ΑΓΟΡΑ LG SCARLET 42LG6000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ....

TRISTAN

Established Member
5 July 2010
190
Καλησπερα επειδη ειναι η πρωτη μου τηλεοραση και βρηκα την συγκεκριμενη (LG SCARLET 42LG6000) στα 400 ευρω 2 χρονων μοντελο και αυτο επειδη δεν διατιθεμαι να δωσω παραπανω,σας ρωταω επειδη καποιοι γνωριζετε,αξιζει σαν τηλεοραση?Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.-bye-

Απο που,ποιος την εχει,που?Σε ευχαριστω παντως πολυ για την γνωμη σου.Ειναι κατι αξιολογο σαν μαρκα παντως?Σαν ποιοτητα εννοω!

Φιλε μου απαντησα γρηγορα,αναλυση εχΕι 1366χ768!Ενω αυτη που σου λεω ναι μεν πιο παλια αλλα ειναι full 1920x1080.Εχω ψηφιακο δεκτη και δεν με νοιαζει τοσο πολυ.Εγω θελω κατι αξιολογο οσο γινεται βεβαια με αυτα που διαθετω.

Σε πόση απόσταση θα είσαι από την τηλεόραση; Μόνο αν βλέπεις από τα 2 μέτρα θα διαπιστώσεις διαφορά και αυτό μόνο σε εικόνα HD. Αναλογικά κανάλια, Ψηφιακή, DVD, πολύ καλύτερα θα φαίνονται στη πλάσμα που ως νεότερο μοντέλο θα έχει καλύτερο tuner, scaler από περασμένα μοντέλα.

Kαλησπερα,η αποσταση θα ειναι επειδη ειναι ετσι διαμορφωμενο το σαλονι αναλογος που θα καθομαι,περιπου 2-3.50 μετρα.Και μπηκα στην lg και η αναλυση που μου δινει για την πλασμα ειναι τελικα 1024χ768!

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ LG SCARLET 42LG6000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ....

Φιλε μου απαντησα γρηγορα,αναλυση εχΕι 1366χ768!Ενω αυτη που σου λεω ναι μεν πιο παλια αλλα ειναι full 1920x1080.

Καλα ειναι τα θεωρητικα χαρακτηριστικα αλλα σε τηλεοπτικο σημα δεν παιζει κανενα ρολο η αναλυση.

Ασε που η αναλυση που αναφερεις ειναι για ακινητη εικονα , για κινουμενη εικονα υπαρχει ο ορος "motion picture resolution" και σε αυτη η PJ550 βγαζει μεγαλυτερη αναλυση απο την 6000 καθως η τελευταια εχει πολυ εντονο motion blur.

Σε καθε γρηγορη κινηση αμεσως θολωνει δηλαδη. Η PJ δεν το κανει (τουλαχιστον στον ιδιο βαθμο) γιατι ειναι πλασμα.

Που αλλου μπορω να βρω μεταχειρισμενες,μηπως ξερετε κατι αλλο εκτος απο χρυση ευκαιρια γιατι πουληθηκαν ολες?

Απο αποψη pixel?Θα φαινονται αρκετα?Σε ευχαριστω πολυ παντως για τον χρονο σου.Απλα ειμαι νεος.

Θα το συνδεω με PS3 θα δειχνει καλα?Ζηταω πολλα το ξερω αλλα μηπως την εχει δει καποιος απο κοντα να παιζει?