Αγορά μέσω Internet και τράπεζα

stam13

New member
17 November 2008
86
Πάτρα
Καλησπέρα σας,
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου έκανα 2 αγορές με χρεωστική Mastercard μέσω Internet, μία μέσω του Audioaffair.co.uk και μία μέσω του dustin.dk.
Αμέσως μετά την διαδικασία πληρωμής στην Audioaffair η ιστοσελίδα τους έβγαλε μήνυμα "The Authorisation has been rejected by the vendor due to insufficient authentication. Please try a different card. "
Η αγορά στην Dustin έγινε κανονικά.

Μετά, μέσω e-banking, τσέκαρα το λογαριασμό μου. Διαπίστωσα πως τα χρήματα και των δύο αγορών έιχαν κρατηθεί χωρίς όμως να τα έχουν πάρει. Αυτή η κατάσταση παραμένει μέχρι και σήμερα.
Η τράπεζα μου έιπε πως είναι θέμα του Audioaffair, δεν μπορούν να "ακυρωσουν την αγορα" και μου παρότρυναν να επικοινωνήσω με το μαγαζί. Η audioaffair επιβεβαίωσε πως η αγορά δεν έγινε και είπε να περιμένω κάποιες μέρες και αν τα χρήματα δεν είναι διαθέσιμα πάλι στο λογαριασμό μου να τους ξανατηλεφωνήσω.

Φαντάζομαι το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω λίγες μέρες ακόμα...Σας έχει τύχει ποτέ αυτό?

Οι κάρτες απο πίσω έχουν εναν 3ψήφιο αριθμό valid id.
Aυτον τον έχεις καταχωρήσει μαζί μετα στοιχεία της κάρτας;

Καλησπέρα σας,
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου έκανα 2 αγορές με χρεωστική Mastercard μέσω Internet, μία μέσω του Audioaffair.co.uk και μία μέσω του dustin.dk.
Αμέσως μετά την διαδικασία πληρωμής στην Audioaffair η ιστοσελίδα τους έβγαλε μήνυμα "The Authorisation has been rejected by the vendor due to insufficient authentication. Please try a different card. "
Η αγορά στην Dustin έγινε κανονικά.

Μετά, μέσω e-banking, τσέκαρα το λογαριασμό μου. Διαπίστωσα πως τα χρήματα και των δύο αγορών έιχαν κρατηθεί χωρίς όμως να τα έχουν πάρει. Αυτή η κατάσταση παραμένει μέχρι και σήμερα.
Η τράπεζα μου έιπε πως είναι θέμα του Audioaffair, δεν μπορούν να "ακυρωσουν την αγορα" και μου παρότρυναν να επικοινωνήσω με το μαγαζί. Η audioaffair επιβεβαίωσε πως η αγορά δεν έγινε και είπε να περιμένω κάποιες μέρες και αν τα χρήματα δεν είναι διαθέσιμα πάλι στο λογαριασμό μου να τους ξανατηλεφωνήσω.

Φαντάζομαι το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω λίγες μέρες ακόμα...Σας έχει τύχει ποτέ αυτό?

Ναι φίλε μου, δυστυχώς τυχαίνει. Τη στιγμή που βάζεις την παραγγελία ζητάει έγκριση αλλά για κάποιο λόγο δεν επιβεβαιώνει. Έτσι η τράπεζα κρατάει δεσμευμένα για 10 ημέρες περίπου τα λεφτά σου και μετά ακυρώνει την συναλαγή αυτόματα. Κανονικά η τράπεζα του Audioaffair πρέπει να ακυρώσει την συναλάγη αλλά ποτέ δεν μπαίνουνε στον κόπο.
Δυστυχώς θα περιμένεις. Δεν φταίει το Audioaffair πάντως.

Re: Απάντηση: Αγορά μέσω Internet και τράπεζα

Οι κάρτες απο πίσω έχουν εναν 3ψήφιο αριθμό valid id.
Aυτον τον έχεις καταχωρήσει μαζί μετα στοιχεία της κάρτας;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Ναι, είχα δώσει στην audioaffair και αυτόν τον 3ψήφιο κωδικό.

Τώρα τι θα προτείνατε? Να περιμένω να επιστραφούν τα χρήματα και να ξανακάνω την αγορά? Η' να χρησιμοποιήσω άλλη κάρτα και να κάνω την αγορά τώρα? Αυτή η αναμονή είναι πολύ ενοχλητική.... :)