Αγορά media player

Εγώ πάντως επειδή, αυτές τις μέρες έχω ψιλο-θολώσει με τις επιλογές, έχω καταλήξει στο popcorn A210 απο Αμερική στα 170 Ευρώ με τα μεταφορικά
ή στo med500 απο την εδώ αντιπροσωπεία στην ίδια τιμή περίπου.

Ουσιαστικά διαλέγεις το "ρίσκο" της αγοράς από εξωτερικό (Α210) και μίας παλιάς , αλλά δοκιμασμένης και τίμιας συσκευής (med500).

Βέβαια μπορείς να περιμένεις γιατί αυτό το μήνα καταφθάνουν αρκετά νέα μοντελάκια με το νέο realtek.

ψαξε και λιγο |Ευρωπη -καποιος ειχε πληρωσει τελωνειο απο Αμερικη (αλλοι παλι οχι).Ασε που θα κανει κανενα μηνα να ερθει.
Τα med ειτε 400 ειτε 500 ειναι οντως τιμια για τα λεφτα τους.

Άν αποφασίσω να πάρω το pop θα το φορτώσω στον αδερφό μου, που έρχεται από Αμερική κατα τον Ιούλιο.
Πάντως όσες αγορές και να έχω κάνει ποτέ δεν μου έχει τύχει τελωνείο, γιατί όλοι πλέον οι πωλητές γνωρίζουν και κάνουν τα κουμάντα τους για να το αποφύγεις.
Το μηχανάκι δεν το βιάζομαι γιατί έχω το wd 1 gen, αλλά το θέμα του dts με έχει κουράσει.
Ευρώπη παίζει συνήθως πιο ακριβά μέχρι και απο Ελλάδα.

Πήγαινε για το Dune
Το καλύτερο media player εδώ και καιρό και με τιμή χώμα από εδώ

Με τέτοια τιμή τι άλλο να κοιτάξεις ?

Δεν τα ήξερα τα med 400 και 500.
Από ότι βλέπω φοράνε το ίδιο τσιπάκι και το 500 παίρνει εσωτερικό και έχει περισσότερες συνδέσεις.
Υπάρχει άλλη διαφορά;

Που είναι καλύτερο το med 500 από το Netgear NTV550 που έχω ( και το οποίο το έχω πάρει και φτηνότερα);

Re: Απάντηση: Αγορά media player

Δεν τα ήξερα τα med 400 και 500.
Από ότι βλέπω φοράνε το ίδιο τσιπάκι και το 500 παίρνει εσωτερικό και έχει περισσότερες συνδέσεις.
Υπάρχει άλλη διαφορά;

Που είναι καλύτερο το med 500 από το Netgear NTV550 που έχω ( και το οποίο το έχω πάρει και φτηνότερα);

συγνωμη αν επιτρεπεται , δεν σε καλυπτει το 550?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά media player

συγνωμη αν επιτρεπεται , δεν σε καλυπτει το 550?
Ξάχνω δεύτερο, για το υπνοδωμάτιο.
Είχα ένα live το οποίο χάλασε και το πήγα πίσω στο eshop (σε εγγύηση,περιμένω να δω τι θα μου πουν)

αν ειναι για υπνοδωματιο μην δωσεις πολλα λεφτα

κατσε μισο λεπτο..θα παρεις για υπνοδωματιο dune/popcorn και το 550 θα ειναι το κυριο player????????