Αγορά NAS

Ο Synology ds225+ που ανέφερες στην αρχή έχει 380 ευρω με 3 δόσεις άτοκες
Το link που έβαλες LincPlus τον έχει 460 ευρώ
Δεν καταλαβαίνω τα 9 ευρω που λες.
Καλά, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2, όποια και εάν είναι η τιμή. Μιλάς για Synology, που παίρνει 2 δίσκους, και το άλλο 4 x HDD και 2 x NVME. Για να μην μιλήσουμε και για 12Gb RAM. Σαν hardware, το linkplus δείχνει πάρα πολύ ανώτερο. Απλά δεν ξέρω στην πραγματικότητα τι κάνει.

Σωστά. Εγώ για την τιμή και μόνο το ανέφερα.
Δεν έκανα σύγκριση μεταξυ των δύο.
Πάντως και στον ds225+ με 40 ευρω από αγγελία του έβαλα μία 16Gb DDR4 sodimm και τώρα έχω σύνολο 18Gb !!!

Ο Synology ds225+ που ανέφερες στην αρχή έχει 380 ευρω με 3 δόσεις άτοκες
Το link που έβαλες LincPlus τον έχει 460 ευρώ
Δεν καταλαβαίνω τα 9 ευρω που λες.
Αν δεις στο αρχικό μου ποστ έγραψα budget για NAS 400-450 ευρώ. Ο Lincplus είναι στα 459.

Απορία το nas κάνετε κρυπτογράφηση στους δίσκους; ρωτάω πόσο ασφαλές είναι έτσι αν είναι συνδεμένο στο pc μέσω smb μόνιμα

Εσείς πως συνδέεστε στο nas εγώ κάθε μερα μεταφερω ταινίες και σειρές και διάφορα προσωπικά αρχεία

Για ποιο λόγο το λες?
Θεωρώ επίφοβο να είναι συνεχώς συνδεδεμένο μέσω 3ης συσκευής στο διαδίκτυο.

Μεταφέρω συχνά ταινίες και σειρές νομίζω είναι η πιο γρήγορη λύση
Να αποσυνδέεται μετά όμως

Θεωρώ επίφοβο να είναι συνεχώς συνδεδεμένο μέσω 3ης συσκευής στο διαδίκτυο.

Να αποσυνδέεται μετά όμως
Αν το ρυθμίσω να φαίνονται μόνο οι φάκελοι με της ταινίες & σειρές?

Συγνώμη που ρωτάω, αλλά για εταιρική χρηση μιλάτε ή οικιακή.
Γιατί ως οικιακή χρηση, με ένα που εχω εδώ και 25 χρόνια με smb1 παρακαλώ και 24/7 ανοιχτό, δεν αντιμετώπισα ποτέ καποιο προβλημα με ασφάλεια.
Ένα user name και ένα password έβαλα και αυτο ηταν.
Τώρα να ασχοληθεί κάποιος να μου κλέψει τα αρχεία ή να τα καταστρέψει μου ειναι αδιάφορο γιατι εχω backup.
Και σιγά μην ασχοληθεί κάποιος μαζί μου.

Αααα θα εισαι σημαντικό πρόσωπο εσύ ;)

Πραγματικά όπως νιώθει ο καθένας.
Εγώ δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος που θα ασχοληθεί μαζί μου για να μου κάνει hacking, οπότε πέρα από μία τυπική ασφάλεια, δεν κάνω κάτι παραπάνω.

Αααα θα εισαι σημαντικό πρόσωπο εσύ ;)

Πραγματικά όπως νιώθει ο καθένας.
Εγώ δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος που θα ασχοληθεί μαζί μου για να μου κάνει hacking, οπότε πέρα από μία τυπική ασφάλεια, δεν κάνω κάτι παραπάνω.
Λέμε σε περίπτωση που κολλήσει το PC κάτι.