Επειδη και εγω ειμαι στο ιδιο σεναριο με τον φιλο απο πανω, να προσθεσω και μια απορια. Τα καινουργια μοντελα του 2013 ποτε θα βγουν, και αν αξιζει να αγορασω τωρα τηλεοραση η να περιμενω καποιο καιρο.
Καλώς η κακός και διαβάζοντας διάφορα πόστ εδω έχω καταλήξει σε αγορά plasma και όχι LED!
Με χρήματα απο 600 εώς 1100 ευρό έχετε να μου πείτε κάποια καλή πρόταση;
Στα 600 panasonic ut50 από πλαισιο στις 50 ίντσες αν υπάρχει ακόμα.
Αλλά αφού μπορείς να διαθέσεις μέχρι 1100, τότε Samsung E6500 στις 51 ίντσες.
Εγώ δε θα περίμενα να βγουν τα νέα μοντέλα γιατί μέχρι να δοκιμαστούν για προβλήματα κτλ θα πρέπει να περάσει λίγος καιρός.
Φωτεινός χώρος , χρήση ως μόνιτορ ή/και ατελείωτο gaming -> LED LCD
Σκοτεινός χώρος , χρήση για ταινίες κυριώς-> πλασμα
Στα μόλις 600 ευρώ θα βρεις την 50UT50 μια και η Panasonic αποφάσισε να ξεστοκάρει ότι έχει μείνει στις αποθήκες , αν πας στα 1100 δες την Samsung 51E6500.
Η μια ειναι εισαγωγικο μοντελο (ut50) και η αλλη ειναι ''σχεδον'' το κορυφαιο.
Η τεραστια διαφορα ειναι το αντιανακλαστικο φιλτρο που εχει η σαμυ, με αποτελεσμα να μπορεις να δεις απροβληματιστα σε φωτεινο χωρο (ημερα ή με φως αναμενο). Αν τα διαθετεις παρε την Ε6500. Πολυ καλυτερη απο την UT.
Για το gaming προσοχη. Οχι παραπανω απο 2-3 ωρες συνεχομενο γιατι υπαρχει κινδυνος burn-in.
Εγω θα χτυπαγα τη σαμυ...
παιδια δεν παρακολουθω ιδιαιτερα τις εξελιξεις αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι η πανασονικ ειναι μαυρο σκυλι σε θεμα burn in /ir ...
Mάλλον ανάποδα τα διάβασες :smile: αλλά δεν παίζει κανένα ρόλο και έτσι. Στα 100Hz είναι και οι 2 με την πανασόνικ να έχει αλγόριθμο προσθήκης καρέ (IFC).
Βέβαια το να λες "δίνω από 600 έως 1100 ευρώ" σαν λογική είναι τελείως λανθασμένο , μιλάμε για διπλάσια σχεδόν τιμή.
Στα 600 πάντως η 50UT50 αν και κάποια κουσούρια όπως παρωχημένο σχεδιασμό και πολύ εμφανές contouring (κυρίως σε κανάλια χαμηλής ποιότητας) είναι πολύ καλή αγορά.
Δικαιολογεί την διάφορα τιμής η Samsung απο την Panasonic; Αυτό θέλω να καταλάβω και για αυτό έβαλα και αυτό το εύρος τιμής. Ξέρει κάποιος να μας πει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.