Αγορά LG 32LW4500 3D

paplomatothiki

Senior Member
26 April 2011
404
Καλησπέρα σε όλους ! Μπήκε μέσα μου ο...δαίμονας να αγοράσω καινούρια 3D τηλεόραση:angel::angel:
Λόγω περιορισμών στο χώρο αναγκαστικά στρέφομαι στις 32'' και ενώ είμαι τρελός fan των SAMSUNG (έχω μία LE26B450 ), μόλις είδα το παθητικό 3D και πόσο ξεκούραστο είναι,το θέμα για μένα έγινε μονόδρομος !
Τα ερωτήματα προς τους σοφούς της κοινότητας είναι :
1. Πόσο καλή ποιότητα έχει η LG σε δισδιάστατη εικόνα ,ειδικά σε σχέση με τις SAMSUNG ?
2. Να μπορώ να βασιστώ στον ήχο της τηλεόρασης , η ν'αρχίσω να ψάχνω πάλι για τερτίπια για ν'ακούω ήχο της προκοπής ? (η αντιπροσωπεία ανακοινώνει 10w,ελπίζω να είναι καλύτερα απο της SAMSUNG που έχω τώρα της οποίας η απόδοση είναι ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΗ !! )
3. Η πρώτη μου lcd ήταν μια LG,η οποία στα 2,5 χρόνια εμφάνισε πρόβλημα στο inverter-αφού πρώτα με είχε παιδέψει απίστευτα- και επειδή ξενέρωσα φοβερά δε θέλω να ξαναπάθω τα ίδια.Μήπως ξέρετε τίποτα για την αξιοπιστία της φίρμας ?
Συγγνώμη που έθεσα τόσα ερωτήματα και κούρασα τον κόσμο (αν και ακόμη θα θα ήθελα διακαώς να ρωτήσω πού θα πάω διακοπές φέτος :BDGBGDB55: ) !!!

Πριν λίγες ώρες δοκίμασα το passive 3D για αρκετή ώρα και για μένα όπως και για σένα δεν τίθεται θέμα επιλογής ποια, αποτελεί την καλύτερη επιλογή και οικονομικοτερη συνάμα σε τρισδιάστατη απεικόνιση.

1. Εξαρτάται πάντα ποια LG εννοείς και με ποια Samsung να τη συγκρίνεις, κατ εμέ η LG έχει πολύ καλή απεικόνηση δισδιάστατης εικόνας σε αναλογία με Samsung που επίσης εινια πολύ καλή.
2. Έχω 3 LG τηλεοράσεις ο ήχος στις τελευταίες 2 που πήρα ειναι αρκετά καλός αλλα αν θες να δει ταινία όπως πρέπει θα κινηθείς για Home Cinema.
3. Οπως προείπα είμαι πιστός ακόλουθος της LG γιατί προσφέρει τις best value for money συσκευές, για αξιοπιστία δεν τίθεται ζήτημα δεν μου εχουν εμφανισει ποτε προβλημα και απ ότι εχω διαβάσει έχει πολυ καλη υποστηριξη στην Ελλάδα.

Γνώμη μου, μην πας για 32" αλλα για 42+....το 3D ειναι ωραιο στις μεγαλύτερες ιντσες δε ακόμη καλυτερο.

Πριν λίγες ώρες δοκίμασα το passive 3D για αρκετή ώρα και για μένα όπως και για σένα δεν τίθεται θέμα επιλογής ποια, αποτελεί την καλύτερη επιλογή και οικονομικοτερη συνάμα σε τρισδιάστατη απεικόνιση.

1. Εξαρτάται πάντα ποια LG εννοείς και με ποια Samsung να τη συγκρίνεις, κατ εμέ η LG έχει πολύ καλή απεικόνηση δισδιάστατης εικόνας σε αναλογία με Samsung που επίσης εινια πολύ καλή.
2. Έχω 3 LG τηλεοράσεις ο ήχος στις τελευταίες 2 που πήρα ειναι αρκετά καλός αλλα αν θες να δει ταινία όπως πρέπει θα κινηθείς για Home Cinema.
3. Οπως προείπα είμαι πιστός ακόλουθος της LG γιατί προσφέρει τις best value for money συσκευές, για αξιοπιστία δεν τίθεται ζήτημα δεν μου εχουν εμφανισει ποτε προβλημα και απ ότι εχω διαβάσει έχει πολυ καλη υποστηριξη στην Ελλάδα.

Γνώμη μου, μην πας για 32" αλλα για 42+....το 3D ειναι ωραιο στις μεγαλύτερες ιντσες δε ακόμη καλυτερο.

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Χαίρομαι που δε βγάζουν προβλήματα γιατί είμαι κατά της γενίκευσης του προβλήματος μιας συσκευής για όλη τη μάρκα.
Η διαφορά ανάμεσα στα δύο είδη 3D είναι ακόμα πιο έντονη εάν απο την παρακολούθηση του παθητικού δεις αμέσως μετά ενεργό 3D! Εγώ δεν το άντεξα ούτε 2 λεπτά !

Καλημέρα!

Τελικά paplomatothiki την πήρες την tv?
Mπορείς να μας πείς εντυπώσεις?
Την έχω παραγγείλει και γώ και την περιμένω να μου ρθει.

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλημέρα!

Τελικά paplomatothiki την πήρες την tv?
Mπορείς να μας πείς εντυπώσεις?
Την έχω παραγγείλει και γώ και την περιμένω να μου ρθει.

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά!

Όχι...δεν την πήρα ακόμη !:bigcry::bigcry::bigcry: Λόγω διαφόρων λόγων η αγορά της μετατέθηκε για μετά από λίγους μήνες ! Όταν με το καλό την παραλάβεις , κάνε ένα κόπο να μας γράψεις καμία κριτική !

ΑΑ ΟΚ!
Ναι μόλις την πάρω, γιατί ήδη περιμένω 10 μέρες και προβλέπεται άλλες 10!
10-15 εργάσιμες είπαν, οπότε καταλαβαίνεις.
Βέβαια θα γράψω 5 πράγματα μόλις την πάρω, αν και δεν είμαι ο πλέον ειδικός! :-)

Μάλιστα !

Περάσανε οι 10 μέρες, περάσανε και οι μήνες και ακόμα τίποτα !!!

..Χάθηκαν στην 3η διάσταση μάλλον

Ειναι περσινο. Αν τη βρεις θα ειναι κανενα εκθεσιακο κομματι. Το μονο που αξιζει σε αυτη την τηλεοραση ειναι το 3d λογω παθητικου. Σε 2d....
Την ειχα σε 47αρα και την πουλησα σε 1 χρονο (πριν απο λιγες μερες). Θα μαθεις επανω της ολα τα ελατωματα των led-lcd... master θα παρεις λεμε...