Αγορά LG OLED 55 C7

Spyros1980

Senior Member
24 June 2014
500
Μετά από 2 χρόνια με την LG OLED 930V Ήρθε η ώρα για να πάω στην φετινή C7!Έριξα αρκετό "διαβασμα" έλεγα να μην ξανά αλλάξω τηλεόραση τόσο σύντομα,μέχρι και gaming monitor πήρα για να παίζω στο ps4pro δεν μπόρεσε να αντισταθώ!Αφού πούλησα σε μέλος από εδώ την 930ν πούλησα και το μόνιτορ πήγα κοτσοβολο και μετά από μια προσφορά που ανακάλυψε ο υπάλληλος από 3200 μου την άφησε 2700 για τιμή μετρητής!Προτίμησα κοτσοβολο και όχι από κάποιο μαγαζί Skrutz που εκεί θα την έβρισκα και λίγο παρακάτω γιατί σε συνεννόηση που είχα με τον υπάλληλο του εξήγησα ότι έχω αλλάξει πάρα πολλές τηλεοράσεις από το 2011 και για λίγο ότι δεν νε ικανοποιήσουνε στο μάτι με τα διάφορα προβλήματα τους(clouding,banding κτλ) είτε είχαν καμμένα pixel.Ετσι λοιπόν του είπα αμ μπορώ να την ανοίξω και να βάλω δικό μου στικάκι και να την τσεκάρω όσο θέλω εγώ πριν την πάρω και εάν κάποιο πρόβλημα η έστω και 1 καμένο pixel να μην την πάρω!Δέχτηκε αμέσως και μάλιστα πλέον ενώ παλαιότερα δεν ισχύε τώρα μου εξήγησε πριν πάρεις τηλεόραση από τον κότσοβολο στην ανοίγουν θες δεν θες την βλέπεις και υπογράφεις πριν την πάρεις,γιατί πολλοί έπαιρναν τηλεοράσεις της έσπαγαν στην μεταφορά μέχρι το σπίτι και μετά έλεγαν ότι έτσι ήταν πριν την ανοίξουν.Εμενα αυτό με βόλεψε τα βρήκαμε και στην τιμή και τώρα την εχω παραγγείλει και περιμένω την βδομάδα που μας έρχεται να παραλάβω!Ελπίζω να πέσω σε καλό κομμάτι και όταν με το καλό παραλάβω θα σας πω εντυπωσεις!

Μεγιες φιλε!
Ετσι ετσι να γυρίζει τι χρημα!!!!

Οσο για τις σπασμένες οθόνες αστο... Ο κωτσόβολος εχει μια παράδοση... Και η δικια μου σπασμένη ηταν φυσικα την πηραν πισω...

Ευχαριστώ παιδιά!Το ξέρω 2700 για 55αρα είναι αρκετά,παίρνω όμως από τα καλύτερα μοντέλα oled!έβγαλα και αρκετά λεφτά από την προηγούμενη oled και το μόνιτορ της Asus,τι κάνουμε τα πάθη πληρώνονται!Εννοείται πως εάν δω το παραμικρό στην τηλεόραση δεν θα την αγοράσω!

Πως και δεν πήρες την 65ρα E6V που είναι εκεί κοντά στην τιμή

Εάν διαβάσεις πιο πάνω παίζω πολύ ps4 pro και θέλω χαμηλό lag,πριν έπαιζε σε monitor με input-lag 9.3ms τώρα η C7 έχει 21ms μικρό το κακο!Η E6v πολύ ωραία αλλά εάν θυμάμαι καλά έχει 36ms..

θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει ανοίξει θέμα εδώ στο forum με το συγκεκριμένο μοντέλο,έτσι όταν παραλάβω να γράψω εντυπώσεις και ότι απορία έχετε ευχαρίστως να απαντήσω!