Αγορά MacBook Pro

Αν μου φέρουν το MacBook Pro από την Αμερική θα έχω πρόβλημα με το ρεύμα ή με έναν απλό αντάπτορα θα κάνω την δουλειά μου?
Ευχαριστώ.

ενα απλο ανταπτορακι μονο. και για να φαινεται και ομορφο μπορες απλα να παρεις την ευρωπαικη μπριζα για τον φορτιστη. Αν δε το χεις δει ηδη οι φορτιστες των mac αλλαζουν ακροδεκτες μπριζας ωστε να μη χρειαζεσαι ανταπτορες.

Εδώ και λίγες μέρες απέκτησα και εγώ το δικό μου macbook pro (respect το Νίκος Καλ. for that)

Οπότε πιστεύω ότι τώρα είμαι στο κατάλληλο μέρος.

Για το μηχάνημα ότι και να πω είναι λίγο. Αν και το πήρα για συγκεκριμμένο σκοπό (live performance) μου φαίνεται ότι το pc θα μπει σιγά σιγά στο ψυγείο...

Απάντηση: Re: Αγορά MacBook Pro

Εδώ και λίγες μέρες απέκτησα και εγώ το δικό μου macbook pro (respect το Νίκος Καλ. for that)

Για το μηχάνημα ότι και να πω είναι λίγο. Αν και το πήρα για συγκεκριμμένο σκοπό (live performance) μου φαίνεται ότι το pc θα μπει σιγά σιγά στο ψυγείο...

Οταν λες Live performance ,εκτος απο εμενα που λογω του οτι σε γνωριζω ξερω τι σημαινει ,δεν εξηγεις στους φιλους τι ακριβως εννοεις ? :drummer:

Καλά... χμμμ... εεεε.... οκ...

Αν και είναι off topic (θα μεταφερθεί η κουβέντα σύντομα σε καινούργιο θέμα) θα απαντήσω...

Live performance = παίζω μουσική live χρησιμοποιόντας το macbook μαζί με κάποια εξωτερική κάρτα δικτύου/contol surface και διάφορα άλλα περιφερειακά όπως midi controller και μίκτη.

Με γεια Κώστα. Καλώς ήρθες στο club !:firstprize:

Καλορίζικο Κώστα και αν ανέβεις Θεσ/νίκη για performance σφύρα στον γνωστό σκοπό!

Οπωσδήποτε Νίκο...

Εννοείται πως αν κατέβεις Αθήνα χρωστάω καφεδάκι :2thumb22sup:

παιδιά γειά σας

έχω και εγώ ενα mak βοοκ προ 17'' 2.33Ghz, 160 GB,
το αγόρασα πέρυσι απο US και είμαι καταευχαριστημένος

Μάλιστα είναι να το πουλίσω διότι θέλω να πάρω ένα καινούργιο αλλά σε 15'' τώρα, και αυτό διότι ταξιδεύω πολύ

όποιος σκέπτεται για MAC => προχώρα χωρίς σκέψεις

σπυρος

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

Μετά από δύο μήνες + κάτι μέρες μου έστειλε email το fnac για να πάω να παραλάβω το Leopard, το έστειλε η Rainbow !!!

Ευχαριστώ πολύ Rainbow για την ταχύτατη εξυπηρέτηση.:flipout:

Πλεον ειμαι και γω ενας ευτυχεστατος κατοχος Macbook Pro της βασικης εκδοσης βεβαια,αλλα εχω τρελαθειιιιιιι!!!:ADFADF1:Συντομα θα χτυπησω και τα 4 GB μνημης και εχω την εντυπωση οτι θα πεταει....