Αγορα lg 55uf8507

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλησπέρα, αντιγράφω εδώ τις εντυπώσεις μου από τηνμ UF8507 - τις είχα γράψει στο νήμα της μεγαλύτερης "αδερφής" της, UF850V

- Τελευταίο firmware 4.00.070
- Η εικόνα σε HD Content, πολύ καλή - και γίνεται ακόμα καλύτερη λόγω του 4K upscaler. Είδα περιέχομενο από novahd , είδα κατεβασμένο content από mediaplayer , είδα netflix και είμαι ικανοποιημένος
- Το Web OS 2.0 καλό , όχι όσο γρηγορο στο navigation όσο περίμενα, αλλά καλό
- Native Youtube App : Το αναφέρω εδώ ξεχωριστά, για να πω πόσο εντυπωσιασμένος είμαι από το 4k content. Ο VP9 κάνει θαύματα και έτσι με περίπου 8-9mbit download είδα 4κ youtube content που μου έπεσε το σαγόνι.
- Φωτεινότητα και contrast του panel : Πολύ μέτριες εντυπώσεις αλλά ΟΚ , αποδεκτές για IPS panel αυτού του πάχους.
- Gaming. Αψογο gaming με PS4. Ο upscaler λειτουργεί (χωρίς ορατό σε εμένα lag) και στην λειτουργία gaming με ευεργετικά αποτελέσματα στην εικόνα.
- 3d content: Επιτέλους το 4k panel μπορεί να δείξει true HD εικόνα σε passive display. Σκάλες ανωτερο 3d από αυτό της παλαιάς μου tv (LG 6500) με passive 3d
- clouding: Υπαρκτό αλλά δεν ενοχλεί
- SD Content από Antenna: Κακή εικόνα , αλλά προσωπικά δεν βλέπω SD τηλεόραση οπότε δεν με πειράζει. Ισως αυτό να είναι μειονέκτημα για όσους βλέπουν συμβατικά κανάλια (Mega, Ant1 κλπ)
- Netflix: Επιτέλους διαθέσιμο , από τις αρχές Μαρτίου 2016 . Φυσικά, χρειάστηκε να γίνει εγκατάσταση (περίπου 33 MB) αλλά δεν χρειάστηκε αναβάθμιση Firmware . H πλοήγηση είναι ευχάριστη και το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι το κουμπί exit σε βγάζει κατευθείαν από την εφαρμογή , χωρίς μήνυμα επιβεβαίωσης . Η πλοήγηση στα menuγίνεται με τον σταυρό, το μεσαίο κουμπί (Home/OK) , το back (όχι το exit) και το Info
- TruMotion: Δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία στην UF8507. Αυτό σημαίνει πως, ότι και να ισχυρίζεται το marketing, το panel είναι 50/60hz. Προσωπικά , δεν με πειράζει , γιατί θεωρώ ότι τα επιπλέον frames που προσφέρουν οι διάφορες τεχνολογίες τύπου TruMotion, δίνουν μια μη-ρεαλιστική εικόνα, αλλά αυτό είναι θέμα υποκειμενικό. Πάντως θεωρώ απαράδεκτο να κυκλοφορούν 50hz panels σε αυτή την κατηγορία τιμης , έστω και αν είναι 4k panels

Και εγώ για την 55UF8507 ξεκίνησα αλλά ευτυχώς διάβασα το φόρουμ!!!
Τελικά τι θα προτείνατε;
55UF850V η 55UF8517
Η διαφορά στην τιμή είναι αισθητή (300 περίπου).

Και εγώ για την 55UF8507 ξεκίνησα αλλά ευτυχώς διάβασα το φόρουμ!!!
Τελικά τι θα προτείνατε;
55UF850V η 55UF8517
Η διαφορά στην τιμή είναι αισθητή (300 περίπου).

κ εγω κοιταω την 55UF8517 απλα δεν ξερω διαφορες. Παντως η σειρα UF850V δεν εχει HDR