Αγορά νέας Sony 49-50''

tutuyo

New member
5 May 2011
9
Καλησπέρα,

Έχω βγει στην γύρα για νέα τηλεόραση, που θα αντικαταστησει την παλιά 40αρα του σαλονιού.
50'' for sure λόγω χώρου και μια που θα την κανω την αμαρτία λεω να παω σε Sony γιατι θελω να εκμεταλλευτώ και το Android περιβάλλον που εχει ωστε να τρέχω Kodi.
Στο υπάρχον set up μου έχω κουμπώσει κινέζικο media player στην TV και στριμαρω μέσω Kodi απο τον Η/Υ πανω απο το WiFi.

Έχω ψιλοκατασταλαξει σε αυτήν
https://www.skroutz.gr/s/18479929/Sony-KD-49XG8096.html
που φαίνεται να πληρεί ολες τις προϋποθέσεις μου και μάλιστα μεχρι πρόσφατα την ειχε και το Media Markt στα 550 αλλα πλέον την βγαζει εξαντλημένη.

Το ερώτημα ειναι τι ακριβώς παιζει με την εγγύηση των σκρουτζομαγαζων για τηλεορασεις?
Δλδ το πρώτο σκρουτζομαγαζο την έχει στα 545 αλλα το official Sony Store στα 699. Είναι δυνατόν να εχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή?

Απάντηση: Αγορά νέας Sony 49"-50"

Μια 50" είναι για περίπου 2.5 μέτρα απόσταση. Η εγγύηση δεν επηρεάζεται από την τιμή πώλησης...

Θενξ. Ναι περίπου τόση είναι η απόσταση θέασης

Είναι λογικό να έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση στην τιμή? Μου φαίνεται απλά λίγο παράξενο.
ΟΚ, αρα η εγγυηση στις τηλεορασεις ειναι πληρης ανεξαρτητως μεταπωλητη, σωστα?
Δηλαδη στο site που την εχει 545 γραφει για 2 χρονια,αυτο ειναι απο την Sony και οχι απο το μαγαζι?

Για την εγγύηση για να είσαι σίγουρος ,ρώτα και το κατάστημα αλλά και τη Sony Ελλάδος.