Αγορά LG 65CX ή Samsung 75Q95T/Q80T ή Sony 75XH95/ΧΗ90;

Απάντηση: Αγορά 65CX ή 75Q95T;

Φανερώνουν τα... κάλλη τους σε σκοτεινούς χώρους μεν, δεν είναι για πέταμα σε φωτεινούς χώρους, δε.

Δεν ειπα ποτε οτι ειναι για πεταμα. Αλλα οτι χανει σε προβολη οταν ο χωρος ειναι φωτεινος ειναι κατι παραπανω απο δεδομενο.
Οπως επισης, δε θα προτεινα ποτε OLED σε καποιον που το 40% των προβολων του εστιαζεται στα επιγεια.

αισθανομαι περιεργα νομιζα ολοι ρε παιδια που θα δουν κατι σε τιβι ειτε γκειμ ειτε ταινια το κανει σε σκοτεινο χωρο :p εγω προσωπικα δεν ανοιγω καν την τηλεοραση αν υπαρχει φωτισμος μεσα ακομα και στην τιβι που εχω φανταστειτε καποτε που εμπαινε φως απο την πορτα εβαλα σεντονι δεν αντεχα το φως για να παιξω φιφα ! απλα ετσι κ αλλιως τις περισσοτερες ωρες ειμαι στη δουλεια και σπιτι ειμαι απογευμα ενιγουει αφου δεν υπαρχει κατι οπως ειπα να κοιταει καταματα ολεντ τσαμπα το ψαχνω η τα σκας η δε τα σκας

αισθανομαι περιεργα νομιζα ολοι ρε παιδια που θα δουν κατι σε τιβι ειτε γκειμ ειτε ταινια το κανει σε σκοτεινο χωρο :p εγω προσωπικα δεν ανοιγω καν την τηλεοραση αν υπαρχει φωτισμος μεσα ακομα και στην τιβι που εχω φανταστειτε καποτε που εμπαινε φως απο την πορτα εβαλα σεντονι δεν αντεχα το φως για να παιξω φιφα ! απλα ετσι κ αλλιως τις περισσοτερες ωρες ειμαι στη δουλεια και σπιτι ειμαι απογευμα ενιγουει αφου δεν υπαρχει κατι οπως ειπα να κοιταει καταματα ολεντ τσαμπα το ψαχνω η τα σκας η δε τα σκας

Κρατα το τελευταιο. Ή τα σκας ή δεν τα σκας. Προσωπικα αν ειχα να διαθεσω 3 χαρτια για την εικονα(τηλεοραση), θα εσκαγα τα μισα σε αυτη και τα αλλα μισα για το κομματι του ηχου, σε περιπτωση που δεν ειχα κατι πραγματικ αξιο να ακολουθησει την εικονα.

Re: Απάντηση: Αγορά 65CX ή 75Q95T;

Κρατα το τελευταιο. Ή τα σκας ή δεν τα σκας. Προσωπικα αν ειχα να διαθεσω 3 χαρτια για την εικονα(τηλεοραση), θα εσκαγα τα μισα σε αυτη και τα αλλα μισα για το κομματι του ηχου, σε περιπτωση που δεν ειχα κατι πραγματικ αξιο να ακολουθησει την εικονα.
2000 κάνει μία 65αρα oled και τα υπόλοιπα αν θέλει να φτιάξει home cinema ή ένα πολύ καλό soundbar..

Από plasma δεν πας σε Lcd σε καμία περίπτωση, μόνο ίσως αν είχε απόσταση 4-5 μέτρα,οπότε θα ήταν απαγορευτική η απόσταση για 65..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά 65CX ή 75Q95T;

2000 κάνει μία 65αρα oled και τα υπόλοιπα αν θέλει να φτιάξει home cinema ή ένα πολύ καλό soundbar..

Από plasma δεν πας σε Lcd σε καμία περίπτωση, μόνο ίσως αν είχε απόσταση 4-5 μέτρα,οπότε θα ήταν απαγορευτική η απόσταση για 65..

Θα συμφωνησω οτι δε πας απο πλασμα σε LCD. Για το αλλο το κομματι, θεωρω πως για να πας σε ενα καλο customize home cinema και με δυνατοτητα επεκτασης φυσικα, 2 χιλιαρικα δε σου φτανουν ουτε για πλακα. Δεν αναφερομαι φυσικα στην ηχομπαρα, γιατι καλη λυση μεν αλλα δεν ειναι η πραγματικη εμπειρια πολυκαναλου ηχου.

Re: Αγορά 65CX ή 75Q95T ;

Καλά και για τα 3 μέτρα η 65αρα μικρή είναι... αλλά δεν σου φαίνεται μικρή αν έχεις βιώσει 100+ ίντσες από κοντά.

Απάντηση: Re: Αγορά 65CX ή 75Q95T ;

εγω κοιταω το ενδεχομενο να παω σε 77ρα cx και το jbl 9.1 εχω συστημα ενα της πανασονικ καλο απλα θελω να αποφυγω τα καλωδια κλπ και να παω σε κατι που μπορει να παραγει αξιο ηχο και να χει και ατμος για καποιες περιπτωσεις! απο τι ειδα το jbl ειναι αρκετα καλο μηχανημα για το ειδος του!

Re: Απάντηση: Re: Αγορά 65CX ή 75Q95T ;

εγω κοιταω το ενδεχομενο να παω σε 77ρα cx και το jbl 9.1 εχω συστημα ενα της πανασονικ καλο απλα θελω να αποφυγω τα καλωδια κλπ και να παω σε κατι που μπορει να παραγει αξιο ηχο και να χει και ατμος για καποιες περιπτωσεις! απο τι ειδα το jbl ειναι αρκετα καλο μηχανημα για το ειδος του!
Εγώ έχω 65GX και την JBL 9.1 από τον Αύγουστο και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τις 2..

Βάζω αυτό το βίντεο από την LG OLED E8 γιατί σε αυτό το βίντεο φαίνεται καθαρά η τρισδιάστατη εικόνα που βγάζουν οι OLED.

Το βίντεο που παίζει στη τηλεόραση είναι η 1080p IMAX version της ταινίας Tron Legacy.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

πολυ ωραια εικονα οντως! και ο φιλος μ που πηρε την cx μου εδειξε σημερα καποια βιντεο παρα πολυ ωραια χρωματα και κινηση βαθος κλπ

Παιδια μην τρελενομαστε κιολας. Για να εχεις True HD Atmos θελεις αρχικα εναν τελικο ενισχυτη τυπου Denon X3700 για να μην πω Χ6700 και με πειτε υπερβολικο. Και φυσικα αναλογα ηχεια και Sub.

ναι φιλε μου δν εχεις καθολου αδικο το θεμα ειναι οτι δεν θελω να μπλεκω με καλωδια συστηματα κλπ γιαυτο τον λογο μιλαω για σαουντ μπαρ....κατι αλλο αξιολογο σε σαουντμπαρ εννοω δεν βρηκα ολοι ανταγωνιστες του jbl ειναι σε 2πλασιες τιμες

Παιδια μην τρελενομαστε κιολας. Για να εχεις True HD Atmos θελεις αρχικα εναν τελικο ενισχυτη τυπου Denon X3700 για να μην πω Χ6700 και με πειτε υπερβολικο. Και φυσικα αναλογα ηχεια και Sub.

Τι διαβάζω βραδιάτικα :Banane0: κάτι άλλο θέλει ??????

Πόσα χρήματα και χώρο θες για να φτιάξεις true Dolby Atmos HOME CINEMA δεν μας λέτε...

1,5 με 3 χιλιάρικα.. και καλώδια,κανάλια,ογκώδη ηχεία και ενισχυτές..

Και να περάσει η γυναίκα με τη σκούπα η κάποιο παιδί και να κάνει ζημιά..

Sorry δεν θα πάρω!

Είμαι ο πρώτος που αγόρασα την jbl 9.1 εδώ μέσα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος..

Η εμπειρία μίας oled δε ν συγκρίνεται με τίποτα..

Για τον ήχο υπάρχουν και ημίμετρα που θα έχεις μία χαρά αποτέλεσμα..

Την αλήθεια διαβάζεις.
Καλό θα ήταν αν δεν έχετε την γνώση και την εμπειρία να μην είστε ειρωνικοί ( και γενικότερα η ειρωνία είναι περιττή ).

Αν θέλει κάποιος συνδεσμολογία Atmos 5.1.4 , με 4 ηχεία δηλαδή για τα κανάλια ύψους πρέπει να πάει σε ακριβές λύσεις όπως ο 3700h. Αλλά πρακτικά είναι δύσκολο να στηθεί ένα τέτοιο σύστημα, με καλώδια κτλ. Πιστεύω σε ότι αφορά για πλήρες σετ με ενισχυτή και ηχεία, και με 400-500 ευρώ για ενισχυτη κάνεις τη δουλειά σου και δεν καλούν την αστυνομία και οι γείτονες όταν βλέπεις ταινία :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά 65CX ή 75Q95T ;

Την αλήθεια διαβάζεις.
Καλό θα ήταν αν δεν έχετε την γνώση και την εμπειρία να μην είστε ειρωνικοί ( και γενικότερα η ειρωνία είναι περιττή ).

το να θέλει τελικό για dolby atmos απο που προκύπτει ????? γνώση και εμπειρία διαθέτω και σε πολύ καλό επίπεδο και κάτι τέτοιες αναρτήσεις μόνο αποτρεπτικές είναι για κάποιους που αναζητούν να εντρυφήσουν στο όλο θέμα. Οσο για την ειρωνεία που διακρίνεις σε αυτό που γράφω εννοείτε πως έχεις δίκιο και δεν αντέχω στον πειρασμό με την ημιμάθεια που επικρατεί. (Σε κάλυψα ?????)
Στον προορισμό καταλήγεις και με ταπεινό zastava όπως και με ferrari το θέμα είναι καθαρά πόσο αντέχει η τσέπη του καθενός ως προς την επιλογή. Οσο για το δικό σου σχόλιο ότι την αλήθεια διαβάζω ας μην το αναλύσουμε.....

Αν θέλει κάποιος συνδεσμολογία Atmos 5.1.4 , με 4 ηχεία δηλαδή για τα κανάλια ύψους πρέπει να πάει σε ακριβές λύσεις όπως ο 3700h. Αλλά πρακτικά είναι δύσκολο να στηθεί ένα τέτοιο σύστημα, με καλώδια κτλ. Πιστεύω σε ότι αφορά για πλήρες σετ με ενισχυτή και ηχεία, και με 400-500 ευρώ για ενισχυτη κάνεις τη δουλειά σου και δεν καλούν την αστυνομία και οι γείτονες όταν βλέπεις ταινία :)

Ακριβώς αυτό...........:a0210:

Αμφιβαλεις οτι το soundbar ειναι ψευδαισθηση του πραγματικου Atmos ή οχι? Δεν την βγαζω σκαρτη ουτε καν. Αλλα απο τη στιγη που μιλαμε γι αυτα τα προτυπα ήχου, κι απο τη στιγη που καποιος τα θελει ο δρομος ειναι ενας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά 65CX ή 75Q95T ;

το να θέλει τελικό για dolby atmos απο που προκύπτει ????? γνώση και εμπειρία διαθέτω και σε πολύ καλό επίπεδο και κάτι τέτοιες αναρτήσεις μόνο αποτρεπτικές είναι για κάποιους που αναζητούν να εντρυφήσουν στο όλο θέμα. Οσο για την ειρωνεία που διακρίνεις σε αυτό που γράφω εννοείτε πως έχεις δίκιο και δεν αντέχω στον πειρασμό με την ημιμάθεια που επικρατεί. (Σε κάλυψα ?????)
Στον προορισμό καταλήγεις και με ταπεινό zastava όπως και με ferrari το θέμα είναι καθαρά πόσο αντέχει η τσέπη του καθενός ως προς την επιλογή. Οσο για το δικό σου σχόλιο ότι την αλήθεια διαβάζω ας μην το αναλύσουμε.....

Ημιμαθεια οσο αφορα τον ήχο θα μου επιτρεχεις να σου πω να αναφερθεις σε αλλους κι οχι σε μενα.
Στα υπολοιπα που λες, ναι σαφως και υπαρχουν και μεσοβεζικες λυσεις, και πιο φθηνες, και θα παρεις ενα σχετικα τιμιο αποτελεσμα. Οχι ομως την πραγματικη εμπειρια του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ True HG Atmos. Πως να το κανουμε τωρα. Δηλαδη ξερεις εσυ καλυτερα απο τους SOund engineers ολου του κοσμου που το ενε αυτο συνεχεια.
Και αντε για την οικονομια της κουβεντας, σα συμφωνησω οτι και με SB αλλα και με φθηνο τελικο και φθηνα ηχεια και φθηνα υλικα καλωδιακης εγκαταστασης κανεις δουλιτσα. Για ποσο χρονο πραγματικα πιστευεις οτι θα εχεις ενα απλα τιμιο αποτελεσμα?
Οταν λοιπον καποιος δεν εχει την οικονομικη ευχερεια να παει σε λύση σωστη η οποια σαφως και κοστιζει αρκετα, θα ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ. Ο συμβιβασμος αυτος ομως εχει να κανει ξεκαθαρα με αυτο που θα ακουει. Κι αυτο δεν το διαπραγματευομαι. Το αν θα καλεσουν οι γειτονες τους μπατσους ειναι αλλη ιστορια. Δεν μιλαμε εδω για το αν υπαρχουν οι προτποθεσεις να στηθει ειναι πολυκαναλο σωστο ηχοσυστημα. Αλλα το τι χρειαζεται για να γινει ωστε να αποδοθει συμφων με τα προτυπα.