Αγορα νεας Led 3d tv

andreasaligr

Established Member
15 May 2012
100
Καλησπερα παιδια.εχω ενα διλλημα για την TV κ θα ηθελα βοηθεια.καταρχην εχω μια samsung full hd lcd 37αρα τετραετιας κ σκεφτομαι να την αλλαξω.δυο πραματα μονο με προβληματιζουν αν αξιζει να κανω αλλαγη για μια 3d led απο τις καινουργιες τι στιγμη που ειμαι πολυ gamer με (ps3,xbox360) η να περιμενω τις νεες τεχνολογιες oled 3d 4κ tv που ερχονται??πιστευεται οτι θα δω σημαντικη διαφορα κυριως για το gaming αν αγορασω τωρα μια 3d led η να περιμενω το ps4 κ να αλλαξω τοτε την tv με τις oled απ τι στιγμη κιολας που λενε οτι θα υποστιριζει κ 4k αναλυση.τελος για το μεγεθος ηθελα να ρωτησω,σιγουρα θα ανεβω απο τις 37 ιντσες που ειμαι τωρα κ σκεφτομαι μεταξυ 42 κ 47.η αποσταση θεασης μου ειναι 2 μετρα κ δεν κρυβω οτι μου αρεσουν οι μεγαλες οθονες τι προτεινεται?? κατι τελευταιο ποια προτεινεται απο τις δυο:[h=1]Panasonic TX-L42ET50E LED 3D η την LG 42LM640S. δεν εχει γινει καποιο review ακομα.ευχαριστω [/h]

Αν θέλεις οπωσδήποτε 3D, κοιτάζεις για 46"-47". Διαφορετικά μπορείς να βολευτείς και με μια 40"-42". Μια καλή περίπτωση είναι η Samsung EH6030. Φυσικά, όποια επιλογή και αν κάνεις, καλό είναι να περάσεις πρώτα μια βόλτα από τα καταστήματα για να δεις από κοντά αυτές που σε ενδιαφέρουν.

Προσπάθησε να μην γίνεσαι θύμα του marketing των εταιρειών.
Οι τηλεοράσεις OLED θα είναι πολύ ακριβές και αν βγούμε από το ευρώ άπιαστο όνειρο.
Θα σου πρότεινα να πάρεις μία 46" samsung ΕΗ6030/ES6100 ή την sony ΗΧ750 για budget κάτω απο 1000 ευρώ.

παιδια δικιο εχετε για τις OLED ειναι μακρια κ θα ειναι πανακριβες.αναρωτιεμαι ομως αν αλλαξω τωρα την 37 LCD samsung μου με μια 3D LED τι διαφορα θα δω στο gaming που με ενιαφερει κυριως με το ps3 μου.στις ταινιες ενταηει θα δω διαφορα με την LED.καλυτερα χρωματα προφανως κ φωτεινοτητα.στο gaming δεν ξερω αν θα δω τοση μεγαλη διαφορα με αυτη που εχω τωρα γι αυτο σκεφτομαι να περιμενω.τι λετε?

Προφανώς μια αρκετά μεγαλύτερη τηλεόραση συνιστά "αναβάθμιση" της εμπειρίας. ;) Τώρα, για το 3D, μην έχεις και τεράστιες προσδοκίες.

φυσικα κ ξερω οτι το LED ειναι μεθοδος φωτισμου κ οτι LCD ειναι κ οι τωρινες.γι αυτο κ ρωτησα αν θα δω μεγαλη διαφορα σε σχεση με τη δικια μου που ειναι 4 χρονων κ παει για 5 η να περιμενω καποια νεα τεχνολογια.

Από τις δύο που αναφέρεις δεν προτείνω καμία , είναι υπερβολικά ακριβές για μόλις 42".

Μπορείς να δεις την Panasonic 42ET5 με παθητικό 3D και σχετικά λογική τιμή αφού σε ενδιαφέρει το gaming.