- 22 October 2011
- 21
Γεια σας και απο μενα... Διαβαζω το φορουμ κανα δυο μερουλες τωρα και εχει βοηθησει αρκετα... Λοιπον τα λεω οπως τα εχω καταλαβει μεχρι τωρα και εσεις αν θελετε διορθωνετε παλικαρια μου...
Τωρα εχω μια crt PHILIPS MATCHLINE 32" (ειχε eiso award το 2001-2002) και εχω μεινει πολυ πολυ ικανοποιημενος... αλλα λογω hd blue ray κλπ κλπ εφτασε η ωρα να αποχωριστουμε πιστευω...:bigcry:....
Anyway σας περιγραφω το χωρο.....Αποσταση 3,30μετρα, Γυρω χωρος μεγαλος θα ελεγα και φωτεινος ( οχι πολυ). Κυρια χρηση θα ειναι για ταινιες απο HDD και media player σε blue ray αναλυση και βεβαιως ΜΠΑΛΑ!!
Budget απο 500 αντε...600 λες για 700??.... καλα και 800+ αν ειναι με δοσεις και αξιζει το μοντελο... ε??
Οποτε με βαση τα λεγομενα σας μαλλον παω για πλασμα σωστα?? Σωστα...
Και τωρα οι ερωτησεις φιλοι μου...
1) Γι αυτη την αποσταση 42" ή 46"??
2) Να εχει 3D ή ειναι νωρις ακομα απο ολες τις αποψεις??
3) Κορυφαια plasma (οχι 3D) τωρα ειναι η 30GE?? Αξιζει η διαφορα σε κοστος?? Για παραδειγμα επιδοσεις σε σχεση με την 30ST σε 2D εικονα??
4) H 30G που υπαρχει στο site της panasonic ειναι η 30 GE η καποιο καινουριο μοντελο?? (ακυρη ερωτηση το ξερω αλλα μην βαρατε... ποτε δεν ξερεις..)
5)Σε σχεση με Panasonic να μην κοιταξω καν LG??
Καθε συμβουλη δεκτη φιλοι μου.. Σας ευχαριστω εκ των προτερων..
Τωρα εχω μια crt PHILIPS MATCHLINE 32" (ειχε eiso award το 2001-2002) και εχω μεινει πολυ πολυ ικανοποιημενος... αλλα λογω hd blue ray κλπ κλπ εφτασε η ωρα να αποχωριστουμε πιστευω...:bigcry:....
Anyway σας περιγραφω το χωρο.....Αποσταση 3,30μετρα, Γυρω χωρος μεγαλος θα ελεγα και φωτεινος ( οχι πολυ). Κυρια χρηση θα ειναι για ταινιες απο HDD και media player σε blue ray αναλυση και βεβαιως ΜΠΑΛΑ!!
Budget απο 500 αντε...600 λες για 700??.... καλα και 800+ αν ειναι με δοσεις και αξιζει το μοντελο... ε??
Οποτε με βαση τα λεγομενα σας μαλλον παω για πλασμα σωστα?? Σωστα...
Και τωρα οι ερωτησεις φιλοι μου...
1) Γι αυτη την αποσταση 42" ή 46"??
2) Να εχει 3D ή ειναι νωρις ακομα απο ολες τις αποψεις??
3) Κορυφαια plasma (οχι 3D) τωρα ειναι η 30GE?? Αξιζει η διαφορα σε κοστος?? Για παραδειγμα επιδοσεις σε σχεση με την 30ST σε 2D εικονα??
4) H 30G που υπαρχει στο site της panasonic ειναι η 30 GE η καποιο καινουριο μοντελο?? (ακυρη ερωτηση το ξερω αλλα μην βαρατε... ποτε δεν ξερεις..)
5)Σε σχεση με Panasonic να μην κοιταξω καν LG??
Καθε συμβουλη δεκτη φιλοι μου.. Σας ευχαριστω εκ των προτερων..