Αγορά media player

NIKI1

New member
26 June 2022
1
Όλα τα μοντέλα της Samsung έχουν τον ίδιο media player. Δεν παίζουν .avi αρχεία σίγουρα και καποιοι έχουν αναφέρει πως έχουν συναντήσει προβλήματα και σε ορισμένα .mkv. Επίσης δεν παίζουν τον ήχο από αρχεία με DTS ήχο. Υπότιτλους όμως παίζουν κανονικά.
Συμφωνώ απολύτως ! στα .mkv εχουν μονο εικονα και οχι ηχο.Παιδια ποιο media player μου προτείνετε να αγορασω?

Μεγαλο προβλημα με SAMSUNG QLED .Δεν αναπαραγουν σχεδον κανενα format.Παιδια ποιο media player μου προτείνετε να αγορασω?

zidoo z9x
Τι καλύτερο εχει αυτό απο το Nvidia? Ή απο τα android box των 80€?. Απο δύναμη πάντως δε λεει για τόσα λεφτα με 45.000 untutu που βγάζει. Οσο ολα τα φτηνά δηλαδή.

εαν θες να παιζεις τα παντα απο ηχο και εικονα,χωρις προβληματα,θα πας σε zidoo,shield,dune.
εαν δεν εχεις απαιτησεις και απλα θες να βλεπεις τις ταινιες σου με τις γνωστες αποκωδικοποιησεις ηχου και εικονας,
πας σε xiaomi box και καθαρισες.

Απο ολα αυτα πάντως, απο άποψη δύναμής (δεν είναι απαραίτητα το ν1 χαρακτήριστικο για όλους, αλλα ειναι τουλάχιστον πολύ σημαντικό), το παμπάλαιο (πλέον) Nvidia shield είναι 3-4 φορές ισχυρότερο (χωρίς να είναι τίποτα σημαντικό και αυτό σε σχέση με ένα κινητό πχ. Τα αλλα 2 κινούνται στα 30-40 χιλιάδες untutu και το Nvidia γύρω στα 140.000
Για όποιον τον ενδιαφέρει λαμβάνει και αυτο υπόψη. Προσωπικά αναμεσα σε αυτα και στην τιμή που πωλούνται θα έπαιρνα με κλειστά μάτια το Nvidia, αλλά φαντάζομαι και τα υπόλοιπα θα έχουν κάποια δικά τους πλεονέκτηματα.

Έχω δυο Zidoo στο σπίτι. Και στα δυο έχουν καεί μέρη από τα led στο καντράν με αποτέλεσμα να είναι δυσδιάκριτα.
Τόσο μάπα υλικά χρησιμοποιούν αυτοί; Ένα σκασμό λεφτά έχουν...

• Like
Reactions: akis73
Πράγματι και στο δικό μου το παλιό X9S έχει καεί ένα τμήμα από την lcd οθόνη ενώ και σε καινούργιο Z9X έχω την αίσθηση πλέον ότι όταν παίζει ταινία το 1ο ψηφίο φωτίζει πιο έντονα από τα υπόλοιπα...