αγορα media player εως 100 ευρω

daniel87

New member
5 February 2011
3
καλησπερα σε ολους,θα ηθελα την βοηθεια σας,θελω να αγορασω ενα media player μεχρι 100 ευρω(λιγο πανω δεν θα τα χαλασουμε...)που να παιζει τα περισσοτερα αρχεια και να εχει dts και να παιρνει σκληρο μελλοντικα.ειμαι κοντα στο western digital αλλα περιμενω και τις προτασεις σας...ευχαριστω εκ των προτερων....

καλησπερα σε ολους,θα ηθελα την βοηθεια σας,θελω να αγορασω ενα media player μεχρι 100 ευρω(λιγο πανω δεν θα τα χαλασουμε...)που να παιζει τα περισσοτερα αρχεια και να εχει dts και να παιρνει σκληρο μελλοντικα.ειμαι κοντα στο western digital αλλα περιμενω και τις προτασεις σας...ευχαριστω εκ των προτερων....

To WDTV Live είναι μια αξιόλογη λύση γι αυτό που ψάχνεις . (Φυσικά μιλάμε για εξωτερικό σκληρό )

εθχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα αν μπορεις να με βοηθησεις ποιο μοντελο,WDBAAP0000NBK,WDBABG0000NBK ηWDBAAN0000NBK?το πρωτο ειναι παλιο?

εθχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα αν μπορεις να με βοηθησεις ποιο μοντελο,
,WDBABG0000NBK ηWDBAAN0000NBK?το πρωτο ειναι παλιο?

To 1o και το 3ο αναφέρονται στο ίδιο προιόν. Στο WDTV Live. Η διαφορά μάλλον έχει να κάνει με τις χώρες αποστολής τους νομίζω...

ευχαριστω αλλα το live χρειαζεται αναβαθμιση οπωσδηποτε?

Είναι σίγουρο ότι όταν θα το πάρεις θα "φοράει" προηγούμενο firmware από το official announced αυτής της στιγμής. Αρα - εάν εννοείς αυτό - ναι ! χρειάζεται αναβάθμιση.