Αγορά μίας 50’’ έως 55’’ LED με τιμή κάτω από 1.000

LG INFINIA 47LE8500 47", LED, Full HD, 240 Hz, 7.000.000:1
Αλήθεια Yperion πως θα χαρακτήριζες την παραπάνω TV;
Έχεις να προτείνεις κάτι παραπλήσιο και ίσως καλύτερο; (ίσως Sony KDL-46EX710)
Στο skroutz η τιμή ξεκινάει από 1.330 .

Βέβαια θα περιμένουμε λίγο μήπως στις εκπτώσεις κάνουν το γνωστό κόλπο χωρίς Φ.Π.Α. δηλαδή μείων 23% και έτσι προσεγγίσουμε τον στόχο των 1.000 .

Last edited:
λοιπον αισίως πηρα και εγω την τηλεοραση. στα ψηφιακά φαινετε να εχει προβλημα στα καναλια που παιζουν με mpeg2 δηλ ετ1,νετ,ετ3. εκει φαινετε να σπανε τα pixelblocks προβλημα στο decoding.
το εχετε προσέξει αυτό?

επισης αλλα θεματα

τα αναλογικα εχουν κακη ληψη με χιονια παντου ενω μια samsung που υπηρχε πριν τα επαιζε μια χαρα.

Ετσι το αναφερω σαν παραδειγμα. Το αντιστοιχο νημα ειναι γεματο τετοια προβληματα αλλα και διαφορα αλλα.

Τελικά από ότι έχω δει μέχρι τώρα "μάπα το καρπούζι" των εκπτώσεων στις τιμές των TV στις μεγάλες διαστάσεις.
Τέλη Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη οι τιμές των προσφορών ήταν καλύτερες από τις τιμές εκπτώσεων που δίνουν τώρα.
Στάση αναμονής λοιπόν, μήπως τελικά κατέβουν μετά τις εκπτώσεις που θα δούν ότι δεν πούλησαν τίποτα και τα ράφια είναι γεμάτα.

Τελικά από ότι έχω δει μέχρι τώρα "μάπα το καρπούζι" των εκπτώσεων στις τιμές των TV στις μεγάλες διαστάσεις.
Τέλη Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη οι τιμές των προσφορών ήταν καλύτερες από τις τιμές εκπτώσεων που δίνουν τώρα.
Στάση αναμονής λοιπόν, μήπως τελικά κατέβουν μετά τις εκπτώσεις που θα δούν ότι δεν πούλησαν τίποτα και τα ράφια είναι γεμάτα.

σε 1 - 2 μήνες θα βγούν τα νέα μοντέλα. παρακολούθα πιστά τις προσφορές μήπως πετύχεις αυτό που θέλεις στην τιμή που το θέλεις.

Ειμαι κ εγω για αγορα τηλεορασης αυτον τον καιρο.. Εχω καταληξει κ εγω εδω κ κανα 2μηνο στην ΤV που προτεινε κ ο Yperion πιο πανω δλδ την LG50PK550..
(Mετα απο λιγο χαζεμα στο φορουμ εδω κ απο λιγες πληροφοριες που μαζεψα κατεληξα σε plasma και οχι σε lcd)
Πηγα προχτες σε ενα γνωστο μεγαλο εμπορικο μαγαζι για να δω αν την εχει απο κοντα να την δω..με σκοπο να την εκλεινα κιολας αν με εψηνε κ απο κοντα, επειδη την βρηκα εκει σε καλη τιμη που ειχα ρωτησει ποσο την εχουν πριν καμια βδομαδα..στα 750 ευρω..
Με τα πολλα λεω για πια TV ενδιαφερομουν σε εναν υπαλληλο (φορουσε κ μπλουζακι της sony δε ξερω αν εχει σχεση η αν σας λεει κατι εσεις που τα ξερετε καλα :P ) κ αυτος αρχισε κατευθειαν ενα ψηλομεγαλο "κραξιμο" για τις πλασμα, λεγοντας μου οτι εχουν πολλα αρνητικα σχετικα με τις LED κλπ κ οτι θα βλεπω το προσωπο μου, οτι δε θα μπορω να βλεπω αγωνες ποδοσφαιρου μεσημερια (λογω της "γυαλαδας" που κανουν οι πλασμα)κ κατι τετοιου ειδους ατακες.. κ πηγε κ μου εδειχνε μια sony ( :P ) κ προσπαθουσε να μου συγκρινει την εικονα σχετικα με μια πλασμα LG50PK350 νομιζω που ειχε εκει.. δε λεω εκει η εικονα της LED-3D-SONY φαινοταν καλυτερη αλλα και +800 ευρω διαφορα στην τιμη.. δεν μου την εδειχνε για να μου πει παρε αυτην απλα για να με απομακρυνει απ τις πλασμα.. το μονο που μου ειπε οτι αν θελω πλασμα να παω μονο σε panasonic..(Κ παλι ομως με βαρια καρδια μου το λεγε ..)
κ σαν ασχετο (εμενα δλδ) με εβαλε σε σκεψεις επηρεαζεσαι κ ευκολα αν δεν εχεις κ γνωση πανω στο αντικειμενο ωστε να μπορεις να του απαντησεις.. το μονο που μου ειπε για τις πλασμα οτι ειναι καλυτερες για παιχνιδια στον χρονο αποκρισης..

Κ ειπα να το καθυστερησω λιγο ακομα για να ερθω κ να σας ρωτησω.. μου ελεγε κλασσικες μπουρδες που λενε κατι τετοιοι τυποι? αξιζει να αλλαξω επιλογη κ να παω σε LED? αξιζει να κοιταξω αντι για την LG καποια panasonic καλυτερα? να συνεχισω κ να παραγγειλω τελικα την αρχικη μου επιλογη κ να μην ακουσω κανεναν υπαλληλακο?

τhx προκαταβοληκα!..

Οι λέξεις «Καλός Πωλητής» ερμηνεύονται ως η ίδια «Ικανότητα» ενός Ατόμου να μπορεί να μετατρέπει μια εντελώς Αδιάφορη ή Αρνητική Στάση ενός άλλου Ατόμου σε μια εντελώς Ενδιαφέρουσα και Θετική, με αποτέλεσμα το άλλο άτομο, να παίρνει στροφή 180 μοιρών και να αποδέχεται να «Αγοράσει» το Προϊόν ή την Υπηρεσία που του προσφέρεται προς Πώληση. Όλοι οι υπόλοιποι Πωλητές που δεν χρειάζεται να Πουλήσουν με την έννοια που δώσαμε πιο πάνω, κάνουν ότι άλλο θέλετε εκτός από το να Πουλάνε!

http://www.managementtips.gr/blog/?p=29

Το θεμα ειναι τι παιρνεις με 750 ευρω και κατα την γνωμη μου το μεγεθος και η εικονα δεν εχουν αντιπαλο.

Προσπαθησε ομως να δεις πλασμα σε φυσικο περιβαλλον πριν αποφασισεις.

Ρωτα στο νημα της PK550 να δεις αν μπορεις να πας σε καποιο αλλο μελος να σου την δειξει σπιτι του. Μονο ετσι θα βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.

Αυτο ειναι το νοημα του φορουμ να βοηθαμε ο ενας τον αλλο.

Με τους πωλητες μην ασχολεισαι. Κατα 99% λενε αυτα που τους εχουν πει να λενε και αν τους ρωτησεις τιποτα περιπλοκο σηκωνουν τα χερια ψηλα. Μονο το 1% εχει εξειδικευμενες γνωσεις.

Οι λέξεις «Καλός Πωλητής» ερμηνεύονται ως η ίδια «Ικανότητα» ενός Ατόμου να μπορεί να μετατρέπει μια εντελώς Αδιάφορη ή Αρνητική Στάση ενός άλλου Ατόμου σε μια εντελώς Ενδιαφέρουσα και Θετική, με αποτέλεσμα το άλλο άτομο, να παίρνει στροφή 180 μοιρών και να αποδέχεται να «Αγοράσει» το Προϊόν ή την Υπηρεσία που του προσφέρεται προς Πώληση. Όλοι οι υπόλοιποι Πωλητές που δεν χρειάζεται να Πουλήσουν με την έννοια που δώσαμε πιο πάνω, κάνουν ότι άλλο θέλετε εκτός από το να Πουλάνε!

http://www.managementtips.gr/blog/?p=29

Το θεμα ειναι τι παιρνεις με 750 ευρω και κατα την γνωμη μου το μεγεθος και η εικονα δεν εχουν αντιπαλο.

Προσπαθησε ομως να δεις πλασμα σε φυσικο περιβαλλον πριν αποφασισεις.

Ρωτα στο νημα της PK550 να δεις αν μπορεις να πας σε καποιο αλλο μελος να σου την δειξει σπιτι του. Μονο ετσι θα βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.

Αυτο ειναι το νοημα του φορουμ να βοηθαμε ο ενας τον αλλο.

Με τους πωλητες μην ασχολεισαι. Κατα 99% λενε αυτα που τους εχουν πει να λενε και αν τους ρωτησεις τιποτα περιπλοκο σηκωνουν τα χερια ψηλα. Μονο το 1% εχει εξειδικευμενες γνωσεις.

Με καλυψες.. :worshippy:¨

thx..

Πηγα (πηγε ο πατερας μου για μενα γιατι ειχα μια δουλεια μιας και ηθελε να παρει κ κατα πραγματα για το σπιτι..) στο καταστημα που ειχα παει πριν καμια βδομαδα που σας ειχα πει το σκηνικο με τον πωλητη παραπανω που μου εκραζε τις πλασμα..
Πηγε λοιπον ο πατερας μου να μου κλεισει την 50pk550..
Γυρνωντας λοιπον μου λεει, οτι αλλαξε την τηλεοραση με το καινουργιο μοντελο της γιατι η 50pk550 καταργηθηκε κ δεν ξαναβγαινει... (ετσι προφανως του ειπαν..)
το οποιο νεο μοντελο ειναι η "50Pk350"... (Μοντελο που κυκλοφορει καιρο, οσο τουλαχιστον κοιταω για tv δλδ το τελευταιο 2 μηνο-3μηνο..)

για την 50Pk550 μου ειχαν πει 750 ευρω.. κ του ειπαν του πατερα μου οτι η 350 εχει κ 50 ευρω παραπανω δλδ στα 800..(σα νεο μοντελο..ο πατερας μου κλασσικος ασχετος με τετοια θεματα κ της λογικης της προιστορικης οτι πιο ακριβο=πιο καλο.. εκλεισε την 350 κ ηρθε κ μου το ειπε κ με χαρα..)

μετα τα μπινελικια στον πατερα μου που καθεται και ακουει τετοιους τυπους χωρις να με ρωτησει ηρθα να σας κανω μερικες ερωτησεις-αποριες (εστω κ καποιες χαζες αποριες που νομιζω οτι γνωριζω την απαντηση..)

ειναι η 50pk350 το επομενο μοντελο της 550? δλδ πιο καινουργια?

ειναι καλυτερη η 350 απ την 550?

αξιζει να τους δωσω κ το 50ευρο το παραπανω για να παρω την 350?

αν τελικα δε φερνουν την 550 που ηθελα εξ αρχης ξανα, με budjet 800 ευρω να αφησω στην ακρη την 350 να αλλαξω την παραγγελια κ να παω σε panasonic?και αν ναι σε πια?

απ τα χαρακτηριστηκα των 2 πρωταγωνιστων της 350 κ της 550 που ειδα σε καποιο site η μονη διαφορα τους εστω και μικρη (για μενα τον ασχετο τουλαχιστον) ειναι οτι η 550 εχει 3 hdmi k bluetooth κ η 350 2 HDMI κ δεν αναφερει για bluetooth..

ειναι οντως μονο αυτες η διαφορες?αξιζει να μεινω στην "χουντικη" επιλογη της 350?
τι θα κανατε στη θεση μου?

thx..

Panasonic 50U20.Η 350 είναι πιο καινούρια.Αλλά ο 3-ψήφιος αριθμός όσο μεγαλύτερος τόσο καλύτερη σειρά-καλύτερες δυνατότητες.

Δεν είναι πιο καινούρια η 350 ούτε πιο παλιά. Κατώτερο μοντέλο είναι απλώς τιμολογιακά. Λείπουν κάποιες μαρκετινίστικες δυνατότητες (π.χ. Bluetooth), 1 ΗDMI και απουσιάζει επίσης η επεξεργασία της 550 που δημιουργεί ένα ιδιόμορφο edge enhance με ένα ελαφρύ θόλωμα...

Έχουν πλάκα πάντως μερικοί πωλητές. Θυμάμαι τον Οκτώβρη του '09, όταν είχα πάει να ρωτήσω σε ένα κατάστημα για την S10 στα 650 ευρώ, μου είχαν πει κι εμένα πως καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε από το πιο καινούριο και καλύτερο μοντέλο, στα 700 ευρώ, την U10... :flipout: :flipout:

Δεν είναι πιο καινούρια η 350 ούτε πιο παλιά. Κατώτερο μοντέλο είναι απλώς τιμολογιακά. Λείπουν κάποιες μαρκετινίστικες δυνατότητες (π.χ. Bluetooth), 1 ΗDMI και απουσιάζει επίσης η επεξεργασία της 550 που δημιουργεί ένα ιδιόμορφο edge enhance με ένα ελαφρύ θόλωμα...

Σωστα.

Κανονικα επρεπε να πωλειται λιγοτερο και οχι παραπανω απο την 350.

Αλλα και να την πας πισω τι να παρεις σε 50"?

Η U20 ειναι καλη κατα την γνωμη μου αλλα εχει και το θεμα με την ελλειψη IFC που καποιους δεν τους ενοχλει αλλα σε αλλους μπορει να φανει.

Σωστα.

Κανονικα επρεπε να πωλειται λιγοτερο και οχι παραπανω απο την 350.

Εννοεις αν καταλαβαινω καλα οτι επρεπε η 550 να ειναι πιο φθηνη απ την 350?
οτι δικαιος για την 350 μου ζητανε κ 50 ευρω πιο πολλα?

Αλλα και να την πας πισω τι να παρεις σε 50"?

δεν την εχω παρει ακομα στα χερια μου απλα μια κρατηση εγινε η οποια αλλαζει..
δλδ απ το να παω σε panasonic καλυτερα 350?
(κατι που βλεπω στην u20 ειναι οτι δεν εχει θυρα usb κ με χαλαει αρκετα..)

Εννοεις αν καταλαβαινω καλα οτι επρεπε η 550 να ειναι πιο φθηνη απ την 350?
οτι δικαιος για την 350 μου ζητανε κ 50 ευρω πιο πολλα?

Απο την 550 ηθελα να γραψω αλλα νυσταζω κιολας.:Banane0:

Με λιγα λογια η 550 ειναι καλυτερη και αρα επρεπε να ειναι πιο ακριβη.

Λάθος.Η 550 θα έπρεπε να είναι πιο ακριβή.Καλά και έχει θύρα usb...αλλά εάν δεν τα παίζει όλα όπως οι lg τι να την κάνεις,θα κάθεσαι και θα την κοιτάς;Η 350 και αυτή είναι μοντέλο του 10 αλλά παρουσιάστηκε μετά την 550.Με αυτή τη λογική είπα ότι είναι πιο καινούρια.