Αγορά LG 42LW5400

φιλε μου σε ευχαριστω παρα παρα πολυ για ολες τις καταπληκτικες σου συμβουλες

Όσο αφορά το 3D και εγώ προτιμώ το παθητικό να σου πω την αλήθεια ενώ και οι νέες LG σειρά LM έχουν τον καλύτερο σχεδιασμό αυτή τη στιγμή αλλά οι τιμές είναι πολύ υψηλές προς το παρόν...

http://www.skroutz.gr/s/449545/LG-47LM615S.html

Αν ηταν 100-200 ευρώ κάτω από τις αντίστοιχες Sony και Samsung τότε ίσως να μιλούσαμε για καλό value for money σαν αγορά.

Με κουπονι απο το electroworld παει στα 900Ε...Ισως ειναι καλη περιπτωση...

philip_t το έψαξα και εγώ αυτό με το κουπόνι και απότι βλέπω η electronet σου δίνει μια έκπτωση 30% με το που γράφεσαι στο e-store της!

philip_t το έψαξα και εγώ αυτό με το κουπόνι και απότι βλέπω η electronet σου δίνει μια έκπτωση 30% με το που γράφεσαι στο e-store της!

Παιδιά η electroworld εννοω, δεν πρόλαβα να το κάνω edit δυστυχώς :(

Yperion sorry που σε ρωτάω εδώ αλλά έχεις δει κάποιο review για τις lm615s ή 620s; Στο εξωτερικό βρίσκω και κάποιες που αντί για "s" έχουν "t", ξέρεις ποια η διαφορά;

Ρε παιδια δεν ειναι περιεργο το 30%.

Εχεις κανονικα εγγυηση απο LG οπως ισχυει η ειναι παραεισαγωγη?

Εμενα μου βγαινει η 55LM670S στα 1539, σχεδον 500 ευρω φθηνοτερα απο το skroutz...

Τελικα με τα νεα μοντελα υπαρχει καποιο παθητικο 3δ με χαμηλο Lag εβγαλαν κ αλλα μοντελα ?

Ίδια εταιρεία ουσιαστικά με τον Κωτσόβολο είναι. Μάλιστα από το κοντινότερο κατάστημα του Κωτσόβολου θα εξυπηρετηθεί η παραγγελία σου.

παιδια και τζαμπα να σας την δινουν μην την παρετε. θα επρεπε η lg να ντρεπετε για αυτου του ειδους τα προιοντα.ευτυχως δεχονται επιστροφη και επειστροφη χρηματων στα media μεσα σε 14 μερες. ουφ

η τηλεοραση οσες ρυθμισεις και αν κανεις ειναι μια μετριοτητα. εχει απιστευτο ψηφιακο θορυβο, εχει διαχυση φωτος απο πλαγια και στις γωνιες. κακη αντιθεση. πολυ μεγαλο lag. η τηλεοραση δευτερα το πρωι παει πισω και τιμη στη media markt που δινει χρηματα πισω αν εχεις αθικτη τη συσκευασια εντος 14 ημερων. τι λες yperion gia μια πλασμα LG μιας και ειμαι δεσμευμενος με τη media που δεν εχει panasonic?