αγορα mini keyboard & mouse για HDPC

FYI, το KEYSONIC ACK-540RF WIRELESS MINI KEYBOARD, είναι διαθέσιμο και στο E-Shop! Μόλις το παρελαβα!:flipout: Το βραδυ δοκιμές!

Ψαχνομαι και εγώ να βρώ μια καλή και λογική (οικονομικα) λύση για remote keyboard/mouse. Αυτο το keystone υπαρχει ακόμα στην ελλάδα, η αν οχι υπαρχει κατι αντιστοιχο που όντως να δουλεύει στα 10μ?

Εχω δει ενα που δίνει το πλαισιο (turbox) το οποιο ειναι υποτίθετε για media center, δεν δηλώνει ομως αποσταση, και οταν ρώτησα πωλητή μου είπε 3 μ μετα βίας. Σε home cinema, 3μ είναι τιποτα! Πρακτικα αχρηστο... και κανει και 69 ευρώ

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=89&product=959537

Εγώ χρησιμοποιώ το Logitech diNovo Edge. Ακριβό μεν αλλά πανέμορφο (το δέχθηκε και η γυναίκα μου) και είναι keyboard + trackball. Κανένα πρόβλημα με την μπαταρία και με το βεληνεκές...

+1
Κάθεται σε βάση και φορτίζει τη μπαταρία του.

Το edge εχω και εγω εδω και 1,5 χρονο. Και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και το μπρατσο μου εγινε σαν του Swartzeneger:p

Έχει το eshop ενα σετάκι πολύ καλό ,για να σου δώσω να καταλάβεις είναι σαν πληκτρολόγιο από laptop με το touch pad από κάτω.Ελαφρύ λεπτό και μικρό.Αν δεν κάνω λάθος περίπου στα 40 ευρώ.Ρίξε μια ματιά