Περιμενε λιγακι γιατι το πας αλλου. Το αμαξι δεν εχει καμια σχεση. Η τηλεοραση ομως ή οι τηλεορασεις και ειδικα η LG που ειναι value for money εαν θελεις το πιστευεις δινει καθημερινως 20.000 τεμαχια. Δυστυχως εμεις που ειμαστε μικρα μαγαζακια, ή οχι και τοσο του χωρου της τηλεορασης, ναι μεν μας εξυπηρετουν αλλα μπορει να ερθει καποιος κοτσοβολος ή πλαισιο και να ζητησει ολες τις 42 αρες πχ κι εκει που εγω σαν καταστημα ειχα διαθεσιμοτητα, το επομενο λεπτο να μην υπαρχει ουτε τριχα. Κ επισης λογω του οτι η LG στελνει δωρεαν στο χωρο σου την τηλεοραση γιατι να την εχεις στο καταστημα και σε 2 μηνες να μην μπορεις ουτε να την επιστρεψεις λογω καταργησης του.. Εδω εχω καταλογο απο τις αρχες του μηνα και εχθες παρελαβα νεο με καινουρια προιοντα! Αυτο λοιπον που συνηθιζουμε να λεμε, ειναι πως ναι μεν υπαρχει η τηλεοραση αλλα πρεπει να την προπληρωσεις για να κλεισει η παραγγελια σου. Μηπως λοιπον δεν ειχες και την πιο σωστη ενημερωση για το παρε δωσε και δικαιολογημενα εχεις νευρα...
Δε προσπαθω να δικαιολογησω καμια αντιπροσωπεια, αλλωστε δεν εχω οφελος απλα ο καταναλωτης εχει την ταση να βραζει τα παντα στο ιδιο καζανι παιρνοντας η μπαλα και αλλους... Προσωπικα εχω βαρεθει να λεω το ιδιο mp3( παλαιοτερα ητανε η ιδια κασετα ) σε οποιον ενδιαφερομενο καλει στο μαγαζι αλλα Δυστυχως ξαναλεω δεν ειναι δικο μας θεμα η διαθεσημοτητα των ηλ.συσκευων γενικοτερα...