Exωντας την 8000 δεν διακρινεις σε καμια το microdimming περασα και απο 7 ειδικα σε 6 σειρα το συστημα και να υπαρχει δεν θα δουλευει.Το συστημα αυτο απλα αλχημιες δημιουργει με την φωτεινοτητα και παιζει με το γαμμα της tv.Η επισημη σελιδα της σαμσουνκ λεει διαφορα.Οταν γινεις κατοχος βλεπεις τι δουλευει και τι οχι.
Εγώ δεν έχω να δικαιολογήσω ή να αποδείξω τίποτα. Με το που λέω ότι έχω Samsung F6500 LED LCD είναι σαν να λες ότι έχεις BMW , δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω σε αντίθεση με άλλους που πρέπει να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Τελικά δεν εβγαλα ακρη. Σε ενα σημειο της εκθεσης ηταν καλυτερη η samsung σε κάποιο άλλο η lg. Εφαγε και μια μειωση τιμης η f7000 και απο 2300 πηγε 2000. Οσο κάνει και η lg πλεον. Απο τριτη παλι.
Βεβαιως εχεις δικιο αλλα με ενδιαφέρει και το μενου γιατι η διαφορα στην εικόνα υπάρχει μεν, δεν είναι τοσο τραγικη δε ωστε να αποτελεσει μοναδικο κριτήριο αγορας. 2 κλικ πανω η εικονα, αλλα 10 κλικ κατω το μενου. Καπως ετσι το βλεπω εγω. Μπορει να κανω και λαθος βεβαια.
Δική σου η tv δικές σου και οι προτεραιότητες επιλογής. Απλά καλό ειναι να καταλήξεις στο πόσα θες να δώσεις γιατί τώρα έχεις στο ίδιο καλάθι τηλεοράσεις των 1300 ευρώ με άλλες των 2000+