Αγορά νέας OLED τηλεόρασης

journeyman

Senior Member
21 June 2008
516
Καλησπέρα,

ψάχνομαι για αγορά νέας τηλεόρασης καθώς η υφιστάμενη Samsung "παρέδωσε" χρωματικά την μισή οθόνη (πίεση στο πάνελ κατα την διάρκεια της καθαριότητας λογικά), οπότε είμαι χωρίς TV και δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω μέχρι BF ή να σπεύσω ταχέως...

Απόσταση κύριας θέασης : 2,0-2,5 μέτρα

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι): απέναντι (το πολύ 30 μοίρες ΔΕ+ΑΡ)

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου): χαμηλός, σκοτεινός συνήθως

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) : Ταινίες 4Κ, αθλητικά, Xbox παιχνίδια

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming): Νετφλιξ, 4Κ streaming, Xbox

Απαιτήσεις σε ποιότητα: καλό μαύρο

Απαιτήσεις άλλες: έξτρα χρήση ως μόνιτορ για video edit

προϋπολογισμός : 1000-1500€

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: Samsung 46'' LCD

μετά από έρευνα εδώ στο site αλλά και reviews στο rtings.com αποφάσισα να πάω στην LG C3 55.

Καθώς δεν μπορούσα να περιμένω για BF έπαιξα τα ρέστα μου στις μεγάλες αλυσίδες μπας και συγκινήσω κανέναν!
Τις πήρα όλες σβάρνα και είπα ότι έχω "προφορική προσφορά μέχρι Παρασκευή 27/10" από ανταγωνιστή (πχ Public) για την C3 (αρχική 1.899€) και 5ετή εγγύηση (αρχική 199€), στα 1500€ τελική.
Από όλες, απάντησε θετικά το Πλαίσιο οπότε και την αγόρασα από εκεί με παράδοση μεθαύριο!!
Ίσως αν έλεγα και πιο χαμηλό νούμερο, να "τσίμπαγε" αλλά και πάλι ευχαριστημένος είμαι.
Αν κάποιος είναι σε αντίστοιχη φάση και δεν μπορεί να περιμένει για κάποια αντίστοιχη προσφορά, ίσως αξίζει να το προσπαθήσει.

με δεδομένο ότι ξέρεις πόσο κάνει συνολικά (νομίζω η 5ετής εγγύηση είναι στάνταρ ότι θα την πάρεις) θα έλεγα ένα ποσό κοντά στο 2300.

Ωραίος άρα τελική τιμή που σου είπαν για την 55αρα c3 (στείλε ένα λινκ αν μπορείς) είναι στα 1500 μαζί με την εγγύηση?

Λοιπόν μίλησα με τον τύπο από πλαίσιο. Μου λέει ότι δε μπορεί να φτάσει τότε χαμηλά και αν μπορώ να του στείλω προσφορά που μου έδωσε η αντίστοιχη εταιρεία 😆
Θα μου στείλει ότι μπορεί να κάνει.

Λοιπόν μίλησα με τον τύπο από πλαίσιο. Μου λέει ότι δε μπορεί να φτάσει τότε χαμηλά και αν μπορώ να του στείλω προσφορά που μου έδωσε η αντίστοιχη εταιρεία 😆
Θα μου στείλει ότι μπορεί να κάνει.
Χωρις να θελω να κανω hijack το thread και απλα για να βοηθησω, εχω ηδη παρει τιμη 1899 για 65αρα C3 και απλα περιμενω BF για να δω αν θα χτυπησω αυτη ή samsung S90C παντα στις 65.

Samsung s90c 65 ίντσες στα 1400 αξίζει? Η θα δούμε κάτι καλύτερο θεωρείς?
Που επαιξε αυτη η τιμη; Μεχρι 1700 την εχω δει. Γενικα θεωρω οτι ισως πλησιασουμε το 1500αρι και στις lg c3 65 μιας και ηδη εχουμε πεσει κατω απο τα 1,8 προ-Black Friday.
Γενικα εχω αρχισει και ψηνομαι αρκετα για την S90C και στα 1400 νομιζω ειναι παρα πολυ καλη τιμη. Το μονο που με φρεναρει ειναι οτι δεν ξερω τι παιζει με εγγυηση για burn-in.

Δεν καλύπτουν Samsung και Sony burn in σε oled τηλεοράσεις. Μόνο αν αγοραστούν με premium 5ετή εγγύηση από Public αν θυμάμαι σωστά καλύπτει.

• Angry
Reactions: noobios