αγορά micro hifi + επισκευή εισχυτή onkyo

ammos

New member
3 October 2007
7
Γεια σας,
Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός micro hifi. Διαθέσιμα χρήματα 300-400 .
Σκέφτομαι για philips mcd716, philips mcd728.
Η χρήση θα είναι για σύνδεση με το πισι, μουσικά cd και για ταινίες.
Κάποιες προτάσεις;

Επίσης έχω κι έναν παλιό onkyo ενισχυτή (Α801) και έχει χαλάσει ο επιλογέας - ροδέλα μέσω του οποίου διαλέγεις την πηγή ήχου. π.χ. πικαπ cd , κασσέτα, tuner. Αλλάζει από πηγη σε πηγη και δε μένει εύκολα σε μια θέση. Ξέρετε κανένα καλό μαγαζί επισκευής? Επισκευή θέλουν και τα ηχεία μου audio spectrum.

Ευχαριστώ!

Το εύκολο είναι για τα audio spectrum τα πας Βερυκοκιάς 1 τηλ. 2102405111 και στα φτιάχνουν.

Δες και το LG FB-163 στα 275 ευρώ. Έχοντας εμπειρία από το προηγούμενο μοντέλο (FB-162) νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή περίπτωση.

Στη λίστα προστέθηκε και το yamaxa E-810. Ξεφεύγει βέβαια στην τιμή, αλλά όταν το άκουσα σε συνδυασμό με το philips mcd908 , είχαν τεράστια διαφορά ποιότητας ήχου!
Οπότε χρήσιμες και προτάσεις πουξεφεύγουν λίγο από το χρηματικό όριο των 400

Συγνωμη για την ερωτηση αλλα γιατι δε φτιαχνεις τον onkyo και τα audio spectrum και εκει να συνδεσεις το pc σου? Μαλλον φθηνοτερα θα σου 'ρθει... και ο ηχος που θα εχεις πρεπει λογικα να ειναι ανωτερος οποιουδηποτε mini.

Αυτό σκέφτηκα αρχικά, να φτιάξω τον onkyo ενισχυτή. Αλλά η επίσημη onkyo μου ζήτησε 200 για να φτιάξει τη ροδέλα που επιλέγεις τις πηγές!!!! Άλλωστε υπάρχει και rotel tuner και dual 505/4 πικαπ.Αν κρατήσω το δικό μου σύστημα θα πρέπει να αγοράσω κι ένα cd/dvd player. Προτάσεις για οικονομικό cd/dvd player?
Ηχεία έχω τα audio spectrum CM1000. Είναι κολώνες επιδαπέδιες, αλλά θέλουν κι αυτά φτιάξιμο. Για την ώρα έχω κάτι ηχεία που τα έχει φτιάξει ένας φίλος μου.
Επομένως ας εστιάσουμε το θέμα σε προτάσεις για ένα καλό, αξιόπιστο και φτηνο μαγαζι επισκευης και σε προτάσεις για ένα φτηνό cd/dvd player.

Καλησπερα. Καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα επικοινωνησε μαζι μου να τα δω να δουμε τι μπορουμε να κανουμε,αρκει να εισαι απο Αθηνα.Μην αγχωνεσαι,θα φτιαχτουν παντως,αρκει να μην ειναι ''πειραγμενα'' και ψαχνομαι:BXVZCBXZ6: