Αγορά νέας 50αρας plasma, p50v20 vs 50c6900

Παιδιά ενώ έχω παραγγείλει την panasonic p50v20, θα την ακυρώσω τώρα. Ο λόγος είναι πως την είδα σε 2 καταστήματα διπλα διπλα με την samsung ps50c6900, και η κίνηση και το βάθος της sammy ήταν εμφανώς καλύτερα...ο δε πωλητής -μου πουλουσε την panny- και μετα απο σχεδόν 45λεπτά συγκρισης, αλλαγών ρυθμίσεων και ψαξίματος άλλαξε γνώμη απο μόνος του...αυτα...

Τι ρυθμίσεις έβαλες τελικά ? Με τι υλικό και τί πηγή?
IFC on ή off ? Μάλλον οι μόνες ρυθμίσεις που έκανες ήταν οι έτοιμες προρυθμίσεις
Σε 2D δεν θεωρώ οτι υπάρχει κάτι καλύτερο
Δές οπωσδήποτε απο το menu πόσες πραγματικές ώρες έχει και τσέκαρε για τίποτε ίχνη (άμα είναι μεταχειρισμένη)

Last edited:
Τι ρυθμίσεις έβαλες τελικά ? Με τι υλικό και τί πηγή?
IFC on ή off ? Μάλλον οι μόνες ρυθμίσεις που έκανες ήταν οι έτοιμες προρυθμίσεις
Σε 2D δεν θεωρώ οτι υπάρχει κάτι καλύτερο
Δές οπωσδήποτε απο το menu πόσες πραγματικές ώρες έχει και τσέκαρε για τίποτε ίχνη

Έπαιξα με τις προρυθμίσεις που είχε με διάφορους συνδυασμούς, σε διάφορες χρωματικές παλλέτες, το ifc να πώ την αλήθεια δεν το δούλεψα, αλλά το βάθος και την κίνηση που μου έβγαζε η samsung δεν την είχε...έπαιζε σε hdmi.

Έπαιξα με τις προρυθμίσεις που είχε με διάφορους συνδυασμούς, σε διάφορες χρωματικές παλλέτες, το ifc να πώ την αλήθεια δεν το δούλεψα, αλλά το βάθος και την κίνηση που μου έβγαζε η samsung δεν την είχε...έπαιζε σε hdmi.

Σου αναφέρω το IFC γιατί είναι το Α και το Ω στις Panasonic όσον αφορά την κίνηση ΟΙ άλλες ρυθμίσεις αφορούν οξύτητα, χρώματα κτλ
Εμένα μου έχει τύχει να παίζει BR κατάστημα 24p με ρύθμιση 1080/50 και η κίνηση ήταν τραγική για αυτό ρωτάω για την πηγή
Οσο για το βάθος με πολύ μεγάλη αντίθεση δημιουργείται μια αρκετά πειστική αίσθηση του βάθους ακόμα και σε μικρότερες σειρές S/G

Φυσικά παίρνεις αυτή που σου αρέσει ...

Σου αναφέρω το IFC γιατί είναι το Α και το Ω στις Panasonic όσον αφορά την κίνηση ΟΙ άλλες ρυθμίσεις αφορούν οξύτητα, χρώματα κτλ
Εμένα μου έχει τύχει να παίζει BR κατάστημα 24p με ρύθμιση 1080/50 και η κίνηση ήταν τραγική για αυτό ρωτάω για την πηγή
Οσο για το βάθος με πολύ μεγάλη αντίθεση δημιουργείται μια αρκετά πειστική αίσθηση του βάθους ακόμα και σε μικρότερες σειρές S/G

Φυσικά παίρνεις αυτή που σου αρέσει ...

Τις ρυθμίσεις για την οξύτητα και τα χρώματα τις πειραξα. Αυτό που με χάλασε ήταν οτι η αντιθεση ήταν στο φουλ, και οταν την μείωσα έχανε πολυ...ίσως φταιει ο συνδυασμός του οτι δεν πείραξα το ifc..δε ξερω...πάντως η εικόνα της 6900 δεν με χάλασε καθόλου...λές να έχω τόσο μεγάλη διαφορά με το ifc?

SAMSUNG C7000 50 KAI SAMSUNG C7000 999EURO KAI 1999 EURO FREE DELIVERY WENTVs το γνωριζει κανεισ?

To site ειναι το www.wentvs.com αλλά δεν το ξέρω...έχει λίγο απιστευτες τιμές...και με δωρεάν αποστολή στην ευρώπη....

υ.γ. όσον αφορά την samsung ps50c7000 δεν ισχύει η ελληνική, είναι πολιτική της samsung.

SAMSUNG C7000 50 KAI SAMSUNG C7000 999EURO KAI 1999 EURO FREE DELIVERY WENTVs το γνωριζει κανεισ?

Μετά απο λίγο ψαξιμο, βρήκα μια καταχώρηση απο εναν μεξικανό που γράφει για απάτη του site....δεν ξέρω αν είναι αλήθεια η όχι...

To site ειναι το www.wentvs.com αλλά δεν το ξέρω...έχει λίγο απιστευτες τιμές...και με δωρεάν αποστολή στην ευρώπη....

υ.γ. όσον αφορά την samsung ps50c7000 δεν ισχύει η ελληνική, είναι πολιτική της samsung.

Απάτη είναι!
Είναι "γνωστό" site, παλιά λεγόταν hometech.com ή κάπως έτσι (είχε ακριβώς το ίδιο layout)...άλλαξε όνομα για ευνόητους λόγους, ΜΑΚΡΙΑ!!!
Θυμάμαι χαρακτηριστικά είχε την 50VT20 κάπου 1500 ευρώ!

PS:
Το βρήκα, λεγόταν http://www.hometechworld.com/, τώρα υπάρχει ως http://home-tech-world.com/, για δείτε, τι σας θυμίζει?

Last edited:
Απάτη είναι!
Είναι "γνωστό" site, παλιά λεγόταν hometech.com ή κάπως έτσι (είχε ακριβώς το ίδιο layout)...άλλαξε όνομα για ευνόητους λόγους, ΜΑΚΡΙΑ!!!
Θυμάμαι χαρακτηριστικά είχε την 50VT20 κάπου 1500 ευρώ!

PS:
Το βρήκα, λεγόταν http://www.hometechworld.com/, τώρα υπάρχει ως http://home-tech-world.com/, για δείτε, τι σας θυμίζει?

Νομίζω πως έχω dejavu..: :stupid:
Αλλά δεν νομίζω κάποιος να έκανε παραγγελία απο εκει τόσο μεγάλη αγορά....

Εχω γράψει παλιότερα μια κριτική ( κατα την γνώμη μου και τις δυνατότητες μου πάντα ) για τις G20 και C6900 . http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=67311&highlight=samsung

Δεν ξέρω τι γίνεται με την C7000 ( κάποιοι λένε ότι είναι έστω και οριακά καλύτερη απο την 6900 ) αλλά σίγουρα η V20 είναι κορυφαία . Πέρα απο όλα τα άλλα για εμένα ειδικά η καλύτερη αντίσταση του Panel στο IR και μόνο αρκεί . Αν θέλεις ευκολίες αγοράζεις PLayer με 100 euro.
Ολα αυτά φυσικά όταν είναι στην ίδια κατηγορία τιμής , γιτί αν υπάρει κανα 500άρικο διαφορά ( αλλάζω γνώμη :D )

Επίσης , αυτό που μου κανει ιδιαίτερη εντύπωση , είναι ότι αρκετοί κάτοχοι της 6900 την πουλάνε πρίν την παρλάβουν ή λίγες μέρες μετά . Γιατί ?
Σίγουρα είναι πολύ κλύτερη απο μια LCD στην ίδια αξία.

Last edited:
Εχω γράψει παλιότερα μια κριτική ( κατα την γνώμη μου και τις δυνατότητες μου πάντα ) για τις G20 και C6900 . http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=67311&highlight=samsung

Δεν ξέρω τι γίνεται με την C7000 ( κάποιοι λένε ότι είναι έστω και οριακά καλύτερη απο την 6900 ) αλλά σίγουρα η V20 είναι κορυφαία . Πέρα απο όλα τα άλλα για εμένα ειδικά η καλύτερη αντίσταση του Panel στο IR και μόνο αρκεί . Αν θέλεις ευκολίες αγοράζεις PLayer με 100 euro.
Ολα αυτά φυσικά όταν είναι στην ίδια κατηγορία τιμής , γιτί αν υπάρει κανα 500άρικο διαφορά ( αλλάζω γνώμη :D )

Επίσης , αυτό που μου κανει ιδιαίτερη εντύπωση , είναι ότι αρκετοί κάτοχοι της 6900 την πουλάνε πρίν την παρλάβουν ή λίγες μέρες μετά . Γιατί ?
Σίγουρα είναι πολύ κλύτερη απο μια LCD στην ίδια αξία.

Αυτό για το IR το πιστεύω κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η κίνηση και το βάθος της 6900 μου φαίνεται καλυτερο...ισως να φταίει το isf...δε ξέρω...ακόμα δεν την ακύρωσα πάντως...θα ξαναπερασω αυριο απο το καταστημα να το ελέγξω...
Όσο για την 6900, διαβασα εδω πως έχει βγει καινουριο firmware που βελτιώνει κατά πολύ την τηλεοραση και την εξισώνει σχεδόν με την v20....όσο για την μετατροπή 2d->3d που δοκίμασα λειτούργησε πολύ καλα...
μεγάλο μπερδεμα φιλε μουυυυυυυυυ!!!!!!

Όσο για την 6900, διαβασα εδω πως έχει βγει καινουριο firmware που βελτιώνει κατά πολύ την τηλεοραση και την εξισώνει σχεδόν με την v20...

Μονο με την V20? Eγω ακουσα οτι την κανει δυο φορες καλυτερη απο Pioneer Kuro...

Κανενα software δεν μπορει να αλλαξει το hardware μιας τηλεορασης. Αυτος που εγραψε αυτο που διαβασες ειναι προφανως ασχετος.

Μονο με την V20? Eγω ακουσα οτι την κανει δυο φορες καλυτερη απο Pioneer Kuro...

Κανενα software δεν μπορει να αλλαξει το hardware μιας τηλεορασης. Αυτος που εγραψε αυτο που διαβασες ειναι προφανως ασχετος.

Διακρίνω μια μορφή ειρωνίας? Ξέρω πως δεν είμαι ειδικός γι'αυτο και ρωτάω και γράφω τι έχω διαβάσει για να μπορέσω να βγάλω μια άκρη. Όσον αφορά το αν την βελτιώνει δεν το έγραψε μόνο ένας...αν μπορούσα να εκφέρω προσωπική γνώμη θα το έκανα, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω αρκετά...ρωτώντας πας στην πόλη...

Φίλε μου έχω την G20 σε 50" εδώ και 8 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! :a0210: Να είσαι σίγουρος ότι η V20 είναι η καλύτερη hd plasma 2 διαστάσεων που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.
Είχα μπει κι εγώ πριν πάρω την G20 σε αυτό το δίλημμα και να είσαι σίγουρος ότι αν κυκλοφορούσε τότε η V20 θα την είχα πάρει. Είδα τότε τις περισότερες 3D τηλεοράσεις που κυκλοφορούσαν και η μόνη που 'άντεχες' :stoned:να δεις 3D ήταν η panasonic vt20, σε όλες τις άλλες δε με ικανοποίησε καθόλου το 3D.
Αυτό που θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείς είναι αν θα χρεισημοποιήσεις το 3D σε περίπτωση που πάρεις την Samsung. Να ξέρεις ακόμα ότι επιπλέον θα χρειαστείς ένα 3D BluRay Player και επιπλέον γυαλιά.:coool:
Η τελική επιλογή είναι πάντα δική σου.

Δεν υπάρχει θέμα 3d .... To 3D είναι μόνο για να το ακούει ο Γείτονας . + _
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να δει 2 ώρες ταινία να μου στείλει PM να του στείλω δώρο PANADOL EXRTA -bye-

Μετρήσεις γιατί δεν είδαμε ποτέ για την 6900 ? Προσωπικά μπήκα και ρώτησα τα παιδιά στο thread . Αλλά από μετρήσεις τίποτα . Ούτε στα διεθνή Forum τίποτα .
Ακόμα και στο AV μιλάνε ότι είναι καλύτερη η 7000 από την 6900 αλλά από μετρήσεις τίποτα .... ( δεν είναι Panny " γράφουν " αλλά είναι καλή ) .
Όταν κάτι κοστίζει το ίδιο με κάτι άλλο τότε παίρνεις το καλύτερο δυνατό , Εγώ αυτό ξέρω .

Κοίτα που υπερασπίζομαι την Panny :hmmmm2: την στιγμή που τους βρίζω πατόκορφα για τον σχεδιασμό και τον Player ..... lol :flipout: δεν πάω καλά ο άνθρωπος .... με έχει ζαλίσει :vollkommenauf: η αναζήτηση προβολέα .

Αυτό για το IR το πιστεύω κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι η κίνηση και το βάθος της 6900 μου φαίνεται καλυτερο...

Προφανώς, θα είδες την 6900 με το σύστημα frame interpolation που διαθέτει (Μοtion Judder Canceller), ανοιχτό και την V20 με το αντίστοιχο σύστημα της (IFC/24p smooth), κλειστό... -bye-

Προφανώς, θα είδες την 6900 με το σύστημα frame interpolation που διαθέτει (Μοtion Judder Canceller), ανοιχτό και την V20 με το αντίστοιχο σύστημα της (IFC/24p smooth), κλειστό... -bye-

Δεν ξέρω αν ήταν ανοιχτό η κλειστό, θα το κοιτάξω σήμερα πάλι...καμία άλλη ρυθμιση που πρέπει να δώσω ιδιαιτερη βάση?
To isf απο που ακριβώς το ανοίγω?

thnx και παλι για την βοήθεια!

Δεν υπάρχει θέμα 3d .... To 3D είναι μόνο για να το ακούει ο Γείτονας . + _
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να δει 2 ώρες ταινία να μου στείλει PM να του στείλω δώρο PANADOL EXRTA -bye-

Μετρήσεις γιατί δεν είδαμε ποτέ για την 6900 ? Προσωπικά μπήκα και ρώτησα τα παιδιά στο thread . Αλλά από μετρήσεις τίποτα . Ούτε στα διεθνή Forum τίποτα .
Ακόμα και στο AV μιλάνε ότι είναι καλύτερη η 7000 από την 6900 αλλά από μετρήσεις τίποτα .... ( δεν είναι Panny " γράφουν " αλλά είναι καλή ) .
Όταν κάτι κοστίζει το ίδιο με κάτι άλλο τότε παίρνεις το καλύτερο δυνατό , Εγώ αυτό ξέρω .

Κοίτα που υπερασπίζομαι την Panny :hmmmm2: την στιγμή που τους βρίζω πατόκορφα για τον σχεδιασμό και τον Player ..... lol :flipout: δεν πάω καλά ο άνθρωπος .... με έχει ζαλίσει :vollkommenauf: η αναζήτηση προβολέα .

Εγώ έχω ζαλιστεί απο την αναζήτηση τηλεόρασης....φαντάζομαι εσένα θα σε έχει πιασει πιο πολυ ο προβολεας!:p

Υ.Γ.: Πάντως δεν μου φανηκε τόσο μεγάλη η διαφορά στην ποιότητα χρωματος και μαύρου...υπάρχει μεν αλλά δεν είναι τόσο μεγαλη. Θα το κοιτάξω πάλι σημερα πειράζοντας το isf και θα αναφέρω. Τώρα αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το ir της sammy...:BXVZCBXZ6:

Έκλεισα την Panasonic P50V20 από το PUBLIC μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι η τηλεόραση είναι με ελληνική εγγύηση Αντιπροσωπίας και ότι δεν έχει ανοιχτεί ποτέ το κουτί της και ότι έχει 0 ώρες λειτουργίας και είναι όπως την πήραν από την αντιπροσωπία . Τώρα το πότε θα την πάρω στα χέρια μου είναι άλλη ιστορία.
Τώρα όσο αφορά την σύγκριση μεταξύ των δύο τηλεοράσεων είναι λίγο μπέρδεμα . Κατέληξα στην Panasonic μετά από καθοδήγηση ενός φίλου τεχνικού που μου την ανέφερε λίγο καλύτερη από την Samsung στο θέμα ποιότητα εικόνας . Από την άλλη η Samsung έχει ποιο πολλά έχτρα πχ 3D και καλύτερο media player .
Προσωπικά το media player το αντικαταστώ εύκολα με ένα εξωτερικό ,τώρα για το 3D το είναι κάτι που δεν με απασχολεί τόσο να το έχω στο Σπίτι .

Όσον αφορά το αν την βελτιώνει δεν το έγραψε μόνο ένας...αν μπορούσα να εκφέρω προσωπική γνώμη θα το έκανα, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω αρκετά...ρωτώντας πας στην πόλη...

Ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρυ του. Η ειρωνια ηταν προς αυτους που διαδιδουν ανακριβειες και οχι προς εσενα.

Τα firmware δεν μπορουν να παρακαμψουν τα ορια που υπαρχουν απο την κατασκευη. Πχ. το μαυρο της C6900 δεν θα φτασει ποτα αυτο της V20 γιατι ειναι θεμα πανελ και οδηγησης.

Ομως αφου ειδες την Samsung και σου αρεσε αυτη δεν εχει νοημα να προσπαθουμε να σε πεισουμε. Για το δικο σου ματι αυτη ειναι καλυτερη.