Αγορά νέας τηλεόρασης 32'' (heeeeelp)

joanna

New member
22 October 2012
8
Παρακαλώ όποιος εχεί κάποια από τις παρακάτω τηλεοράσεις ή γνωριζει ας μου πει λεπτομέρειες ή ποιά να επιλέξω...

http://www.skroutz.gr/s/2089270/Samsung-UE32EH6030.html
http://www.skroutz.gr/s/1563745/LG-32LM611S.html
http://www.skroutz.gr/s/444666/Panasonic-TX-L32ET5E.html

Αρχικά τα χρήματα ήταν 350-400 για μια 32' led, αλλά επειδή είναι πολύ κόντα στην τιμή αύτες οι 3d, ειπά "γιατί όχι;"

Ευχαριστώωωωωωω!!!
 
Last edited:
32" και 3D... ? :smile: Με το budget που έχεις κοίτα για κάποια 40"-42". Απόσταση θέασης και χρήση ?
 
Ναι δεν το προσεξα το 3d. Αν θες στην 32αρα 3d τοτε θα πρεπει να την χρησιμοποιεις ως οθονη υπολογιστη δηλαδη ισως και λιγοτερο απο 1μ αποσταση.
 
H apostash einai 1,5-2 metra to poly...

H xrhsh tha aplh... ligo tv, polles tainies, katholou paixnidia k agwnes!!!

Gt to 3d de tha fainetai se tetoia apostash se 32???
 
Παρακαλώ όποιος εχεί κάποια από τις παρακάτω τηλεοράσεις ή γνωριζει ας μου πει λεπτομέρειες ή ποιά να επιλέξω...

http://www.skroutz.gr/s/2089270/Samsung-UE32EH6030.html
http://www.skroutz.gr/s/1563745/LG-32LM611S.html
http://www.skroutz.gr/s/444666/Panasonic-TX-L32ET5E.html

Αρχικά τα χρήματα ήταν 350-400 για μια 32' led, αλλά επειδή είναι πολύ κόντα στην τιμή αύτες οι 3d, ειπά "γιατί όχι;"

Ευχαριστώωωωωωω!!!

Όσοι έχουν τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν έχουν γράψει τις εντυπώσεις τους στα παρακάτω νήματα:

SAMSUNG 6030...... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/98633-Samsung-UE-EH6030-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

LG LM611s............ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96112-LG-LM611S-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

PANASONIC ET5.... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/97281-Panasonic-ET5-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Και σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει κάποιο άλλο μοντέλο, υπάρχει ευρετήριο μοντέλων με link προς τα νήματα εντυπώσεων...... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/52202-Ευρετήριο-νημάτων-τηλεοράσεων

Καλώς ήρθες στη παρέα μας.
 
Για 2μ και 3d θες 40 και ανω με προτεινομενη την 46αρα. Αρα καταλαβαινεις...
 
Αφού σε ενδιαφέρει το 3D (αν και 32" είναι πολύ μικρό το μέγεθος) πρέπει αρχικά να αποφασίσεις αν θέλεις ενεργητικό ή παθητικό. Συνοπτικά το πρώτο έχει φουλ ανάλυση για το κάθε μάτι αλλά μειωμένη φωτεινότητα και flicker από τα γυαλιά που χρειάζονται μπαταρία άρα φόρτισμα.

Το παθητικό έχει μισή ανάλυση άρα θα βλέπεις οριζόντιες γραμμές , με φτηνά όμως γυαλιά χωρίς μπαταρία , είναι πιο φωτεινό και πιο ξεκούραστο για τα μάτια.
 
για παθητικό έλεγα, γιατί είναι πιο οικονομικό και δε θα το χρησιμοποιώ καθημερινά....

γενικά περιμένω προτάσεις για χρήση απλή (όπως ξαναείπα) λίγη τηλεόραση, πολλές ταινίες (άρα να παίζει πολλά format από usb), καθόλου παιχνίδια κ καθόλου ποδοσφαιρό (????)

αν δεν είναι κ 3d δεν θα πεθάνουμε... απλά είδα αυτά τα μοντέλα!!!

απόσταση περίπου 1,5-2μ για φωτεινό σαλόνι

τιμή 350-450

ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩ
 
Last edited:
HD Ready?

HD Ready?

Michalis3;1056603729[URL="http://www.skroutz.gr/s/442020/Samsung-UE40EH5000.html" said:
Samsung EH5000[/URL]
50 Hz?

Εντάξει είναι περισσότερων ιντσών, αλλά δεν είναι πρόβλημα το HD Ready και τα Hz?

+1


Και πριν αποφασίσεις πήγανε να δεις από κοντά τουλάχιστον πως θα φαίνεται το 3D στα 2 μέτρα και τις διαφορές passive και active 3D.

Τις έχω δει και νομίζω οτί προτιμώ passive.... βέβαια στα καταστήματα οι υπάλληλοι δεν είναι κ τόοοοοοσο εξυπηρετικοί (ίσως φταιεί που δεν πάω να αγοράσω μια ακριβή TV, τι να πω?)
 
Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης 32'' (heeeeelp)

HD Ready?


HD Ready?


50 Hz?

Εντάξει είναι περισσότερων ιντσών, αλλά δεν είναι πρόβλημα το HD Ready και τα Hz?

Mπράβο joanna, διαβασμένη σε βρίσκω και έχεις και την εμπειρία του edit από το πρώτο μήνυμα :SFGSFGSF:
 
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης 32'' (heeeeelp)

Mπράβο joanna, διαβασμένη σε βρίσκω και έχεις και την εμπειρία του edit από το πρώτο μήνυμα :SFGSFGSF:

Έχουμε σπουδάσει κ μια πληροφορική... :D

Οπότε η ερώτηση είναι μία αφού το budget είναι συγκεκριμένο... ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΙΝΤΣΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΝΤΣΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ?????
 
Μη κοιτάζεις χαρακτηριστικά για να βγάλεις άκρη. Από τη στιγμή που θα χρησιμοποιείται η τηλεόραση κυρίως για ταινίες και στην απόσταση θέασης σου, χρειάζεσαι τουλάχιστον 40". Άρα είναι λάθος να γίνεται σύγκριση με μικρότερες τηλεοράσεις. Επίσης, εφόσον δε βλέπεις αθλητικά δε θα σε ενοχλήσει ιδιαίτερα η αγορά μιας 50 Hz. Άλλωστε όλες οι ταινίες είναι γυρισμένες στα 24 Hz. Επίσης, οι δύο HD ready που σου έχω πρότείνει πιο πάνω, έχουν καλύτερη εικόνα από αρκετές full HD στο ίδιο μέγεθος. Διαφορά όσον αφορά την ανάλυση κατά την άποψή μου δε θα δεις. Αν είχες μεγαλύτερο budget ίσως βρίσκαμε και κάποια full HD plasma να προσθέσουμε στις επιλογές.