Αγορά Ν.Τ.

Απάντηση: Re: Αγορά Ν.Τ.

Και αυτο ειναι το λογικο
Μετα απο μερικα χρονια, θα ειναι κατι αλλο λογικο και...παει λεγοντας και το δουλεμα...παει συννεφο

Μετα απο μερικα χρονια, θα ειναι κατι αλλο λογικο και...παει λεγοντας και το δουλεμα...παει συννεφο

Φίλε μου δεν εισαι υποχρεωμένος να αγοράσεις τηλεόραση ούτε και να βλέπεις. Μου κάνει εντύπωση το σχόλιο σου δεδομένων των πολλών post σου τελευταία στο θέμα. Αν πιστεύεις ότι είναι απάτη δεν είναι λογικό να ασχολείσαι

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Ν.Τ.

Μαλον δεν κατάλαβες αυτα που εγραφα ...
"Το λογικό" πήγαινε στο "οι μισοι θα είχαν ακόμα τα μπαούλα" ...γιατι όπως εχω ξαναγράψει το μεγαλύτερο ποσοστό ισως και πάνω απο 95% θέλει μια τηλεόραση για να περνά την ωρα του με τα Τ/Ο κανάλια και δεν τον ενδιαφέρουν οι οποιες τεχνολογικές εξελίξεις ... Να κάνει την δουλεία του θέλει και οχι να γίνει σπόνσορας των εμπλεκομένων εταιρειων.

Το οτι γραφω στο forum, (το οποιο και σεβομαι), δεν σημαινει οτι θα γινω δουλος και χειροκροτητης της τεχνολογιας, αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Tελος παντον, ας τελειωσει εδω.