Αγορά νέας 50αρας plasma, p50v20 vs 50c6900

LE 46 C750 αδερφε και θα με ευχαριστης αιωνια μη πας σε πλασμα για της ιντσες
θα χασης σε πολα πολα πολα αλα και εχει και 3ντη που πρωσοπικα σε παιχνιδια και ταινιες μια χαρα ειναι

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορά νέας 50αρας plasma, p50v20 vs 50c6900

Συμφωνώ με αυτό και εδώ είναι το διλημμα μου: ειναι τόσο αισθητη η διαφορά στην εικόνα και το μαύρο ώστε να επιλέξω την v20 και να αποκλείσω εντελώς το 3d στα ίδια λεφτα?Επίσης κατι σχόλια περί ευκολου ir στις c6900 σε συγκριση με την v20. Γιατί καλες οι διαφορες, αρκεί όμως να ειναι αισθητές και όχι μόνο νουμερα!

To πόσο "αισθητή" θα είναι η διαφορά, είναι και λίγο υποκειμενικό...

Αντικειμενικά, η διαφορά στο μαύρο και στο IR, είναι εμφανέστατη και σημαντική, αλλά κάποιον μπορεί να μην τον πειράζει, προκειμένου να έχει επιπλέον 3D, media player και πιο μουράτο design στα ίδια χρήματα...

Γι´αυτό, όπως σου έγραψα, ζυγίζεις ποιες είναι οι δικές σου προτεραιότητες και αποφασίζεις αναλόγως... -bye-

Μεταξυ δυο τηλεορασεων η μια ειναι 20% φθηνοτερη και εχει και 3D.

Λογικο δεν ειναι να υποθεσουμε οτι εχουν γινει για μειωση του κοστους καποιες υποχωρησεις σε ορισμενους τομεις?

To πόσο "αισθητή" θα είναι η διαφορά, είναι και λίγο υποκειμενικό...

Αντικειμενικά, η διαφορά στο μαύρο και στο IR, είναι εμφανέστατη και σημαντική, αλλά κάποιον μπορεί να μην τον πειράζει, προκειμένου να έχει επιπλέον 3D, media player και πιο μουράτο design στα ίδια χρήματα...

Γι´αυτό, όπως σου έγραψα, ζυγίζεις ποιες είναι οι δικές σου προτεραιότητες και αποφασίζεις αναλόγως... -bye-

Οκ, συμφωνώ με όλα αυτά και διόρθωσε με αν κάνω κάποια λάθος σκέψη:
1. Το μαύρο και το IR είναι κάτι το αντικειμενικο και κάτι το οποίο δεν αλλάζει.
2. Το design είναι καλό, αλλά τι να το κάνεις το σασί στο αυτοκίνητο αν η μηχανή του καιει λάδια?
3. Το media player της sammy είναι όντως τόσο ανώτερο από της panny? Το ρωτάω αυτό γιατι είχα διαβάσει σε ένα post πως η v20 αναγνώριζε κανονικότατα αρχεία mkv. Στην περιπτωση μου βέβαια επειδή εχω κάνει δίκτυο στο σπιτι σκέφτομαι να κάνω την αναπαραγωγή μέσω εξωτερικού μυδιαπλέει.
4. Το 3d παραμένει 3d και δεν αλλάζει αυτό. Το θέμα ειναι κατά πόσο θα γίνει αξιοποίηση του 3d ή απλά θα το χρησιμοποιώ μία στο τόσο? Αυτά όλα ανάλογα την ανάπτυξή του και την ποιότητα των 3d προιόντων...

Υ.Γ.: Τελικά όσα περισσότερα είναι να δωσει κάποιος για μια αγορά τόσο πιο δύσκολη υπόθεση γίνεται...:behead:

Μεταξυ δυο τηλεορασεων η μια ειναι 20% φθηνοτερη και εχει και 3D.

Λογικο δεν ειναι να υποθεσουμε οτι εχουν γινει για μειωση του κοστους καποιες υποχωρησεις σε ορισμενους τομεις?

Μερικές φορές είναι και ο παράγοντας φίρμα απο πίσω... Για παράδειγμα αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στην g20 και την c6900 θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη την c6900....αλλά τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα...:shot:

Μερικές φορές είναι και ο παράγοντας φίρμα απο πίσω... Για παράδειγμα αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στην g20 και την c6900 θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη την c6900....αλλά τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα...:shot:

Το λογικο θα ηταν να μου πεις το αναποδο. Η μια ειναι γνωστη στην αγορα τα τελευταια 40 χρονια και η αλλη 10.

Το λογικο θα ηταν να μου πεις το αναποδο. Η μια ειναι γνωστη στην αγορα τα τελευταια 40 χρονια και η αλλη 10.

40 χρόνια μέσω της pioneer αν δεν κάνω λάθος. Σίγουρα η panasonic έχει πολύ μεγαλυτερη τεχνογνωσία στο θέμα plasma γι'αυτο ακριβώς είμαι σε δίλημμα ανάμεσα σε 2 τηλεοράσεις απο τις οποιες η μια εχει το 3d το οποίο απουσιάζει εντελώς απο την αλλή. Είναι δλδ το κατα πόσο είναι αρκετή, στην πράξη, αυτή η έλλειψη να επισκιαστεί απο την υπεροχή της μιας απο την άλλη σε ίδια χαρακτηριστικά.

Οκ, συμφωνώ με όλα αυτά και διόρθωσε με αν κάνω κάποια λάθος σκέψη:
1. Το μαύρο και το IR είναι κάτι το αντικειμενικο και κάτι το οποίο δεν αλλάζει.
2. Το design είναι καλό, αλλά τι να το κάνεις το σασί στο αυτοκίνητο αν η μηχανή του καιει λάδια?
3. Το media player της sammy είναι όντως τόσο ανώτερο από της panny? Το ρωτάω αυτό γιατι είχα διαβάσει σε ένα post πως η v20 αναγνώριζε κανονικότατα αρχεία mkv. Στην περιπτωση μου βέβαια επειδή εχω κάνει δίκτυο στο σπιτι σκέφτομαι να κάνω την αναπαραγωγή μέσω εξωτερικού μυδιαπλέει.
4. Το 3d παραμένει 3d και δεν αλλάζει αυτό. Το θέμα ειναι κατά πόσο θα γίνει αξιοποίηση του 3d ή απλά θα το χρησιμοποιώ μία στο τόσο? Αυτά όλα ανάλογα την ανάπτυξή του και την ποιότητα των 3d προιόντων...

1. Ναι, αλλά δεν αναζητούν όλοι το απόλυτο. Κάποιοι μπορεί να μένουν ικανοποιημένοι και με τα λιγότερα...
2. Μη λησμονείς και τον παράγοντα παντόφλα... εεε, συγνώμη, σύζυγο ήθελα να πω... :D
3. Η V20 δεν αναπαράγει ματρόσκες. Η GT20 και οι μικρές VT20 που έχουν αυτή τη δυνατότητα, την προσφέρουν μόνο σε fat/fat32 και χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.
4. Προς το παρόν, το διαθέσιμο υλικό είναι λιγοστό και περισσότερο τσουλάει το ζήτημα στο 3D video-gaming. Ακόμα όμως είναι νωρίς για να προδικάσει κανείς την πορεία του...

40 χρόνια μέσω της pioneer αν δεν κάνω λάθος.

Tί εννοείς;

1. Ναι, αλλά δεν αναζητούν όλοι το απόλυτο. Κάποιοι μπορεί να μένουν ικανοποιημένοι και με τα λιγότερα...
2. Μη λησμονείς και τον παράγοντα παντόφλα... εεε, συγνώμη, σύζυγο ήθελα να πω... :D
3. Η V20 δεν αναπαράγει ματρόσκες. Η GT20 και οι μικρές VT20 που έχουν αυτή τη δυνατότητα, την προσφέρουν μόνο σε fat/fat32 και χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.
4. Προς το παρόν, το διαθέσιμο υλικό είναι λιγοστό και περισσότερο τσουλάει το ζήτημα στο 3D video-gaming. Ακόμα όμως είναι νωρίς για να προδικάσει κανείς την πορεία του...

Tί εννοείς;

Αν εννοείς αυτο για την pioneer, εννοω πως η panasonic έχει την τεχνογνωσία της pionner.

Υ.Γ. Έχεις pm.

1. Δεν αναζητώ το απόλυτο, αλλά την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής και φυσικά να αξίζεί η κάθε αγορά έναντι κάποιας άλλης!
2. Η παντοφλα στο θέμα τηλεόραση δεν υπάρχει! ευτυχώς!!!!!!!!
3. το θεμα λύνεται με το δίκτυο?
4. ουδεν σχόλιο.

Last edited:
καλησπέρα
Με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η τηλεόραση
Panasonic p50v20
ρώτησες το pablic αν έχει ελληνικής αντιπροσωπιας εγγύηση
Πολυ καλη τιμη και με τρομαζει

καλησπέρα
Με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η τηλεόραση
Panasonic p50v20
ρώτησες το pablic αν έχει ελληνικής αντιπροσωπιας εγγύηση
Πολυ καλη τιμη και με τρομαζει
Εχεις πμ, τώρα το είδα το μήνυμα εδώ!

@ Babis110 Μιας και απο εσένα :grinning-smiley-043άκουσα και έκανα και εγώ την κίνηση , Θελεις να μου στείλεις και εμένα PM με όσα έμαθες είμαι όλος αυτιά :ears:?

@ Babis110 Μιας και απο εσένα :grinning-smiley-043άκουσα και έκανα και εγώ την κίνηση , Θελεις να μου στείλεις και εμένα PM με όσα έμαθες είμαι όλος αυτιά :ears:?

Έχεις πμ κι εσυ...ζηλιάρη! :aetsch:

Ρε παιδιά...έτσι απο περιέργεια...ξέρει κανείς κάτι για την Samsung PS 50 C490 (50άρα plasma με 3d)? Είναι στα 950 ευρόπουλα στο skroutz.gr και στο expansys.com.gr...Τι σχέση έχει με τις c6900 και c7000?

Απάντηση: Re: Αγορά νέας 50αρας plasma, p50v20 vs 50c6900

Ρε παιδιά...έτσι απο περιέργεια...ξέρει κανείς κάτι για την Samsung PS 50 C490 (50άρα plasma με 3d)? Είναι στα 950 ευρόπουλα στο skroutz.gr και στο expansys.com.gr...Τι σχέση έχει με τις c6900 και c7000?

Εάν δεν κάνω λάθος,η c490, είναι μοντέλο που δεν εισάγετε από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά νέας 50αρας plasma, p50v20 vs 50c6900

Εάν δεν κάνω λάθος,η c490, είναι μοντέλο που δεν εισάγετε από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία.

Ισχύει αυτό που λες, αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται...ξέρεις τπτ γι' αυτό το μοντέλο?

Μου πρότειναν στο public ένα πακέτο εγγύησης 5 ετών με 150 ή 180 ευρώ (δε θυμάμαι τιμή ακριβώς) το οποίο περιλαμβάνει:

1. Δωρεάν 5 χρόνια service για όποια τεχνική βλάβη πάθει, και αν χρειάζεται να βγεί εκτός σπιτιού μου δίνουν μια άλλη να κάνω την δουλειά μου όσο η δικιά μου θα επισκευάζεται.

2. Αν η ζημιά δεν είναι επισκευάσιμη, τότε γίνεται αντικατάσταση τηλεόρασης με νέα.

τι λέτε αξίζει, ή ότι πρόβλημα είναι να βγάλει θα το βγάλε στα πρωτα χρόνια?

γεια σας παιδιά , έχω κλείσει τη 50V20 εχθές από το public 1259e , τελευταίο κομάτι εκθεσιακό έχοντας πέξει 900 ώρες με παιδικό dvd στο κατάστημα δηλαδή πρέπει να έιναι ήδη στρωμένη. Μου έχει όμως δημιουργηθεί η εξής απορία.Οταν τους ρώτησα αν στη συσκευασία υπάρχει wireless lan adaptor μου είπαν όχι. Εχω φοβηθεί μήπως μου φάνε τίποτα από τη συσκευασία μιας και είναι ανοιγμένη και την tv θα την επανασυσκευάσουν. Αν έχετε τη καλοσύνη θα ήθελα κάποιος κάτοχος να μου πεί τι περιλαμβάνει η συσκευασία. Εχω φοβηθεί και για το τηλεκοντρόλ μήπως μου βάλουν κάποιο άλλο , υπάρχει τέτοια περίπτωση? Αν τελικά λείπει κάτι τι μπορώ να κάνω? Επίσης θα ήθελα να μου πείτε τις προτεινόμενες ρυθμίσεις και αν κάτι πρέπει να προσέξω μιας και για πρώτη φορά πέρνω plasma. Ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά ενώ έχω παραγγείλει την panasonic p50v20, θα την ακυρώσω τώρα. Ο λόγος είναι πως την είδα σε 2 καταστήματα διπλα διπλα με την samsung ps50c6900, και η κίνηση και το βάθος της sammy ήταν εμφανώς καλύτερα...ο δε πωλητής -μου πουλουσε την panny- και μετα απο σχεδόν 45λεπτά συγκρισης, αλλαγών ρυθμίσεων και ψαξίματος άλλαξε γνώμη απο μόνος του...αυτα...