Αγορά LG TV, ποια όμως ;;;

Schattenjager

New member
1 October 2009
2
Καλησπέρα. Θέλω να κάνω ένα χριστουγεννιάτικο δώρο και για να μη γίνω ρεζίλι μιας και δεν ξέρω πολλά από τηλεοράσεις, θα θελα τη βοήθειά σας. Η τηλεόραση θα χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για ταινίες - άντε και κανά έργο στην ΤV. Το υπόλοιπο Home Cinema Set είναι της LG. Έχω καταλήξει σε 3 διαφορετικές:
1. μια LCD
2. μια Plasma και
3. μια LED .
Ναι, είμαι λίγο κολλημένος με τις LG είναι η αλήθεια.:love:
Οποιαδήποτε βοήθεια ευσπρόδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ψηφιζω το 3 , μονο και μονο για ψυχολογικους λογους που εχω με τις πλασμα ... Αν πας για το 2 θα ελεγα να αφησεις την LG και να πας σε panasonic για αυτην την τεχνολογια...
Βεβαια , δεν ξερουμε ακομα τι "προβληματακια" μπορει να βγαλει η 9000 μιας και ειναι πολυ καινουρια , κατι ακουγεται για τα 200 Hz αλλα αν καπου ενοχλουν , υποθετω απενεργοποιουνται κιολας...
Συνολικα δειχνει μια τηλεοραση σε καλη τιμη για την τεχνολογια της...

Last edited:
OK, από ότι βλέπω πάω για Plasma ή LED. To υπόλοιπο σύστημα είναι αυτό.
ΑΣΧΕΤΟΣ MODE ON:
Υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας μεταξύ διαφορετικών "κομματιών" (αν μπορώ να δανειστώ έναν όρο από ηχοσυστήματα), από π.χ. μειωμένη απόδοση στον ήχο μέχρι διαφορετικά βύσματα (λέω γω τώρα);
ΑΣΧΕΤΟΣ MODE OFF.

μιας και βρίσκομαι στην ίδια "φάση" ας μου επιτρέψει ο φίλος...

την 50Ps7000, ή την samsung PS50B550? (ως προς ποιότητα εικόνας, αξιοπιστία πάνελ, αντοχή σε burn-in)

μιας και βρίσκομαι στην ίδια "φάση" ας μου επιτρέψει ο φίλος...

την 50Ps7000, ή την samsung PS50B550? (ως προς ποιότητα εικόνας, αξιοπιστία πάνελ, αντοχή σε burn-in)

Επειδη το ψαχνω τελευταια το πραγμα με τις 50αρες πλασμα θα σου ελεγα οτι καλυτερη σαν εικονα (και σε τηλεοπτικο σημα και HD) ειναι η Β550 (χωρις μεγαλη διαφορα παντως) , σε αντοχη στο burn in περιπου στα ιδια επιπεδα θα ελεγα (θελει λιγο προσοχη και στις δυο)...

Δυο τεστ ειναι αυτα...

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49303274,00.htm
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49302947,00.htm

Οι PS3000/6000/7000/8000 την ιδια εικονα εχουν , αλλαζει ο εξοπλισμος και ο σχεδιασμος...