επανερχομαι στο θεμα γιατι εφτασε ο καιρος τωρα τελικα να παρω τηλεοραση,λογω ανωτερας βιας...το budget πιο περιορισμενο κ μαλλον καταληγω στην samsung 46f6500.τη θεωρειται την πιο vformoney επιλογη η εχετε να προτεινετε κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα?επισης μηπως να κανω υπομονη μπας κ πεσει αισθητα η τιμη τα χριστουγεννα?κ κατι αλλο,το panel που φοραει η 6500 ειναι va η ips?
Oκ μιχαλη συμφωνω οτι παιρνεις μεγαλυτερη σε αυτα τα λεφτα,αλλα στα 2.5 μετρα που ειναι η αποσταση θεασης μου,νομιζω οτι ειμαι κομπλε με την 46αρα!οπως επισης η ποιοτητα εικονας της 905 δεν νομιζω να συγκρινεται με καποια αλλη tv στο χιλιαρικο.παρ"ολα αυτα δεν μου απαντησες αν πιστευεις οτι θα πεσει η 905 σ"αυτα τα χρηματα που περιμενω...οπως επισης διακρινω μια ψιλοεμπαθεια για την συγκεκριμενη tv που εν μερη τη δικαιολογω για την τιμη που εχει,αλλα οχι οταν θα εχει την τιμη που περιμενω.νομιζω οτι ειναι μια τηλεοραση εξαιρετικη σε ολα της,αν κανω λαθος διορθωσε με.Αναλόγως με τη γωνία που βλέπεις. Όσες έχουν IPS panel έχουν μεγαλύτερες γωνίες θέασης πάντως. Αν μπορείς να περιορίσεις τη θέασή σου εντός αυτών για όσες έχουν VA panel μια χαρά. Η W905 για μένα δεν αξίζει ούτε στο χιλιάρικο γιατί με τα ίδια λεφτά παίρνεις μεγαλύτερη.
Δεν ειναι φιλε μου οτι θελω να παρω sony ντε και καλα!απλα η 905 οσο πιανει το ματι μου και απο οσες εχω δει απο κοντα ειναι σαφως ανωτερη!κ εγω την εψηνα την f6500 αλλα εχει 2 μειον για μενα,την κακασχημη βαση χταποδι και κακο σχετικα τηλεοπτικο απ"οσο ξερω!δεν εχω κολληματα με εταιριες,απλα κοιταω να παρω οτι καλυτερο μπορω και σε λογικη τιμη,γι"αυτο ρωταω εξ"αλλου για το πως το βλεπετε για πτωση τιμης της 905 στο χιλιαρικο,διοτι τα χρηματα που κοστιζει τωρα ειναι απαγορευτικα και δεν υπαρχει λογος για ξοδεμα τοσου χρηματος,υπαρχει δεν υπαρχει!εγω νομιζω aggelos29 οτι θες να παρεις σονυ και καλα! την w905 και προσπαθεις απο ολα τ απαιδια εδω μεσα να παρεις την ευλογια !
αλλα σου λενε η περισσότερη οτι μ αυτα τα λεφτα παίρνεις μεγαλύτερη σε ιντζες και με την ιδια τιμη ! μην κανεις τα λαθη που καναμε η περισσότερη στο παρελθον
γιαυτο φτασαμε εδω που ειμαστε ( κριση )
μια χαρα ειναι η samsung F6500 την πηρε φιλος μου καιι την ζηλευω ακομα !
και να φανταστείς στο σαλόνι εχω πανυ πλαζμα 50αρα την 50vt20
και στο δωματιο σονυ sony 46ex720
εδωσα κοντα στα 4000 χιλιαρικα και για τις 2 !!
τωρα ξερεις τη θα ήθελα ?
πανω απο 60 ιντζες στο σαλονι και 55 αρα σιγουρα στο δωματιο ....
και ας ειναι λιγοτερο αξιολογες , αλλαζουν τα μοντελα σαν το νερο, βγαινουν συνεχεια αλλα ..
2 ερωτησουλες εχω παιδια,οποιος ξερει ας απαντησει!Η samsung 6500 σε σχεση με την sony w5500 που εχω εχει καλυτερο,χειροτερο η ισαξιο μαυρο???Καθως επισης η w685 τι πανελ φοραει και αν φοραει va σε σχεση με το μαυρο της w5500 υστερει η υπερτερει?Ευχαριστω εκ των προτερων και που θα παει θα καταληξω,αν και με βλεπω να ανεβαινω σε 50 ιντσες!Αν ειχε καλυτερο επεξεργαστη για τηλεοπτικο η 6500 και τουλαχιστον ισαξιο μαυρο με την 5500 που εχω τωρα θα ειχα καταληξει ηδη!Αλλα που θα παει κοντευω...
Ευχαριστω πολυ Yperion!Αξιζει λες να παω στην 6800 η οχι?Επισης ποσο μπορω αραγε να πουλησω την 40w5500?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.