσα να κάνω μια συγκριση. Σαν εικόνα δεν είδα πολλές διαφορές στα δύο μοντέλα ίσως το άπειρο μάτι μου να μην τις έιδε.
Εντύπωση μου έκανα μία LG 47LD650 που ήταν ακριβώς δίπλα στην LE46C650. Εκεί δεν είδα καμιά διαφορά παρά μόνο στο μαύρο. Εκεί υπερτερούσε πολύ η Samsung. Αλλά βέβαι ήταν και πιο ακριβή.
Σαφώς ανώτερη η C750 σε αρκετά πράγματα (3D, 200 Hz) αλλά την βρίσκω και 450 ευρώ ακριβότερη και η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω.

Στο καταστημα οι αδυναμιες καλυπτονται. Στο σπιτι σου η 55αρα Sony μπορει να ειναι η καλυτερη απο ολες αλλα τα φωτα δημιουργουν ανακλασεις (πιθανολογω σειρα NX με ανακλαστικη επιφανεια).

Οσο για το θεμα μας η C650 ειναι πολυ καλυτερη απο την LD650 και την LD750.

Στο καταστημα οι αδυναμιες καλυπτονται. Στο σπιτι σου η 55αρα Sony μπορει να ειναι η καλυτερη απο ολες αλλα τα φωτα δημιουργουν ανακλασεις (πιθανολογω σειρα NX με ανακλαστικη επιφανεια).

Οσο για το θεμα μας η C650 ειναι πολυ καλυτερη απο την LD650 και την LD750.

Έχω βάλει κάτω χαρτί και μολύβι για να επιλέξω ανάμεσα στην C650 και C750.
Τα 400 ευρώ παραπάνω με ζορίζουν και προσπαθώ να δω εαν από την χρήση που θα κάνω θα τα αποσβέσω ή όχι.

αν θες 3D 200HZ και αναπηρο PVR τοτε πας για την c750 αν δεν τα θες περνεις την c650.
Αν δεν εχεις τα χρηματα μπορεις να περιμενεις καποια προσφορα η να περιμενεις
τα νεα μοντελα που και καλυτερα θα ειναι και θα εχεις μαζεψει παραπανω χρηματα.
Για δες μηπως μπορεις να αγορασεις και καμια c750 που ειναι demo σε μαγαζι
σε χαμηλοτερη τιμη πχ 500 ευρω λιγοτερα.

αν θες 3D 200HZ και αναπηρο PVR τοτε πας για την c750 αν δεν τα θες περνεις την c650.
Αν δεν εχεις τα χρηματα μπορεις να περιμενεις καποια προσφορα η να περιμενεις
τα νεα μοντελα που και καλυτερα θα ειναι και θα εχεις μαζεψει παραπανω χρηματα.
Για δες μηπως μπορεις να αγορασεις και καμια c750 που ειναι demo σε μαγαζι
σε χαμηλοτερη τιμη πχ 500 ευρω λιγοτερα.

Τι εννοείς "ανάπηρο" PVR; Χρόνος δεν υπάρχει δυστυχώς. Για λόγους ανωτέρας βίας πρέπει να την πάρω μέχρι μέσα Νοεμβρίου.
Κάτι είχες αναφέρει για το panel των δύο μοντέλων. Τελικά φοράνε το ίδιο; (C650 - C750)

αναπηρο PVR σημαινει οτι οτι γραφεις μπορεις να το βλεπεις μονο στην τηλεοραση γιατι τα αρχεια ειναι προστατευμενα με DRM και δεν παιζουνε σε υπολογιστη

αναπηρο PVR σημαινει οτι οτι γραφεις μπορεις να το βλεπεις μονο στην τηλεοραση γιατι τα αρχεια ειναι προστατευμενα με DRM και δεν παιζουνε σε υπολογιστη

Τα αρχεία εγγράφονται σε εξωτερικό σκληρό ή έχει η τηλεόραση δικό της δίσκο;

Τα αρχεία εγγράφονται σε εξωτερικό σκληρό ή έχει η τηλεόραση δικό της δίσκο;

Δεν γνωρίζει κανείς;
Μια ακόμα ερώτηση. Ο media player της C650 τι αρχεία παίζει; Έχει διαφορές πολλες με τον player της C750;;; Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει γιατί μέσα στην εβδομάδα αποφασίζω...Thanks...