αγορα νεας τηλεορασης 32´´

charis227

New member
15 October 2012
7
καλησπερα παιδια,ενδιαφερομαι να αγορασω καινουργια τηλεοραση,για το σαλονι του σπιτιου......

προσανατολιζομαι σε 32αρα.....

η χρηση της θα ναι για καθημερινα προγραμματα(ειδησεις,εκπομπες κτλ),αρκετα αθλητικα και ταινιες(dvdrip)

το μπατζετ μεχρι 380 ευρω,max 400......

καποιες προτασεις?

Οι 32" είναι υπερβολικά λίγες για το σαλόνι.
Κοίταξε την Samsung UE40EH5000 και την Samsung PS43E450.

ναι μπορει πλεον να ναι λιγες οπως τα λες,αλλα

απ τη μια,εχω 32αρα στο αλλο σπιτι και με χει βολεψει αρκετα παροτι η αποσταση θεασης ειναι μεγαλυτερη

και απ την αλλη,οι γονεις μου να πανε ξαφνικα απ την 20αρα crt στην 40αρα,θα τους πεσει λιγο αποτομο.....

τωρα θα μου πεις ειχανε εν ετει 2012 20αρα crt στο σαλονι???και ομως.....

Απάντηση: Re: αγορα νεας τηλεορασης 32´´

ναι μπορει πλεον να ναι λιγες οπως τα λες,αλλα

απ τη μια,εχω 32αρα στο αλλο σπιτι και με χει βολεψει αρκετα παροτι η αποσταση θεασης ειναι μεγαλυτερη

και απ την αλλη,οι γονεις μου να πανε ξαφνικα απ την 20αρα crt στην 40αρα,θα τους πεσει λιγο αποτομο.....

τωρα θα μου πεις ειχανε εν ετει 2012 20αρα crt στο σαλονι???και ομως.....

Το μέγεθος είναι ένα πράγμα που συνηθίζεται πολύ γρήγορα,να δεις ότι μετά από λίγο καιρό θα σου πουν πως βλέπαμε στην προηγούμενη.

Re: Απάντηση: Re: αγορα νεας τηλεορασης 32´´

Με τον όγκο που έχει η CRT σε σχέση με την 32'' LCD θα τους φαίνεται μικρή σε λίγο καιρό.Να φανταστείς σε μένα φαίνεται ήδη μικρή η 32'' αν και είμαι στα 1,2 μέτρα

και γω σε αυτη εχω καταληξει θεμη,ψαχνοντας το λιγο,αλλα προς το παρον την βρισκω γυρω στο 450αρι.......τα οποια θεωρω πολλα για 32αρα.....

αν επεφτε στο 400αρι θα την τσιμπουσα παραυτα.....

βασικα ειχα καταληξει και σε καποιες αλλες(φτηνοτερες),αλλα διαβαζω τωρα οτι 50hz δεν ενδεικνυνται αν παρακολουθεις πολυ ποδοσφαιρο,οποτε πρεπει να παω για 100hz......

(ως προς τις 40αρες ρε παιδια,ξεφευγει πολυ το μπατζετ,για μια καλη 40αρα θες κοντα στο 500αρικο...)

Αυτη που σου ειπε ο θεμης τοσο εχει.Εγω παντος που ψαχνω για τους γονεις μου εχω καταληξη σε αυτην εδω http://www.skroutz.gr/s/442018/Samsung-UE32EH5000.html .Δεν την εχω παρει ακομα για να σου πω εντυπωσεις.
που εχει 400??εγω στο πλαισιο την βλεπω 450.......

σημειωτεον ειμαι απο κρητη οποτε δεν με βολευουν καταστηματα που κανουν δωρεαν μεταφορα μονο εντος αττικης.....

αυτη που γραφεις mike ειναι πολυ καλη στα 330 ευρω,πλην το θεμα με τα 50hz που ειναι προβλημα(?) οταν παρακολουθεις αθλητικα,ετσι εχω διαβασει τουλαχιστον,ας μας πουν και τα αλλα παιδια.....

400 είχε σε κάποια μαγαζιά στο τέλος των καλοκαιρινών εκπτώσεων.Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε!!