Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για το ενδιαφερον σας, με βοηθησατε να αποφυγω καποια λαθη τα οποια θα εκανα σιγουρα, διοτι δεν εχω ασχοληθει ποτε με οθονες. Παρηγγειλα τη Samsung τελικα, και περιμενω.
Και παλι ευχαριστω.
Καλοριζικη!...περιμενουμε εντυπωσεις οταν με το καλο σου ερθει..Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για το ενδιαφερον σας, με βοηθησατε να αποφυγω καποια λαθη τα οποια θα εκανα σιγουρα, διοτι δεν εχω ασχοληθει ποτε με οθονες. Παρηγγειλα τη Samsung τελικα, και περιμενω.
Και παλι ευχαριστω.
για το Image Crush δες το βιντεο πιο πανω και to reviewΕμαθα τι ειναι το ghosting και δεν εχω, αλλα για το Image Crush δεν βρικα κατι.
Λοιπον παιδια, η οθονη ηρθε χθες και θα σας πω τις μεχρι στιγμης εντυπωσεις μου.
Το πρωτο πραγμα που διακρινεις ειναι η βαθυτητα του μαυρου, ειναι καταμαυρο.
Δευτερο, ειναι τα χρωματα της, μου φαινονται πολυ ζωντανα.
Και τριτο ειναι οι γωνιες θεασεις. Και παραλληλα να βαλω το ματι στην οθονη, παλι βλεπω.
Και τα αρνητικα που βρηκα ειναι :
Πρωτον υπαρχει κατι σαν θαμπαδα, γενικως σε ολοκληρο το πανελ, κατι σαν μικρα pixels, σαν σπιθουρακια, δεν ξερω πως να το περιγραψω. Αυτο βρισκεται μαλλον πανω στο πανελ πριν την εικονα. Ειναι σαν να βλεπω φωτογραφια μεσα σε αλμπουμ πισω απο μια σελατινα. (σε σκουροχρωμες επιφανειες δεν φαινεται)
Και δευτερον στις διαγωνιες και καμπυλες γραμμες, μπορεις να διακρινεις τα pixels, φαινονται σαν σκαλοπατακια.
Αυτη ειναι η προηγουμενη που ειχα και σε καποια σημεια μπορω να πω πως ειναι καλλιτερη απο την καινουρια.
Ευχαριστω πολυ.Καταρχάς, καλοθέατη!!!
Την ρύθμησες καθόλου?? Το πρώτο που αναφέρεις δεν μπορώ να το καταλάβω. Όσο για το δεύτερο, μου φαίνεται απίστευτο αυτό που λες!!! Σε τι απόσταση κάθεσαι και ξεχωρίζεις τα pixels?? Τι ανάλυση έχεις δώσει στην οθόνη??
Όσο για το Image Crush φαίνεται, όντως, τραγικό στο βίντεο, αλλά δεν είναι τόσο. Εξάλλου, ο κάθε χρήστης μπροστά του την έχει την οθόνη, δεν κουνάει το κεφάλι από τη μια άκρη στην άλλη για να τον πειράξει το κρασάρισμα. Όταν κάθεσαι κανονικά δεν υπάρχει κρασάρισμα, μόνο από πολύ πλάγια φαίνεται...
Αυτος ο θορυβος ακουγεται και εξω απο το δωματιο, δεν σκεπαζεται.Μερικές οθόνες έχουν αυτό το θεματάκι. Είναι φυσιολογικό. Λογικά ο θόρυβος του PC σου θα το σκεπάσει και δεν θα το προσέχεις.
Όσο αφορά τα σκαλοπατάκια, φαίνεται ότι η Samsung είναι η πρώτη σου οθόνη τεχνολογίας LCD, σωστά;
Είναι μέσα στο πρόγραμμα.. Υπάρχουν σε όλες τις οθόνες, όλων των τεχνολογιών, απλά στις περισσότερες CRT δεν το προσέχεις γιατί έχουν ούτως ή άλλως θολή εικόνα. Οι LCD με την ευκρίνεια ξυράφι τους το τονίζουν.
Υ.Γ. Μου φαίνεται πολύ παράξενο το ότι η Samsung σου βγάζει καλύτερο μαύρο από την CRT που είχες. Μάλλον κάποια ρύθμιση θα ήταν off στην CRT..
Αυτος ο θορυβος ακουγεται και εξω απο το δωματιο, δεν σκεπαζεται.
Καθως κουνησα την οθονη πανω στη βαση της, μπρος πισω πανω κατω, ο θορυβος εφυγε!!! Τωρα δεν ακουγεται κατι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.