Αγορά μνημών για Mackbook

vaggt

AVClub Enthusiast
29 June 2006
955
Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τις μνήμες του mackbook μου (2.2 GHz Intel Core 2 Duo). Γνωρίζω την περίπτωση της crucial
http://www.crucial.com/eu/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=C599448AA5CA7304 αλλά θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο (δοκιμασμένο δηλ) και σε καλύτερη τιμή, από ελληνικό e-shop ή και φυσικό μαγαζί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Εγώ φίλε μου αγόρασα sodimm μνήμες που κάνουν σε όλους τους υπολογιστές, με 20 ευρώ περίπου τα 2gb της kingston, από το e-shop που τις είχε ετοιμοπαράδοτες κ δίπλα μου...

Αυτός φορά ειδικές μνήμες, εγώ αναφερόμουν στο φορητό που είπε ο φίλος παραπάνω.

Σε ευχαριστώ Μιχάλη, απλώς στο site τους δεν υπάρχουν 2Χ2GB, ίσως θα περάσω από κανένα μαγαζί τους.

Thanks again

Βαγγέλης

Σήμερα αναβαθμίστηκα στα 4 Gb, αν και δυσκολεύτηκα λίγο.

Λοιπόν να τα πάρω από την αρχή:

Πρώτα πήγα στο e-shop Περιστερίου αλλά δεν είχαν ετοιμοπαράδοτες, έπρεπε να τις παραγγείλω κλπ

Μετά στο Multirama αλλά και εκεί δεν είχαν και δεν μπορούσαν να βρουν και ποιες μνήμες κάνουν .....

Τελικά τις αγόρασα από το Πλαίσιο, αφού ήταν και ετοιμοπαράδοτες. Να τονίσω ότι σε ερώτησή μου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (Hardware είναι αυτό ποτέ δεν ξέρεις με τις ασυμβατότητες) μου είπαν ότι μπορούσα να τις επιστρέψω. Το μόνο αρνητικό ότι δεν ήταν συσκευασμένες αλλά "χύμα" και αυτό δεν μου άρεσε και τόσο.

Τοποθετήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της apple και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. :BDGBGDB55: