Αγορα νεα tv γνωμες και αποψεις LG 65LB730V

vete

New member
29 July 2010
22
Καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ. Μια μικρη βοηθεια απο ολους οσους εχουνε τις γνωσεις για την LG 65LB730V Η αποσταση θεασης ειναι 3,5 με 4 μετρα με ενδειαφερει το 3d οι ταινιες και τα αθλητικα και ο μικρος καμια φορα οχι ταχτικα ps3 sony θα ηθελα να μου πειτε για την συγκεκριμενη αν κανει την εχω βρει σε τιμη σχεδον 1000 ευρω κατω απο την τιμη της καινουργια και το σκεπτομε πολυ σοβαρα γιατι η πλασμα lg pg7000 μας χαιρετησε με προβλημα πανελ καθετη λευκη γραμμη στην μεση και ειναι μη αναστρεψιμη η κατασταση της σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους για την βοηθεια σας

Για το χιλιάρικο και μόνο στις 65 ίντσες , είναι πολύ καλά.
Λάβε υπόψη σου όμως ότι Led Lcd από 55 ίντσες και πάνω έχουν σοβαρά θέματα με clouding. Σε αυτές τις ίντσες είναι σχεδόν όλες με σοβαρά θέματα. Αν λοιπόν θες να βλέπεις και αρκετές ταινίες βράδυ , το IPS πάνελ που έχει η συγκεκριμένη θα τα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα και σε σύγκριση με πλάσμα ( έστω και με αυτή που είχες, που δεν ήταν και σημείο αναφοράς ) θα είναι ακόμα χειρότερα. Οπότε συστήνεται για αυτούς τους λόγους τηλεόραση με πάνελ VA για καλύτερη αντίθεση - μαύρο. Τα χρήματα όμως σε αυτές τις ίντσες θα είναι σίγουρα αρκετά παραπάνω, αλλά με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Δες στις 60 ίντσες και τη sony 60W855 με VA πάνελ, τι προσφορά βρίσκεις, που έχει σίγουρα πολύ καλύτερη εικόνα, και αρκετά χαμηλό clounding για το μέγεθός της.

sorry για την απορια μου ειναι μυθος οτι απο του χρονου ολοι η κατασκευαστε θα εχουνε πανελ IPS γιατι αυτο μου ειπε καταστηματαρχης οτι εκει βαδιζουνε ολοι πλεον σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ για την αμεση σου απαντηση

sorry για την απορια μου ειναι μυθος οτι απο του χρονου ολοι η κατασκευαστε θα εχουνε πανελ IPS γιατι αυτο μου ειπε καταστηματαρχης οτι εκει βαδιζουνε ολοι πλεον σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ για την αμεση σου απαντηση

Αν αυτό στο είπε ο καταστηματάρχης που σου προσφέρει την LG, μήν την πάρεις! Στα 1000-1300 ευρώ η τηλεόραση είναι ευκαιρία - αρκεί να ξέρεις τι αγοράζεις, βλέπε post Leonid - αν είναι κοντά στα 1600 της Sony, πάρε την 60W855

το τι σκαρφιζονται για να σε πεισουν...χεχε

@Leonid...

Δηλαδή το clouding σε μια 50άρα και 42άρα δεν θα είναι αισθητό???

Εγώ πιστεύω ότι το clouding ακόμα και στις 32 inches μας αφορά όταν βρισκόμαστε σε απόσταση θεάσεις ( από 32 inches p.x. ) λιγότερη του ενός μέτρου.

Εσu λες ότι το clouding είναι πιο αισθητό στις 55 και πάνω inches γιατί θα είναι ΟΡΑΤΟ , ενώ στις μικρές inches ΔΕΝ θα είναι ορατό , σωστά τα λέω?

Αν είναι έτσι , τότε το clouding μας αφορά όλους όταν βρισκόμαστε στη σωστή απόσταση θεάσεις από την tv.

@Leonid...

Δηλαδή το clouding σε μια 50άρα και 42άρα δεν θα είναι αισθητό???

Εγώ πιστεύω ότι το clouding ακόμα και στις 32 inches μας αφορά όταν βρισκόμαστε σε απόσταση θεάσεις ( από 32 inches p.x. ) λιγότερη του ενός μέτρου.

Εσu λες ότι το clouding είναι πιο αισθητό στις 55 και πάνω inches γιατί θα είναι ΟΡΑΤΟ , ενώ στις μικρές inches ΔΕΝ θα είναι ορατό , σωστά τα λέω?

Αν είναι έτσι , τότε το clouding μας αφορά όλους όταν βρισκόμαστε στη σωστή απόσταση θεάσεις από την tv.

αλλο εννοουσε ο leonid...σε μεγαλα μεγεθη πανελ ειναι πιο μεγαλη η αποσταση μεταξυ των led (πανω κατω η αριστερα δεξια) με αποτελεσμα να ειναι πιο ευκολο να βγαλει clouding ενα πανελ 55 ιντσων απο ενα 32....

αλλο εννοουσε ο leonid...σε μεγαλα μεγεθη πανελ ειναι πιο μεγαλη η αποσταση μεταξυ των led (πανω κατω η αριστερα δεξια) με αποτελεσμα να ειναι πιο ευκολο να βγαλει clouding ενα πανελ 55 ιντσων απο ενα 32....

ΠOOOOO

>_>

Me sugxoreite tote :p

That makes a lot of sense....

Οποτε δεν παο για 55άρα ΠΟΤΕ εκτος αν είναι Direct Led.

Οποτε...

Οποτε φέρνω την πολυθρόνα πιο κοντά και μένω στις 50 inches , μέχρι τουλάχιστον να προσγειωθούν οι τιμές τον 55" oled.

Ευχαριστώ για την διευκρίνιση.

Ακόμα να τονίσω πως με το UHD ( τελικά ) θα γίνετε της πόπης διότι τiς 70 ++ inches τις έχεις ανάγκη , που αν είναι LED τα πράματα τότε θα είναι εφιαλτικά...

Ακόμα ένα μείον ( - ) για να μην αγοράσεις 4K...

Η Sharp δεν βγάζει panel IPS αλλά τεχνολογίας VA (τα ονομάζει UV2A για την ακρίβεια) , και οι δύο από πάνω τηλεοράσεις έχουν πάνελ Sharp πάντως αν σε ενδιαφέρει αυτό (στις 60" είναι πολύ δημοφιλή και χρησιμοποιούνται από πολλές διαφορετικές εταιρείες).