Αγορά Νέας 47" ή 55"?? S.O.S

Αρχικά με γειά.
Δε κρύβω πως αν και πολύ καλή η τιμή με την 5ετή εγγύηση, είναι πολύ << γενναία >> η απόφασή σου να πάρεις ένα προϊόν καινούργιο , που όπως και να έχει ειδικά σε αυτές τις εποχές , τα χρήματα δεν είναι λίγα. Ελπίζω τουλάχιστον πριν το αποφασίσεις, να την έχεις δει αυτή με το καμένο πίξελ, έτσι ώστε να είσαι σίγουρος τουλάχιστον ότι δε βγάζει μάτι από τη θέση που θα παρακολουθείς και ότι το πίξελ είναι ένα και όχι μόλις παραλάβεις να γίνουν 2 με 3. Ομολογώ ότι εγώ όπως και να έιχε δε θα το έκανα - τολμούσα, το μάτι μου θα πήγαινε πάντα εκεί, εκτός και αν ισχύουν αυτά που είπα πριν, αλλά και πάλι...
Τώρα για το Home cinema, πες αρχικά πόσα διαθέτεις , τι χώρο θες να καλύψεις, και εξήγησε λίγο τι εννοείς όταν γράφεις 800rms; Αυτά τα watt που λένε συνολικά οι εταιρείες; Αν ναι αυτά άστα είναι σαν τα πλασματικά Hz των τηλεοράσεων, γιατί πραγματικά 800rms, τινάζουν το τετράγωνο στον αέρα...χα!χα!

@Leonid
Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. .

Στη συνέχεια δε θα σου κρύψω πως και εγω ζοριστηκα πολύ να αποφασίσω μιας και όλοι, λίγο ή πολύ τις είχαν ανοίξει. Και πότε δεν ξέρεις αν όντως και εκείνες θα είχαν το οτιδήποτε πάνω, ή δεν θα προέκυπτε.

Τέλος πάντων, καλώς ή κακώς την πήρα και ας πάει και το παλιαμπελο. .χαχα

Τωρα για το home cinema με ενδιαφέρουν τα παρακάτω

1. Σιγουρα πρωτα απ ολα να εχει πεντακάθαρο και δυνατό κινηματογραφικο ηχο , για να καταλάβεις θα ήθελα να είναι ισάξιο με την w 905

2. Σίγουρα θα ηθελα τα πισω ηχεία να ειναι ασύρματα.

3. Το σαλόνι μου είναι 25 τμ.

4. Τα λεφτά ασ τα γιατί καο για tv κανα 600αρι ελεγα κσι έδωσα 1400.

@Leonid
Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. .

Στη συνέχεια δε θα σου κρύψω πως και εγω ζοριστηκα πολύ να αποφασίσω μιας και όλοι, λίγο ή πολύ τις είχαν ανοίξει. Και πότε δεν ξέρεις αν όντως και εκείνες θα είχαν το οτιδήποτε πάνω, ή δεν θα προέκυπτε.

Τέλος πάντων, καλώς ή κακώς την πήρα και ας πάει και το παλιαμπελο. .χαχα

Τωρα για το home cinema με ενδιαφέρουν τα παρακάτω

1. Σιγουρα πρωτα απ ολα να εχει πεντακάθαρο και δυνατό κινηματογραφικο ηχο , για να καταλάβεις θα ήθελα να είναι ισάξιο με την w 905

2. Σίγουρα θα ηθελα τα πισω ηχεία να ειναι ασύρματα.

3. Το σαλόνι μου είναι 25 τμ.

4. Τα λεφτά ασ τα γιατί καο για tv κανα 600αρι ελεγα κσι έδωσα 1400.
Εννοείται ότι τώρα τελείωσε και όλα καλά να πάνε, αρκεί ξαναλέω να έχεις δει αυτή που πήρες, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αν δεν την έχεις δει, τότε << τζογάρεις >>.....
Όσο αφορά για δυνατό και κρυστάλλινο ήχο και επιπέδου 905 σε Home cinema με 600 ευρώ και να γεμίζει και 25 τμ δωμάτιο, λίγο δύσκολο έως και πολύ.
Εγώ τουλάχιστον δε μπορώ να σε βοηθήσω. Ο λόγος είναι ότι δεν ασχοληθεί ποτέ με τέτοιου είδους μηχανήματα all in one και δε τα απαξιώνω, απλά είμαι φανατικός οπαδός του το καθένα κάνει τη δουλειά του ( προενισχυτής - τελικοί ενισχυτές - ξέχωρες πηγές η κάθε μία αυστηρά για μια άντε 2 δουλειές κ.τλ. ) και αυτά είναι πολύ πιο ακριβά, δηλαδή 600 έχουν δεν έχουν μία δύο από τις << δεύτερες >> πηγές μου.
Οπότε καταλαβαίνεις πως έχω άλλες προσλαμβάνουσες στο αντικείμενο και δυστυχώς ότι και να σου προτείνω από αυτά που ενδιαφέρεσαι, δε θα τα << πιστεύω >> σαν μηχανήματα, γιατί όπως εσύ το έθεσες << καθαρό - κρυστάλλινο ήχο - δυνατό που να γεμίζει δωμάτιο 25 τμ >> για μένα αυτό σημαίνει μπατζετ 25.000 έως 30.000 ευρώ για μηχανήματα, ηχεία, καλώδια κτλ.
Άρα εγώ είμαι ο πλέον ακατάλληλος σε αυτά για εσένα.
Φιλικά πάντα
Λεωνίδας

Παρε ενα ενισχυτη και 2 ηχεια για αρχη.Ασχετος απο ηχο ειμαι αλλα θα ακουγεται καλυτερα απο αυτο.Δεν ξερω απο θεμα εμφανισης, αν θελεις μοστρα τοτε παρε κατι τετοιο.

Βασιλη για το lg που κοιτας και για ολα τα all in one που ψαχνεις,τζαμπα λεφτα θα δωσεις,ειδικα σε τετοιες τιμες!Ημουνα και εγω στην ιδια θεση με σενα οταν αγορασα την 905 και εψαχνα μετα να παρω home cinema.Kοιταγα στην αρχη για ηχομπαρα,το εγκατελειψα και μετα ηθελα οπως και εσυ,ενα συστημα με ασυρματα πισω ηχεια για να μην εχω μπλεξιματα με καλωδια.Ειχα βρει ενα sony στα λεφτα που βρηκες και εσυ το lg αλλα στο νημα που ανοιξα στο αντοιστιχο κομματι του φορουμ,ολα τα παιδια μου εξηγησανε οτι δεν αξιζουνε τα all in one σε σχεση με με ξεχωριστα κομματια ενος συστηματος.Ετσι και εκανα λοιπον,και οντως ειδα οτι υπαρχει χαωδης διαφορα μεταξυ τους.Βεβαια το κοστος ξεφυγε και ξεπερασε το 1000αρικο,αλλα ειμαι εν τελει ευχαριστημενος.Σε συμβουλευω λοιπον να πας σε ξεχωριστα κομματια και αν δεν μπορεις οικονομικα,παιρνεις πρωτα ενισχυτη και μπροστινα ηχεια και αργοτερα υπογουφερ και περιφερειακα.Πιστεψε με πως υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα με αυτα που κοιτας.Οσο για τα πισω ηχεια που τα θες ασυρματα,προφανως για να μην μπλεκεις με καλωδια,ενας καλος μαστορας,μπορει να στα κρυψει με καναλια και να μην φαινεται τιποτα.Ανοιξε ενα νημα στο κομματι του home cinema να παρεις προτασεις,ελπιζω να βοηθησα!!!

Βασιλη για το lg που κοιτας και για ολα τα all in one που ψαχνεις,τζαμπα λεφτα θα δωσεις,ειδικα σε τετοιες τιμες!Ημουνα και εγω στην ιδια θεση με σενα οταν αγορασα την 905 και εψαχνα μετα να παρω home cinema.Kοιταγα στην αρχη για ηχομπαρα,το εγκατελειψα και μετα ηθελα οπως και εσυ,ενα συστημα με ασυρματα πισω ηχεια για να μην εχω μπλεξιματα με καλωδια.Ειχα βρει ενα sony στα λεφτα που βρηκες και εσυ το lg αλλα στο νημα που ανοιξα στο αντοιστιχο κομματι του φορουμ,ολα τα παιδια μου εξηγησανε οτι δεν αξιζουνε τα all in one σε σχεση με με ξεχωριστα κομματια ενος συστηματος.Ετσι και εκανα λοιπον,και οντως ειδα οτι υπαρχει χαωδης διαφορα μεταξυ τους.Βεβαια το κοστος ξεφυγε και ξεπερασε το 1000αρικο,αλλα ειμαι εν τελει ευχαριστημενος.Σε συμβουλευω λοιπον να πας σε ξεχωριστα κομματια και αν δεν μπορεις οικονομικα,παιρνεις πρωτα ενισχυτη και μπροστινα ηχεια και αργοτερα υπογουφερ και περιφερειακα.Πιστεψε με πως υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα με αυτα που κοιτας.Οσο για τα πισω ηχεια που τα θες ασυρματα,προφανως για να μην μπλεκεις με καλωδια,ενας καλος μαστορας,μπορει να στα κρυψει με καναλια και να μην φαινεται τιποτα.Ανοιξε ενα νημα στο κομματι του home cinema να παρεις προτασεις,ελπιζω να βοηθησα!!!

+1000

Καλυτερα ανοιξε ενα καινουργιο thread στο home cinema απο πανω,εδω ειναι μονο για τηλεορασεις...μην το μπλεξουμε.

Οριστε το μανουλι μου...

1557724_10203918050335883_1060773452518962483_n_zps2eb05c30.jpg

Βάλε και ένα HTPC με μια GTX TITAN και Crysis 3 , να μην mini pixel όρθιο , έτσι για να γουστάρεις :p

Καλοδουλευτή. :ernaehrung004: