- 9 December 2007
- 17
Θα ήθελα τις προτάσεις σας παρακαλώ για αγορά τηλεόρασης 40-42" για τις εξής χρήσεις (κατά σειρά συχνότητας):
1) Θέαση videos από media player (αν έχει δυνατότητα αναπαραγωγής videos μέσω usb ακόμη καλύτερα, αλλά έχω και ένα wd media player συνδεδεμένο στην άλλη μου τηλεόραση).
2)Τηλεοπτικά κανάλια
3)Blue Ray ταινίες και PC games χωρίς υψηλές απαιτήσεις (adventure κυρίως).
Η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί στο σαλόνι με απόσταση θέασης τα 3-4 μέτρα.
Το budget μέχρι 600Ε.
Η αγορά θα γίνει από τα καταστήματα του Ηρακλείου Κρήτης (αποφεύγω γενικά τα on line καταστήματα, πλην του e-shop, κυρίως λόγω απόστασης και τρόπου πληρωμής).
Αρχικά έψαξα για την Samsung 40c650, αλλά τη βρίσκω με ελάχιστη τιμή τα 800 ευρώ, οπότε μάλλον θα βολευτώ με κάτι φθηνότερο (και χειρότερο).
Σας ευχαριστώ πολύ.
1) Θέαση videos από media player (αν έχει δυνατότητα αναπαραγωγής videos μέσω usb ακόμη καλύτερα, αλλά έχω και ένα wd media player συνδεδεμένο στην άλλη μου τηλεόραση).
2)Τηλεοπτικά κανάλια
3)Blue Ray ταινίες και PC games χωρίς υψηλές απαιτήσεις (adventure κυρίως).
Η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί στο σαλόνι με απόσταση θέασης τα 3-4 μέτρα.
Το budget μέχρι 600Ε.
Η αγορά θα γίνει από τα καταστήματα του Ηρακλείου Κρήτης (αποφεύγω γενικά τα on line καταστήματα, πλην του e-shop, κυρίως λόγω απόστασης και τρόπου πληρωμής).
Αρχικά έψαξα για την Samsung 40c650, αλλά τη βρίσκω με ελάχιστη τιμή τα 800 ευρώ, οπότε μάλλον θα βολευτώ με κάτι φθηνότερο (και χειρότερο).
Σας ευχαριστώ πολύ.
Last edited: