Αφού βλέπω παραπάνω ότι σου άρεσε πολύ η W905 δεν βλέπω γιατί να μην την αγοράσεις (έστω και σε 46"). Άλλωστε είναι αντικειμενικά στις 2-3 καλύτερες τηλεοράσεις της αγοράς.
Το πάνελ που έχει η συγκεκριμένη είναι τύπου VA που είναι ανάλογο της Sony που έχεις σε θέμα μαύρου/αντίθεσης.
Μου αρεσε πολυ η 905 yperion ο μονος λογος για να μην την αγορασω ειναι οτι θελω να παρω κ το ps4 κ μια ηχομπαρα κ εχω ενα συγκεκριμενο budget.να βαλω στην ακρη λοιπον την ηχομπαρα η να επιλεξω καποια πιο οικονομικη κ να αγορασω την 905 η να παρω καποια αρκετα πιο οικονομικη tv,γιατι ισως η 905 δεν δικαιολογει την πολυ μεγαλη της τιμη κ να μπορεσω ολοκληρομενα αυτα που θελω?αντε μου ντες.σε τι πιστευεις οτι πλεονεκτει η 905 απο την samsung f6500 που μου αρεσε αρκετα περαν της βασης κ δικαιολογει τα πολυ παραπανω χρηματα?
Και εμενα michalis3 μου φαινεται πολυ μεγαλο ποσο της 905,ειναι σχεδον διπλασιο της samsung 6500.απλα μου φαινεται σαφως ανωτερη ποιοτικα η 905.κ εκει ειναι που μπερδευομαι.καλυτερη tv που δεν ξερω αν οντως ειναι η 905 κ αυτο ρωταω βασικα με παραχωρηση στον ηχο της ηχομπαρας η λιγο???χειροτερη tv κ παιρνω τα παντα ολα?