Αγορα νεας 55αρας.

Προσέξτε τι λείπει από την f6500 σύμφωνα με τις προδιαγραφές που βρίκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της samsung: http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE55F6500SBXXU, το micro dimmind.Προσέξτε τι δεν λείπει από την f6740 σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της samsung: http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE55F6740SBXXU, το micro dimming. Συμπέρασμα: ο άνθρωπος για να δικαιολογήσει την αγορά του φτάνει ακόμη και στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Exωντας την 8000 δεν διακρινεις σε καμια το microdimming περασα και απο 7 ειδικα σε 6 σειρα το συστημα και να υπαρχει δεν θα δουλευει.Το συστημα αυτο απλα αλχημιες δημιουργει με την φωτεινοτητα και παιζει με το γαμμα της tv.Η επισημη σελιδα της σαμσουνκ λεει διαφορα.Οταν γινεις κατοχος βλεπεις τι δουλευει και τι οχι.

Εγώ δεν έχω να δικαιολογήσω ή να αποδείξω τίποτα. Με το που λέω ότι έχω Samsung F6500 LED LCD είναι σαν να λες ότι έχεις BMW , δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω σε αντίθεση με άλλους που πρέπει να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Last edited:
Τελικά δεν εβγαλα ακρη. Σε ενα σημειο της εκθεσης ηταν καλυτερη η samsung σε κάποιο άλλο η lg. Εφαγε και μια μειωση τιμης η f7000 και απο 2300 πηγε 2000. Οσο κάνει και η lg πλεον. Απο τριτη παλι. :)

Σε αυτα τα λεφτα εγω θα έβλεπα την w9 απο θέμα εικόνας νομίζω οτι δεν εχει εύκολο αντίπαλο απο θέμα smart tv απλα δεν...

Η sony ειχε καλυτερη εικονα απο ολες. Αλλα το smart μενου της δεν μου αρεσε. Πολλα χρονια πισω.

Η sony ειχε καλυτερη εικονα απο ολες. Αλλα το smart μενου της δεν μου αρεσε. Πολλα χρονια πισω.

Σε ενδιαφερει η εικονα ή η smart λειτουργίες? Εγω θα ελεγα να βλεπεις μια tv πρωτα για την εικονα της και μετα τα αλλα καλουδια που προσφερει.

Βεβαιως εχεις δικιο αλλα με ενδιαφέρει και το μενου γιατι η διαφορα στην εικόνα υπάρχει μεν, δεν είναι τοσο τραγικη δε ωστε να αποτελεσει μοναδικο κριτήριο αγορας. 2 κλικ πανω η εικονα, αλλα 10 κλικ κατω το μενου. Καπως ετσι το βλεπω εγω. Μπορει να κανω και λαθος βεβαια.

Απάντηση: Re: Αγορα νεας 55αρας.

Δική σου η tv δικές σου και οι προτεραιότητες επιλογής. Απλά καλό ειναι να καταλήξεις στο πόσα θες να δώσεις γιατί τώρα έχεις στο ίδιο καλάθι τηλεοράσεις των 1300 ευρώ με άλλες των 2000+

Ναι οντως. Στις τιμες τα εκανα σκ@τ@. Ευχαριστω για τις απαντησεις παντως, ολα τα παιδιά. Εμαθα καποια πραγματα καινούργια που δεν γνωριζα.

Last edited by a moderator: