αγορά μηχανής απο ευρώπη

yiannakas

AVClub Addicted Member
28 September 2006
1,723
Γεια σας
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την SIGMA sd14 από εξωτερικό.
Εδω στην Ελλάδα μόνο το σώμα κάνει 1000 ευρώ, ενώ στην γερμανία με 884, το σώμα, φακος 12-200 και με εξωτερικό φλας.
http://www.technikdirekt.de/main/en/foto/fotodigital/digitale-slr/208257/-/Article.html?

υπάρχει κίνδυνος να παραγγείλω απο κει, φοβάμαι τα ΕΛΤΑ, μην μου την φάει κανείς...
ξέρετε κανένα άλλο που να στέλνει με αντικαταβολή?

ευχαριστώ

ΚΑΡΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μαγαζί. Στο φέρνουν στην πόρτα σου. Δεν το στέλνουν με τελείως απλό ταχυδρομείο. Παρήγγειλε άφοβα. Από εξωτερικό χλωμό η αντικαταβολή. Ολα γίνονται με πιστωτική.

πρέπει να πληρώσω κάτι παραπάνω για να μου το φέρουν σπίτι? ή έτσι γίνεται σε όλες τις αγορές?
τα αγγλικά μου χωλαίνουν
ευχαριστώ

Τα μεταφορικά είναι 22 ευρώ ανα πακέτο αποστολής είτε περιλαμβάνει μια μηχανή είτε μια κάρτα μνήμης.

Εκτός αν είναι ογκώδη αντικείμενα (τηελοράσεις κλπ) που πάει 80 ευρώ.

πληροφοριακώς, 22 ευρώ είναι η στάνταρ χρέωση (συνήθης στους πωλητές ebay) για το "μεσαίο" πακέτο (βάρος 2-5 κιλών) μέσω ασφαλισμένης αποστολής DHL

Με πιάνει άγχος πριν κάθε αγορά....
μήπως υπάρχουν κάποιες ενστάσεις ως προς την αγορά της? με ενθουσίασε το χρώμα και η ευκρίνεια των φωτογραφιών της...
ξέρω ότι δεν είναι για υψηλά iso...
την μηχανη θα την συνδιάσω με εναν sigma 18-200 os φακό
ποιό πολυ βγάζω τουριστική φωτογραφία...

ευχαριστώ

μώπως να περιμένω για την sigma DP1, να του βάζω και ένα τηλεφακο για τα μακρυνά και έτσι να μπορώ να έχω μια μηχανη πάντοτε μαζί μου?

Τηλεφακό στην κόμπακτ με σταθερό ευρυγώνιο 28mm; Πώς γίνεται αυτό?
Άντε να κυκλοφορήσει κανένας μετατροπέας 2x που να κάνει τον φακό νορμάλ αλλά μέχρι εκεί

Φυσικά και είναι μία πολύ μα πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, αλλά για τον φωτογράφο, πιστεύω, που ξέρει τι τραβάει και έχει καταλήξει στα 28mm ως "κάδρο του", δηλαδή "σκέφτεται" τα πλάνα στα 28mm αποκλειστικώς.