αγορα media player

metoxos76

Senior Member
3 October 2010
344
thessaloniki
σκέφτομαι ότι ήρθε η ώρα για αγορά ενός "media player" .Και έχω το εξής θέμα. Το χρειάζομαι κυρίως για αναπαραγωγή "mkv" και κάποια λίγα "avi". Θέλω όμως να παίζει και τους υπότιτλους ".srt" κανονικά και ως χωριστό αρχείο και όχι μόνο όταν είναι ενσωματωμένοι στο "mkv" ή "avi" αρχείο.
Από κει και πέρα ότι παραπάνω καλούδι έχει , καλό είναι. Εύρος τιμής 150 - 200 ευρώ. υπάρχει κάτι? Ευχαριστώ..

Αυτο που ζητας με τους υποτιτλους το κανει η συντριπτικη πλειοψηφια, αν οχι ολα.Εσενα τι καλουδι παραπανω σου χρειαζεται πραγματικα ? Ξεκινας παντως απο το pico 5.1 που ειναι το πιο φθηνο , περνας στο wd tv live (η κλασσικη μου προταση σαν κατοχος ) και συνεχιζεις...

ευχαριστώ πολύ !! μάλλον λάθος η τοποθέτηση μου για τα παραπάνω που θέλω. (αν ήξερα κι εγώ αρχικά τι ήθελα!!)έχω δει αυτό που έχεις , διαβάζω κι ένα συγκριτικό στο hitech και είμαι ok.

ευχαριστώ πολύ !! μάλλον λάθος η τοποθέτηση μου για τα παραπάνω που θέλω. (αν ήξερα κι εγώ αρχικά τι ήθελα!!)έχω δει αυτό που έχεις , διαβάζω κι ένα συγκριτικό στο hitech και είμαι ok.

Δεν θα σε βοηθήσουν περισσότερο τα συγκριτικά των περιοδικών να ξέρεις :D

να πω οτι σαν κατοχος του pocorn hour A-210
καταφερνω και βλεπω τα παντα μεσω δικτυου,με τρομερη ποιοτητα εικονας
και με αρκετα εξτραδακια, χωρις κανενα με κανενα απολυτως κολλημα.
Aπο απλο avi,mkv εως m2ts υψηλου bitrate,με εξωτερικους υποτιτλους που παιζουν απροβληματιστα...
το κοστος απο την "μαμα" εταιρια ειναι 199 δολαρια + 50 τα μεταφορικα,
για να το εχεις στην πορτα σου με την "ταχυμεταφορες ελτα"
δλδ συνολικο κοστος 181.503 συν 3,5 ευρω για τον ελεγχο του τελωνιου.
εαν το παρεις απο ελλαδα βγαινει κατι παραπανω απο 269 ευρω + τα μεταφορικα...

ναι μονο 3,5 ευρω... ειναι κατι σαν παγιο για τον ελεγχο.
ειναι η δευτερη φορα που το πληρωσα περυσι φερνοντας κατι εκτος
των οριων της ευρωπης.