Μαλλον υπερβαλλετε!!!
Εγω εβλεπα σε 32"CRT στα 5 μετρα και ηταν σχετικα καλα στα 2,5 μετρα ηταν υπεροχα
και τωρα ο πιο πανω λεει στα 2,5 μετρα απαιτειται 46"!!!
Φιλε μου , δεν υπερβαλλουν καθολου....
Ακουσε και μαθε πριν την πατησεις...
Μαλλον υπερβαλλετε!!!
Εγω εβλεπα σε 32"CRT στα 5 μετρα και ηταν σχετικα καλα στα 2,5 μετρα ηταν υπεροχα
και τώρα το ερώτημα...
42 FullHD + καινούρια τοποθεσία για την tv...
ή
32 FullHD με ...100Ηz
πάντως ρε σεις αυτές οι μετρήσεις των ειδικών..μήπως είναι κόλπα των εταιριών για να αγοράζουμε μεγάλες τηλεοράσεις..λέω γω..
............
Απο εκει και περα αν καποιος καθεται στα 5 μετρα απο 32" ας αγορασει και ενα ζευγαρι κυαλια...
.............
Το ερωτημα μου ειναι, μια LCD 768 (HDReady) συνδεοντας την με ενα blueray θα μπορει να παιξει 1080 ταινια ή η τv θα δειχνει μια μαυριλα? (κατι τετοιο ειχε συμβει οταν ενας φιλος ειχε συνδεσει το emtec με μια crt και οταν επελεγε στο emetec αναλυση 720 και 1080 δεν εβλεπε παρα μια μαυριλα)
Μαλλον υπερβαλλετε!!!
και γιατι δεν παιρνεις μια 60"?Εγώ έβλεπα 5 χρόνια σε 32άρα CRT στα 2,5 μέτρα, και τώρα βλέπω σε 50άρα plasma στα 2,9 μέτρα (βλ. φωτό δίπλα).
Και σε διαβεβαιώ ότι για θέαση HD υλικού με κάδρο 2,35:1 θα μπορούσα να έχω άνετα και 60άρα στην ίδια απόσταση......
![]()
και γιατι δεν παιρνεις μια 60"?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.