Αγορά μουσικού MP3 player!!

Colombos74

AVClub Addicted Member
18 June 2011
2,077
Σέρρες
Χαιρετω και παλι,παντα με μια ακομη απορια που ομως ειναι τροφη για σκεψη για αρκετους ακομη.
Θα ηθελα τα φωτα σας στην αναζητηση που κανω για το πιο ειναι το ποιοτικοτερο η ενα απο τα ποιοτικοτερα mp3 player της αγορας για walkman χρηση,γυμναστηριο και γενικα για χρηση portable,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ομως για μουσικη και οχι fancy οθονες Superteragigahyperled και τα συναφη.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

P.S.αν ειναι λαθος το σημειο που εβαλα το thread ας μεταφερθει γιατι δε με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ η εικονα στο συγκεκριμενο φορητο μηχανημα.

Kαπου ειχα διαβασει οτι μπορεις να "ξεκλειδωσεις" την ενταση στα Sony και το ειχα κανει σε ενα mp3

Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια.Εχω ενα ipod nano 5th gen και ψαχνω κατι καλυτερο σε ποιοτητα.Antonio76 μηχως τυχον το εχεις αντιπαραθεσει το δικο σου με καποιο της apple?LLLEFTERIS ψαξε ξαναβρες αυτην την πλητοφορια,ακουγεται...σωτηρια.
Ααα και κατι τελευταιο antonio76,μηπως εχεις βρει και καποια θηκη για να το χρησιμοποειεις σε αθληση και αν παιζει και FLAC αρχεια..

15354d1119424696-nw-hd3-nw-hd5-nw-hd5h-eu-model-volume-solved-testmode2.jpg

Σε μερικα δουλευει αυτη η λυση αλλα σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες, μπορεις να ψαξεις με το μοντελο που εχεις συν unlock volume στο Google

Και μόλις ετοιμαζόμουν να σου γράψω γιαυτό! Πέρασε του και rockbox...θα πάθεις πλάκα.

Αυτο λεω να κανω sfortis μολις ερθει και ευχαριστω πολυ για το post σου.Το εχεις δοκιμασει και δεν πεφτει καθολου η μουσικη ποιοτητα αναπαραγωγης του?

Αυτο λεω να κανω sfortis μολις ερθει και ευχαριστω πολυ για το post σου.Το εχεις δοκιμασει και δεν πεφτει καθολου η μουσικη ποιοτητα αναπαραγωγης του?

προσωπικά, δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο! τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαφορά στην ποιότητα που γίνεται αντιληπτή με πολυ ακριβά ακουστικα! Ούτως η άλλος, το rockbox αφήνει και το original firmware πάνω (δηλαδή γίνεται dual boot) οπότε μπορείς πολύ εύκολα να συγκρίνεις και ο ίδιος.

Και να είχε πάντως διαφορά στην ποιότητα, με τις δυνατότητες που σου δίνει το rockbox δεν θα το εγκατέλειπα :D

Αν μπορείς γράψε πως σου φαίνεται και η ποιότητα σε σχέση με το ipod.

στα χαρτιά, οι επιδόσεις είναι παρόμοιες. Κάπου κερδίζει το ipod, κάπου το sansa.

Εκεί όμως που το Sansa δίνει ρέστα, είναι στην οδήγηση των ακουστικών. Ο reviewer εδώ αναφέρει ρητά:

"Credit the very low 1 ohm output impedance and also excellent stability in the Clip's headphone amp. This is among the best performance as I've seen from any portable player. "

http://nwavguy.blogspot.gr/2011/02/sansa-clip-measured.html

στην πράξη, μπορεί να οδηγήσει αξιοπρεπώς πολύ δύσκολα ακουστικά, αρκετά δυνατά! (έχω senheisser που στο ipod ίσα ίσα που τα άκουγες και στο sansa κελάηδησαν).

Έλα ρε, δεν το είχα για τόσο καλό το SanDisk. Είχα περάσει μερικά flac στο ipod nano με rockbox με ακουστικά τα Superlux HD668B και είχα εντυπωσιαστεί από την ποιότητα. Δυστυχώς την ίδια ποιότητα δεν την έχω στο κινητό και σε καμία περίπτωση στο PC με την onboard. Να δοκιμάσω ένα clip..? :D

χεχε...είδες το μικρό?

άμα ήσουν στα μέρη εδώ θα σου δάνειζα ένα, έχω 2! :D

Racer μολισ μου ερθει θα το δοκιμασω.Αν παντως ενδιαφερεσαι για το ipod,το σκοτωνω στα 70 μαζι με γνησιο καλυμμα της hama για να το κρεμας και στο λαιμο για το gym.Ελαχιστα χρησιμοποιημενο..