Με ips panel και 50Hz δε θα έλεγα ότι είναι καλή επιλογή.
Καλησπερα ενδιαφερομαι κι εγω για αυτο το μοντελο και συγκεκριμενα για την 49uf8507 και απο οτι εχω διαβασει λενε οτι ειναι 100ΗΖ και φοραει το περσινο panel της σειρας ub950. Τελικα τι ισχυει υπαρχει καποιο review που να το γραφει?
Μέσα στο μενού ρυθμίσεων της εικόνας δεν υπάρχει το ρυθμιστικο Truemotion .Σε όσες LG είναι 100 Ηz με MCFI, υπάρχει το ρυθμιστικο Truemotion (de-blur, de-judder).
xavito εχω δει το review απο fullhd.gr το οποιο μαλιστα το εχεις ανεβασει εσυ στο θεμα για τις lg 2015 και εχει ενα test στο οποιο γραφει οτι ειναι 100αρα βεβαια εκει εχουν την UF850V δεν ξερω αν ειναι αλλη.
http://www.fullhd.gr/reviews/tv-rev/item/18118-lg-55uf850v-review.html
Καλησπερα για να μην ανοιγω αλλο θεμα xavito ξερεις αν η 49UF850V ειναι 100Hz?
Δυστυχως το fullhd.gr σταματα την υπεροχη δουλεια τουxavito εχω δει το review απο fullhd.gr το οποιο μαλιστα το εχεις ανεβασει εσυ στο θεμα για τις lg 2015 και εχει ενα test στο οποιο γραφει οτι ειναι 100αρα βεβαια εκει εχουν την UF850V δεν ξερω αν ειναι αλλη.
http://www.fullhd.gr/reviews/tv-rev/item/18118-lg-55uf850v-review.html
Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα την γνωμη σας για την lg 55 uf8507 την εχω βρει στα 1080 την θελω για ταινιες 3d,gaming, και ποδοσφαιρο.πιστευετε οτι αξιζει;
Παιδιά επειδή το ψάχνω κι εγώ για την ίδια τηλεόραση, δεν είναι 50, είναι 100άρα, όσο για το IPS δεν ξέρω πιο είναι το πρόβλημα. Τελικά φίλε που την πήρες ποιό είναι το συμπέρασμα σου;;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.