Αγορα lg 55uf8507

Hliasxalk

New member
9 July 2015
3
Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα την γνωμη σας για την lg 55 uf8507 την εχω βρει στα 1080 την θελω για ταινιες 3d,gaming, και ποδοσφαιρο.πιστευετε οτι αξιζει;

Με ips panel και 50Hz δε θα έλεγα ότι είναι καλή επιλογή.

Καλησπερα ενδιαφερομαι κι εγω για αυτο το μοντελο και συγκεκριμενα για την 49uf8507 και απο οτι εχω διαβασει λενε οτι ειναι 100ΗΖ και φοραει το περσινο panel της σειρας ub950. Τελικα τι ισχυει υπαρχει καποιο review που να το γραφει?

Επειδή με ενδιαφέρει κ μένα το μοντέλο που περιγράφει ο φίλος madjim θα ήθελα να ρωτήσω αν την έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις!

Παιδια την πηρα εγω τελικα την 55 uf8507. Στα 1080 .Πιστευω ηταν πολυ καλη τιμη για την συγκεκριμενη τηλεοραση. Δεν ξερω και πολλα απο τηλεορασεις αλλα μου φαινεται πολυ καλη.ωραια κ ζωντανα χρωματα,ωραιο μαυρο,οχι πολυ δυνατος ηχος..αλλα ποιοτηκος. Παιζει τα παντα απο στικακι και στο ps3. Ειναι ολα τα λεφτα. Πιστευω με ενα καλο home cinema ειναι απιστευτη.

Καλησπερα ενδιαφερομαι κι εγω για αυτο το μοντελο και συγκεκριμενα για την 49uf8507 και απο οτι εχω διαβασει λενε οτι ειναι 100ΗΖ και φοραει το περσινο panel της σειρας ub950. Τελικα τι ισχυει υπαρχει καποιο review που να το γραφει?

Μέσα στο μενού ρυθμίσεων της εικόνας δεν υπάρχει το ρυθμιστικο Truemotion .Σε όσες LG είναι 100 Ηz με MCFI, υπάρχει το ρυθμιστικο Truemotion (de-blur, de-judder).

Μέσα στο μενού ρυθμίσεων της εικόνας δεν υπάρχει το ρυθμιστικο Truemotion .Σε όσες LG είναι 100 Ηz με MCFI, υπάρχει το ρυθμιστικο Truemotion (de-blur, de-judder).

xavito εχω δει το review απο fullhd.gr το οποιο μαλιστα το εχεις ανεβασει εσυ στο θεμα για τις lg 2015 και εχει ενα test στο οποιο γραφει οτι ειναι 100αρα βεβαια εκει εχουν την UF850V δεν ξερω αν ειναι αλλη.
http://www.fullhd.gr/reviews/tv-rev/item/18118-lg-55uf850v-review.html

Καλησπέρα και από μένα.Απλά είμαι πολύ κοντά στο να κλείσω την LG αλλά προβληματίστηκα από τις απόψεις σας.
Εγώ δε τη βρήκα τόσο φθηνή (καλό είναι αν θέλει το μέλος ας μου στείλει π.μ από που την πήρε) αλλά μου φάνηκε πολύ καλή για τα χαρακτηριστικά της.

xavito εχω δει το review απο fullhd.gr το οποιο μαλιστα το εχεις ανεβασει εσυ στο θεμα για τις lg 2015 και εχει ενα test στο οποιο γραφει οτι ειναι 100αρα βεβαια εκει εχουν την UF850V δεν ξερω αν ειναι αλλη.
http://www.fullhd.gr/reviews/tv-rev/item/18118-lg-55uf850v-review.html
Δυστυχως το fullhd.gr σταματα την υπεροχη δουλεια του
Κριμα ..................

δικιο εχετε ,για το fullhd .gr .....κριμα να δουμε τωρα απο που πραγματικα θα εχουμε ενημερωση για της συσκευες που θα μας πασαρουν οι διαφορες εταιριες
εκανε πολυ καλη δουλια στη ενημερωση για τα υπερ και τα κατα στο καθε μοντελο ...με τεστ και καλη αναλυση .....τοσα χρονια δυστχως οι αγορες μας πλεον
θα ειναι ποιο δυσκολες στη επυλογη μας σαν καταναλωτες .....γιατι πολλοι απο μας δεν διαθετουν της αναλογες τεχνολογικες γνωσεις κριμα......

fullhd .gr σε ευχαριστουμε

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα την γνωμη σας για την lg 55 uf8507 την εχω βρει στα 1080 την θελω για ταινιες 3d,gaming, και ποδοσφαιρο.πιστευετε οτι αξιζει;

ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΑΙ?ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ...

Παιδιά επειδή το ψάχνω κι εγώ για την ίδια τηλεόραση, δεν είναι 50, είναι 100άρα, όσο για το IPS δεν ξέρω πιο είναι το πρόβλημα. Τελικά φίλε που την πήρες ποιό είναι το συμπέρασμα σου;;;;

Παιδιά επειδή το ψάχνω κι εγώ για την ίδια τηλεόραση, δεν είναι 50, είναι 100άρα, όσο για το IPS δεν ξέρω πιο είναι το πρόβλημα. Τελικά φίλε που την πήρες ποιό είναι το συμπέρασμα σου;;;;

post #38