Αγορά LG 55LA620S και απορίες

.
...

Δεχόμαστε προτάσεις , it doesn't take a genius....

LG 55LA740S!!!!!!!'
Xαχαχαχα πλάκα κάνω!!
Προσωπική μου άποψη ειναι ότι η αγορά μιας tv ειναι προσωπικό ζήτημα με διαφορετικές ανάγκες -απαιτήσεις-γούστα!!!
Εμένα δλδ μου εχει κολλήσει αυτή η LG και πιστεύω ότι θάρρος ικανοποιήσει απόλυτα!!
Ενας άλλος που θα τη συγκρίνει δίπλα-δίπλα με μια SAMSUNG θα θεωρήσει ότι η S εχει καλύτερη αντίθεση -μαύρο και να πάρει αυτή!!Αυτο δλδ τι σημαίνει ότι εγω έκανα πατάτα και πήρα "χειρότερη" tv?Εγω δεν το νομίζω και γίαυτο το λόγο διαβάζω της απόψεις του καθενός αλλα της φίλτρα εδώ μέσα απο το ΔΙΚΟ μου πρισμα!!!!

Και πολύ σωστά κάνεις.

Στο κάτω κάτω της γραφής πάρε εσύ αυτή που σου αρέσει και άσε να λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. Κανείς δεν μπαίνει συνεταίρος στην τηλεόραση που αγόρασες με τα λεφτά τα δικά σου.

Και πολύ σωστά κάνεις.

Στο κάτω κάτω της γραφής πάρε εσύ αυτή που σου αρέσει και άσε να λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. Κανείς δεν μπαίνει συνεταίρος στην τηλεόραση που αγόρασες με τα λεφτά τα δικά σου.

+100000!!!!!!!!

Και άλλος το είπε αυτό για την F6800....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/109372-Samsung-UE46F6800

... και μόλις εμφάνισα διαγράμματα χρωματικής ακρίβειας και gamma για σύγκριση έψαχνε τρύπα να κρυφτεί...

Με λίγα λόγια άλλο 2011 και άλλο 2013.

Πραγματικα,αλλο 2011 και αλλο 2013

Δεν υπαρχει σε εικονα συγκριση μεταξυ των δυο τηλεορασεων.

Στο μονο που υπερτερει η LG ειναι στο πιο ξεκουραστο 3D , σε 2D η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη υπερ της ST30.

Για να καταλαβεις υπαρχει μελος που εχει Panasonic U10 (2 μοντελα πισω) και οταν ειδε την εικονα της LW4500 που επισης αγορασε στο τηλεοπτικο τραβαγε τα μαλλιά του.

http://www.skroutz.gr/s/330765/Panasonic-TX-P42ST30E.html

Κατά την γνώμη μου σε εικόνα δεν υπάρχει σύγκριση.

Υπαρχει και ενα μελος ο stratisd που ειχε LG 55LW650 και την αλλαξε με ST30 και συμφωνει μαζι μου.

H ST30 είναι καλύτερη τηλεόραση από τις D7000/D8000.

Αφού όμως θέλεις χρήση ως μόνιτορ πάρε κάποια από τις νέες ES.

τηλεορασαρα φαινεται η la660,φανταστρουμφικα καλυτερη απο d8000 και lg των 100 χερτσ:music-smiley-005:

τηλεορασαρα φαινεται η la660,φανταστρουμφικα καλυτερη απο d8000 και lg των 100 χερτσ:music-smiley-005:

Είπε κανείς ότι είναι τηλεορασάρα? Διάβασες κάπου ότι έχει άψογο μαύρο και τεράστια αντίθεση? Καλύπτει όμως τις ανάγκες και απαιτήσεις της πλειοψηφίας των καταναλωτών.

ΥΓ. Μπράβο είσαι τέλειος ντετέκτιβ...:music-smiley-005:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Είπε κανείς ότι είναι τηλεορασάρα? Διάβασες κάπου ότι έχει άψογο μαύρο και τεράστια αντίθεση? Καλύπτει όμως τις ανάγκες και απαιτήσεις της πλειοψηφίας των καταναλωτών.

ΥΓ. Μπράβο είσαι τέλειος ντετέκτιβ...:music-smiley-005:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν διαφωνω καθολου στο οτι καλυπτει τις αναγκες και απαιτησεις της πλειοψηφιας,αλλα διαβασα για χρωματικη ακριβεια και γαμμα που θα κανει κοσμο να κρυφτει σε τρυπες οταν μιλησα για την εικονα της:music-smiley-005:

ΥΓ. ευχαριστω για την ειρωνια,μπραβο:SFGSFGSF:

Αναφέρθηκαν παραπάνω οι ανάγκες που έχει τώρα κάποιος καταναλωτής σαν τον Τινιακό , αυτές τις απαιτήσεις θέλει να καλύψει , αλλιώς θα καθόταν με την ST30 και θα γλίτωνε και 1000 ευρώ. Από τότε όμως μέχρι σήμερα άλλαξαν τα δεδομένα του.

ΥΓ. H χρωματική ακρίβεια αναφέρθηκε για την σύγκριση που έγινε σε άλλο νήμα και όχι για την συγκεκριμένη τηλεόραση του τίτλου.

Αναφέρθηκαν παραπάνω οι ανάγκες που έχει τώρα κάποιος καταναλωτής σαν τον Τινιακό , αυτές τις απαιτήσεις θέλει να καλύψει

Όχι η εικόνα το πρώτο κριτήριο.

Με μπερδεψατε
τεσπα,εγω την αποψη μου την κατεθεσα μια φορα,αν κριτηριο ειναι η εικονα,χαρα σε ips των 50χερτς δεν προκειται να βρει ο φιλτατος τηνιακος
για τα υπολοιπα,μαλλον οκ θα ειναι,διατηρω ομως καποιες επιφυλαξεις για τις ανακλασεις

Είναι δύσκολη απόφαση η μετάβαση από plasma σε lcd.
Πάντως αν δε δω με τα μάτια μου τις νέες lg δε θα προχωρήσω σε αγορά.

καλησπερα στο φορουμ, γραφω μετα απο χρονια και σκεφτομαι την αγορα της LG 55 LA 660S για την αντικατασταση μιας Panasonic plasma TH-37PX80E. το κυριο ενδιαφερον μου ειναι το ποδοσφαιρο μεσω δορυφορικων καναλιων και ταινιες μεσω σκληρου δισκου. διαβαζοντας τα σχολια σας φοβηθηκα και ειδα και την Samsung UE55H6200. ποια ειναι η αποψη σας?

Πάρε την Samsung , η κύρια διαφορά είναι στην τεχνολογία του πάνελ , τύπου VA η Samsung , IPS η LG. Η δεύτερη υπερτερεί σε γωνία θέασης αλλά σε μαύρο/αντίθεση η πρώτη με μεγάλη διαφορά.

καλησπερα στο φορουμ, γραφω μετα απο χρονια και σκεφτομαι την αγορα της LG 55 LA 660S για την αντικατασταση μιας Panasonic plasma TH-37PX80E. το κυριο ενδιαφερον μου ειναι το ποδοσφαιρο μεσω δορυφορικων καναλιων και ταινιες μεσω σκληρου δισκου. διαβαζοντας τα σχολια σας φοβηθηκα και ειδα και την Samsung UE55H6200. ποια ειναι η αποψη σας?

Eχω την 48h6200... Αγορασε τη αφοβα. Εξαιρετικη τηλεοραση

τελικα πηρα την πιο καινουρια LG 55LB650V. ενημερωση αυριο.
Με γειά και καλοθέατη, αλλά αν μου επιτρέπεις είχες πολύ καλύτερες προτάσεις από τα παιδιά εδώ και στις ίδιες ίντσες, γιατί δεν τις προτίμησες;
Επίσης και η samsung η UE55H6200 καινούργιο μοντέλο είναι και αυτή, και σε σύγκριση με την LG 55LB650V με πολύ καλύτερη αντίθεση και μαύρο, υστερεί λίγο σε γωνία θέασης. Αυτή λοιπόν ας πούμε, γιατί δε τη προτίμησες;

ο λογος ειναι αυτος που ειπες, γωνια θεασης. μεγαλο σαλονι, και ιδιαιτερα σκοτεινο. ηταν η τιμη καλυτερη, η εμφανιση και τα λιγα παραπανω χερτζ που εκαναν τη διαφορα στο νιμα.

Ιδιαίτερα σκοτεινό σαλόνι και πήρες IPS;! :hmmmm:

Όπως αγαπάει κανείς, καλοθέατη και απροβλημάτιστη να 'ναι... :ernaehrung004:

ο λογος ειναι αυτος που ειπες, γωνια θεασης. μεγαλο σαλονι, και ιδιαιτερα σκοτεινο. ηταν η τιμη καλυτερη, η εμφανιση και τα λιγα παραπανω χερτζ που εκαναν τη διαφορα στο νιμα.
Για τη γωνία θέασης θα συμφωνήσω απόλυτα, αν και η διαφορά που κοίταγα τις προάλλες και σύγκρινα σαφώς υπάρχει και είναι εύκολα ορατή, αλλά όχι και η μέρα με τη νύχτα, όμως ναι υπάρχει.
Για το ιδιαίτερα σκοτεινό που λες όμως , ακριβώς το αντίθετο χρειάζεσαι από το IPS πάνελ.
Για την εμφάνιση δε μου πέφτει λόγος, τα προσωπικά γούστα είναι πάντα σεβαστά, αν δεν ενοχλούν τους άλλους και εδώ δεν ενοχλούν.
Τα λίγα παραπάνω Hz το αφήνω ασχολίαστο, διότι μάλλον θα κατάλαβες ότι κανένα ουσιαστικό ρόλο δεν έχουν αυτά τα λίγα παραπάνω πλασματικά Hz.
Τέλος όσο αφορά τη τιμή, εκεί και αν δε μου πέφτει λόγος.
Πάντως αν εσένα σε καλύπτει, αυτό μετρά πάνω από όλα , και να την ευχαριστηθείς και πάλι!!!

τα αποτελεσματα της τηλεορασης ειναι εκπληκτικα. αφου ειδα τις φασεις του τελικου σε καναλι υψηλης αναλυσης μεσω δορυφορου, τελεια κινηση και εκπληκτικα χρωματα. ειδα την ταινια πομπιηα σε 3d και παλι εντυπωσιαστηκα, το μαυρο οπως επρεπε και η αντιθεση παρα πολυ καλη. επειδη οπως ειπα εχω μεγαλο σαλονι, και τα 7 ατομα που απλωθηκαμε ειδαμε τελεια την ταινια. το μονο μελανο σημειο ειναι οτι δε λειτουργει το lg app ακομα, με μια ερευνα θα λειτουργησει σε μια βδομαδα, τοτε θα μπορεσω να συνδεσω κινητο και να εχω και πολλες εφαρμογες.

Εγώ θα σου ευχηθώ καλορίζικη και να την απολαύσεις.
Αυτό το "μαύρο" που λέτε συνέχεια παιδιά και για το οποίο πρέπει να παραβλέψουμε τον player την γωνία θέασης το webOs κλπ είναι σίγουρο ότι προκαλεί εμφανείς διαφορές στην εικόνα όταν παρακολουθείς ταινίες και πολύχρωμες σκηνές ή το υποθέτουμε γιατί θεωρητικά έτσι πρέπει να είναι επειδή όταν προβάλεις μια μαύρη εικόνα την βλέπεις και γκριζάρει ???
Δηλαδή στην πολύχρωμη εικόνα πόσο επηρεάζει το αποτέλεσμα ???

Αγαπητέ tacolla καλύτερα να ανοίξεις ενα νήμα εδώ για την συγκεκριμένη TV με τις εντυπώσεις σου να μπορούμε να το παρακολουθούμε http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php/139-LCD-LED-LCD-TV

Last edited: