Αγορά νέας 32αρας για υπνοδωμάτιο

aggelos

Established Member
23 October 2007
190
Χαλάνδρι
καλημέρα σας,

ήρθε ο καιρός να αντικαταστήσω την καημένη σονυ 21'' του δωματίου με μια 32'' (μονο και μονο για να βλέπω καμια ματροσκα το βράδυ)

επειδή έχω μια αποστροφή για τις lcd και δεν ξέρω και πολλά αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα ήμουν ευγνώμον.

τα μόνα που θέλω απο την tv του υπνοδωματίου ειναι να έχει mpeg4 και να παίζει και .mkv απο στικάκι με dts

θα ήθελα να μην ξεπερνάει τα 400-450€

υπάρχει κάτι τέτοιο?

καλημέρα σας,

ήρθε ο καιρός να αντικαταστήσω την καημένη σονυ 21'' του δωματίου με μια 32'' (μονο και μονο για να βλέπω καμια ματροσκα το βράδυ)

επειδή έχω μια αποστροφή για τις lcd και δεν ξέρω και πολλά αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα ήμουν ευγνώμον.

τα μόνα που θέλω απο την tv του υπνοδωματίου ειναι να έχει mpeg4 και να παίζει και .mkv απο στικάκι με dts

θα ήθελα να μην ξεπερνάει τα 400-450€

υπάρχει κάτι τέτοιο?

Τι εννοείς έχεις αποστροφή στις LCD. Σε 32 plasma από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν.
Θες CRT ??

εννοώ οτι είμαι πλασματάκιας και στο σαλόνι έχω πλάσμα και μόλις την αλλάξω πλάσμα θα ξαναπάρω αλλά επειδή στις 32'' δεν υπάρχει πλάσμα και με lcd δεν έχω ασχοληθεί γιαυτο ζητάω και βοήθεια

Γιατί δεν παίρνεις μια τηλεόραση χωρίς να παίζει mkv από το usb (μια και το πληρώνεις αυτό) και να πάρεις ένα media player τύπου egreat με 90 - 100 ευρώ;

π.χ. την P37X20 που δεν παιζει mkv... (την είχε 444 το Public)
(εκτος αν δεν χωράει 37...)

κακό πράγμα να ξαπλώνεις στο κρεβάτι σου και να έχεις απέναντι σου κάτι που "αποστρέφεσαι" (δλδ απεχθάνεσαι-απορρίπτεις-αντιπαθείς) ... :hmmmm:

Last edited:
Με παρεξηγήσατε…το θέμα αποστροφής για τις lcd ήταν χιούμορ (κακό μάλλον)
Δεν θα ήθελα να πάρω κάτι πάνω από 32´´ για το δωμάτιο

Μάλλον θα κάνω αυτό που προτείνει ο φίλος πιο πάνω (egrate) οπότε θα μπορούσατε να μου πείτε 2-3 tv που να έχουν καλή εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα?

καλημέρα σας,

θα ήθελα να μην ξεπερνάει τα 400-450

υπάρχει κάτι τέτοιο?

http://www.skroutz.gr/s/264644/Samsung-LE32C450-32".html Hd Ready

http://www.skroutz.gr/s/265254/Samsung-LE32C530-32".html Full Hd

Δεν τις έχω δει από κοντά, απλά στα χαρακτηριστικά τους αναφέρεται πως υποστηρίζουν mkv με dts.

ευχαριστώ allen,

μήπως ξέρεις αν παίζουν και ελληνικούς υπότιτλους απο το usb?(αρχεία .srt)

από οτι φαίνεται μάλλον θα πάω για την samsung 32c450 που λογικά θα παίζει καλύτερα το sd σήμα λόγω ανάλυσης (hd ready)

Παίζουν ελληνικούς υποτίτλους κανονικότατα. Πρέπει να κάνεις βέβαια την σχετική ρύθμιση στο μενού, γιατί από default είναι στα ..... ακαταλαβίστικα.