Αγορά μεταχειρισμένης PanaSonic Tx-p50st60e?

Ioannis Kapsopoulos

New member
13 November 2013
13
καλησπέρα παιδιά και θερμά συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε.Είμαι στο εξωτερικό και σκέφτομαι να αγοράσω τη συγκεκριμένη τηλεόραση κυρίως για ταινίες,αθλητικούς αγώνεσ και 3D. την βρήκα μεταχειρισμένη από ιδιώτη με 600 ευρώ και 6 μήνεσ ακόμα εγγύηση.Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο κατά την επίδειξη που θα μου κάνει σπίτι του?επίσησ θα τη μεταφερώ με αυτοκίνητο γυρώ στα 50 λεπτά απόσταση,μπορεί να είναι ξαπλωτή ή δεν είναι σωστ'ο?
Σας ευχαριστώ πολύ.Δεκτά όλα τα σχόλια.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Agora metaxeirismenis PanaSonic Tx-p50st60e?

Όρθια κατά τη μεταφορά. Κοιτάζεις κυρώς για burn in με φόντο διάφορα χρώματα στην οθόνη (λευκό, μαύρο κλπ) και ίσως για DSE που είναι εμφανές σε αλητικούς αγώνες ("ακαθαρσία" σε διαφορετικά σημεία της εικόνας, σε σταθερό σημείο).

Re: Απάντηση: Agora metaxeirismenis PanaSonic Tx-p50st60e?

σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση σου απάντηση.θεώρεισ ο´τι αξίζει η αγορά τησ?εχεί και 6 μήνεσ εγγύηση ακόμα.ειναί καλή η τιμή που την παίρνω?πωσ καταλαβαίνεισ το burn in?είμαι λίγο άσχετοσ γι αυτό σε ρωτάω.

Απάντηση: Agora metaxeirismenis PanaSonic Tx-p50st60e?

Η ST60 είναι περσινή τηλεόραση, οπότε λογικά πρέπει να έχει πάνω από ένα χρόνο εγγύηση ακόμα. Η τιμή είναι καλή, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση, αλλιώς με τα ίδια περίπου λεφτά βρίσκεις άλλες 50" plasma, όχι με την ίδια ποιότητα εικόνας με την ST60. Το burn in είναι ένα μόνιμο αποτύπωμα στην οθόνη, σαν σκιά. Ψάξε κυρίως ψηλά, στη θέση όπου είναι τα λογότυπα των τηλεοπτικών σταθμών.

Re: Απάντηση: Agora metaxeirismenis PanaSonic Tx-p50st60e?

μου είπε ότι έχει εγγύηση ένα χρόνο μέχρι σεπτέμβριο του 14 αλλα νομίζω οτί ο κατασκευαστής δεν δίνει 2 χρόνια συνήθωσ?σε ευχαριστώ πολύ

την πήρα τελικά και λεχει 2 χρόνια εγγύηση!!μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένοσ μόνο που περίμενα σε 3D να βλέπω λίγο πιο κοντά.παίζει ρόλο και η ταινία που βάζω? έβαλα 3d ταινία γύρω στα 16GB αλλα δεν καταλαβαίνω και μεγάλη διαφορά απο ότι blue ray.περίμενα να μου τα φέρνει η οθόνη πιο κοντά στα μάτια οπωσ στο cinema.τα γυαλιά που είναι ενεργητικό το 3D πωσ φορτίζουν?'οταν βλέπω γίνεται η φόρτιση μέσω bluethooth?είμαι λίγο άσχετοδ γι αυτό ρωτάω τόσα πολλά.σασ ευχαριστώ.

Last edited by a moderator: