Αγορά νέας Plasma TV...

Re: sony 46hx800 vs samsung 46c750

+1

Υπαρχουν ελαχιστοι λογοι να παρεις τηλεοραση 3D και δεκαδες να μην παρεις.

Κουραση απο τα γυαλια , κουραση απο το crosstalk , περιορισμενο υλικο κτλ.

Ασε που χρειαζεσαι απο 2 εως 4-5 ζευγαρια και Blu Ray player 3D οποτε βαλε και αρκετα ακομη σε αυτα που θα δωσεις.
εχω ps3 για αναπαρωγη 3d υλικου(λογικα αναπαραγει και blueray 3d)για κανα παιχνιδακι 3d και τα γυαλια 2 ζευγαρια (στην πανασονικ ειναι δωρεαν)....αν συνυπολογισουμε οτι την τηλεοραση αυτη θα την εχω για πολυ καιρο ακομη γιαυτο θελω και το 3d.σαφως και τωρα δεν υπαρχει υλικο αλλα σε 2-3 χρονακια?anyway yperion ισως και να εχεις δικιο και να παω σε 2d 50...

εχω βρει σε καταστημα την S20 PANASONIC αλλα δεν θυμαμαι σε ποιες ιντσες 50-46 αξιζει να την προσεξω?εχει καλυτερη εικονα απο την c6900?

ενοω απο την πλασμα της samsung ps50c6900...εχω αλλαξει 10 γνωμες αλλα τι να κανουμε ας διαθεσουμε τα χρηματα μας οσο το δυνατον καλυτερα

Υπερβάλουμε .
Η ps50c6900 είναι πολύ καλή τηλεόραση με πλούσιο εξοπλισμό.
Η s20 δεν είναι αντίπαλος της. Έχει καλή αναλογία αξία/τιμής , είναι καλύτερη απο κάποιες ακριβότερες LCD , αλλά μέχρι εκεί.
Η G20 είναι ο αντίπαλος της.

+1,οι Panasonic είναι ανθεκτικότερες στο IR,έχουν μικρότερο input lag,καλύτερο μαύρο.Η Samsung όμως έχει multimedia δυνατότητες πολύ ανώτερες από αυτές της G20.

μπερδευομαι και παλι...αν ειναι καλτερη η σαμσουνγκ απο την σ20 (σε εικονα)τοτε να την προτιμισω αφου εχει και 3δ ....εννοω οτι αν ειναι να βρω καποια ισαξια πανασονικ (G20)στα ιδια λεφτα με την σαμσουνγκ τοτε σαφως και η σαμ εχει προβαδισμα....αναζητηση και ερευνα συνεχιζεται

Last edited:

Πάρε την Samsung,ανάλογη ποιότητα εικόνας,δυνατότητες σε τέτοια τιμή δεν θα βρείς.

μπερδευομαι και παλι...αν ειναι καλτερη η σαμσουνγκ απο την σ20 (σε εικονα)τοτε να την προτιμισω αφου εχει και 3δ ....

Η S20 υστερει σε σχεδιασμο και δεν εχει media player , 3D κτλ. σε εικονα ομως κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερη απο την 6900.

Και με την G20 οι διαφορες σε εικονα ειναι ελαχιστες.

Βεβαια δεν ξερω αν θα βρεις S20 και G20 καθως η αντιπροσωπια δεν εχει κανει εισαγωγες για καποιον λογο που δεν γνωριζω (ισως για να "σπρωξουν" την V20) και υπαρχει ελλειψη.

Η S20 υστερει σε σχεδιασμο και δεν εχει media player , 3D κτλ. σε εικονα ομως κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερη απο την 6900.

Και με την G20 οι διαφορες σε εικονα ειναι ελαχιστες.

Βεβαια δεν ξερω αν θα βρεις S20 και G20 καθως η αντιπροσωπια δεν εχει κανει εισαγωγες για καποιον λογο που δεν γνωριζω (ισως για να "σπρωξουν" την V20) και υπαρχει ελλειψη.
απο θεμα σχεδιασμου,μου αρεσει η s20 περισοτερο απο ολες τις πανασονικ,δεν τιθεται θεμα,μου αρεσει το σαγρε,media player υπαρχει xtreamer οποτε παλι δεν τιθεται θεμα την s20 την εχω βρει σε καταστημα,οποτε παλι δεν τιθεται θεμα...το θεμα ειναι οτι αν εχουν την ιδια ποιοτητα εικονας να μην παρω και το 3d(samsung)?οσο αθλιο και να'ναι κανα παιχνιδακι στο ps3 και καμια ταινιουλα θα τη δεις...

η 50c6900 εχει 1227 στο skroutz μεχρι το νεο ετος θα πεσει καθολου η να περιμενω τον γεναρη?επισης διαθετει γυαλια,τρανσμιτερ η πρεπει να τα παρω εξτρα?α!ταινιες 3δ που μπορει να βρει κανεις...αγορα ενοικιαση....download?

Re: plasma tv...50s20,46vt20,ps50c6900

παρακαλω πως μπορω να αλλαξω το ονομα του θεματος σε..αγορα νεας plasma tv

Last edited:
τελικα ρε παιδια αυτη η ps50c7000 θα ερθει ποτε στην ελλαδα?παραγεται η ακυρωθηκε,γιατι ακομα την εχουνε καταστηματα στο skroutz...υπαρχει περιπτωση να ερθει απο το νεο ετος?

Να ξερετε για τους υποψηφιους αγοραστες της C6900 οτι η τηλεοραση δεν υπαρχει ουτε στην αντιπροσωπεια αλλα κ ουτε στα καταστηματα που την διαθετουν με <1300 ...Εγω την εχω παραγγειλει απο eshop στην Ελλαδα αλλα
εν τω μεταξυ την βρισκω Αγγλια και σε ακομη φθηνοτερη τιμη και ειμαι ετοιμος να ακυρωσω την παραγγελια και να την παραγγειλω απο UK. Θα ηθελα απλα να μου πει αν ξερει καποιος αν υπαρχει περιπτωση για καμια ασυμβατότητα (π.χ αποκωδικοποιητης dvb-t κτλ.).
thanx

Last edited: