Αγορά μέχρι 1300-1400 Euro

Deodas

New member
5 October 2010
2
Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος στο forum και ψάχνω εδώ και ένα μήνα για τηλεόραση.
Έχω να διαθέσω μέχρι 1300 - 1400 euro για απόσταση θέασης 2,5 μέτρα και για ίντσες 40 - 50. Η τηλεόραση θα έιναι κυρίως για χρήση για ταινίες (mkv αρχεία) και λίγο παιχνίδι μέσω pc.
Έχω διαβάσει αρκετά thread από το Forum αλλά παραμένω μπερδεμένος ως προς το που να κινηθώ (plasma ή lcd). Αρχικά σκεφτόμουν σοβαρά την G20 της panasonic αλλά απ' ότι είδα στα μαγαζιά μου φάνηκε πολύ "ξεθωριασμένη" σε σχέση με τις καινούριες led lcd, οι οποίες κάτω από τις συνθήκες των καταστημάτων παρήγαγαν βαθύτερο μαύρο από τις plasma (πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα). Από την άλλη όμως, είδα την samsung c6510 του γαμπρού μου και δεν μου άρεσε ο τρόπος που διαχειριζεται την γρήγορη κίνηση.
Παιδιά παρακαλώ βοηθήστε.

Πολύ ενδιαφέρουσα και η Samsung 6900 αλλά ανησυχώ για το πόσο καλά θα αποδίδουν οι Plasma κατα την διάρκεια της ημέρας σε σχέση με τις Lcd, αλλα και το φαινόμενο image retention μιας και θα την χρησιμοποιώ και για παιχνίδια μέσω pc. Αλλη μια τηλεόραση που φαίνεται ενδιαφέρουσα είναι η Lg le8500 αν και απ'ότι διάβασα βγάζει κάποια προβλήματα

"Λιγο παιχνιδι μεσω PC" δεν ακουγεται απαγορευτικογια πλασμα.

Ειτε μερα ειτε νυχτα δεν θα εχεις προβλημα. Εκτος και αν την βλεπει απευθειας ο ηλιος απο καποιο παραθυρο αλλα και τοτε ουτε με LCD θα σωθεις.

H LE8500 εχει διαφορα προβληματα οποτε καλυτερα μακρυα.

παρε την 6900 ειναι πολλη καλη στα λευτα της με πραγματα που δεν εχει ο ανταγωνισμος στα ιδια λευτα
+
3D
PVR
media player με DTS για να βλεπεις mkv

και κοιτα να βρεις καποια προσφορα που δινουνε τα γυαλια και το
bluray 3d δωρο.
Εχουνε αρχισει και βγαινουνε οι τιτλοι 3D οποτε πηγενε σε 3D τηλεοραση