Αγορά μίας 50’’ έως 55’’ LED με τιμή κάτω από 1.000

Δεν είναι πιο καινούρια η 350 ούτε πιο παλιά. Κατώτερο μοντέλο είναι απλώς τιμολογιακά. Λείπουν κάποιες μαρκετινίστικες δυνατότητες (π.χ. Bluetooth), 1 ΗDMI και απουσιάζει επίσης η επεξεργασία της 550 που δημιουργεί ένα ιδιόμορφο edge enhance με ένα ελαφρύ θόλωμα......................

Μάλιστα έτσι δικαιολογείται η θολούρα που έχει η δικη μου......:hmmmm2:

Καλησπέρα και από εμένα ..... σήμερα μου έκατσε μία αντικατάσταση της παλιάς μου LG42'' και θα μου κάνουν πίστωση 560euro που την είχα πάρει από το ΠΛΑΙΣΙΟ .....
σκέφτομαι να πάρω την 50PK350 ή την 50ΡΚ550
η διαφορά στα 45 Ευρώ έχει να κάνει μόνο με τo THX ??? αξίζει να δώσω το 50άρικο που είναι πιο ακριβή ????
Ευχαριστώ προκαταβολικά ....

Καλησπέρα και από εμένα ..... σήμερα μου έκατσε μία αντικατάσταση της παλιάς μου LG42'' και θα μου κάνουν πίστωση 560euro που την είχα πάρει από το ΠΛΑΙΣΙΟ .....
σκέφτομαι να πάρω την 50PK350 ή την 50ΡΚ550
η διαφορά στα 45 Ευρώ έχει να κάνει μόνο με τo THX ??? αξίζει να δώσω το 50άρικο που είναι πιο ακριβή ????
Ευχαριστώ προκαταβολικά ....
Η ΡΚ350 δεν έχει THX,Bluetooth και έχει 2(συνολικά) θύρες HDMI

Δηλαδή με δύο λόγια αξίζει να δώσεις το 50άρικο σωστά ???? Δεν έχω ασχοληθεί με τις TV γενικότερα και γι αυτό ρωτάω να μάθω .......
και μια και έκατσε η όλη κατάσταση να δω αν αξίζει .... το θέμα Bluetooth και 2 θύρες HDMI δεν με απασχολεί ... απλά να ξέρω για το THX αν αξίζει και το post-processing...

Ένα χαρακτηριστικό που υποτίθεται είναι προσόν των μεγαλύτερων στη σειρά μοντέλων και τοποθετήθηκε εκεί με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας , είναι περίεργο άν όχι γελοίο να λειτουργεί ως τροχοπέδη :chinscratch:

Last edited:
Ναι την 550 έχω.
Ευχαριστημένος είμαι η TV είναι πολύ καλή, το μονο της πρόβλημα είναι ότι είναι διπλα από μια Samsung....
Διάβασε εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1503927#post1503927

Παιζει απο usb με ελληνικους υποτιτλους avi και mkv?

Επισης, απο ο,τι καταλαβα η 350 εχει καλυτερη εικονα απο την 550 επειδη δεν εχει το post processing?

Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το Media Player της γιατί έχω το WD TV Live, αλλα όσα δοκίμασα μου τα έπαιξε χωρίς πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Αγορά μίας 50’’ έως 55’’ LED με τιμή κάτω από 1.000

Επισης, απο ο,τι καταλαβα η 350 εχει καλυτερη εικονα απο την 550 επειδη δεν εχει το post processing?

Μπερδεύτηκα. Ποια έχει καλύτερη εικόνα τελικά;

Re: Απάντηση: Re: Αγορά μίας 50’’ έως 55’’ LED με τιμή κάτω από 1.000

Θα σε γελασω και δεν το θελω.

Μαλλον πρεπει να απαντησουν τα παιδια που τις εχουν δει να παιζουν.

Η 350 αποδίδει σωστά την ευκρίνεια σε σήματα 1080, κάτι που απουσιάζει από την 550.

Η 550 όμως έχει και τα ΤΗΧ modes (αν και έχω την εντύπωση πως κάπου πήρε το μάτι μου και έναν τρόπο να τα ενεργοποιήσεις και στην 350 μέσω του service menu).

Για εμενα τα THX Modes δεν λένε τίποτα.
Με τις ρυθμίσεις που μα έδωσε ο Yperion έχει πολύ καλύτερη εικόνα.
Εμενα προσωπικά με ενοχλεί η θολούρα της PK550, αν η PK350 είναι καλύτερη σε αυτόν τον τομέα τότε ξέχασε όλα τα καλούδια που έχει η 550 και πάρε την 350.

Η 350 αποδίδει σωστά την ευκρίνεια σε σήματα 1080, κάτι που απουσιάζει από την 550.

Η 550 όμως έχει και τα ΤΗΧ modes (αν και έχω την εντύπωση πως κάπου πήρε το μάτι μου και έναν τρόπο να τα ενεργοποιήσεις και στην 350 μέσω του service menu).

Αυτή η ιστορία με το post processing ισχύει και για τις PJ350 - PJ550; Αν γνωρίζει κάποιος ας πει.