ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 32''

nikos psaltis

AVClub Enthusiast
8 September 2009
1,141
ΝΙΚΑΙΑ
καλησπερα ! ενδιαφερομαι (για μια φιλη) γιο μια 32'' τηλεοραση, χρηση τηλεοπτικα προγραμματα και dvd. οχι high definition σημα , οποτε για καμια hdready πιστευω οτι θα ηταν προτιμοτερη. επισης δεκτης ενσωματωμενος mpeg4 . α, και να μην ξεχασω σχετικα οικονομικη !:guitarist:

Στο Saturn Καλλιθέας (Λ. Συγγρού 340) έχει προσφορά την Samsung C530 στα 399 ευρώ. Είναι και HD και έχει πολύ καλό επεξεργαστή και καλό media player. Είναι πολύ καλή αγορά!

χωρίς να επιχειρηματολογήσω, αυτό που πραγματικά θα ευχαριστηθεί (εκτός αν είναι για υπνοδωμάτιο) είναι οι 42" σε τιμή χώμα( 444) και εικόνα απλά απίστευτη για τα χρήματα αυτά. Ας συνεπικουρήσουν και οι προλαλήσαντες :a0210:

Last edited:
την τηλεοραση την θελω για την κουνιαδα μου και δεν νομιζω οτι θα εκτιμισει την πλασμα, θελει μια τηλεοραση 32 γιατι εχει μικρο σαλονακι και για χρηση κυριως τηλεοπτικη , απο ταινιες κατεβαζει απο το internet h dvd οποτε θελω κατι να ειναι πιο αποδοτικο με αυτα τα δεδομενα !

Οι καλύτερες επιλογές είναι αυτές που σου έδωσαν τα παιδιά,
δηλ. Samsung 32C450 ή την 32c530(με λίγο μεγαλύτερη γωνία θέασης). Απ εκεί και πέρα μη το ψάχνεις πιο πολύ να σαι σίγουρος οτι η κουνιάδα σου θα το εκτιμήσει.

Γνώμη μου, αν δε βρείς την C530 κοντά στη τιμή της C450, να προτιμήσεις τη δεύτερη γι'αυτή τη περίπτωση. Άκουσα από παιδιά στο forum πως ίσως να έχει και καλύτερη εικόνα απ'τη C530.

μια διδακτική ιστορία:
Ρε κουνιάδε, εσύ που ασχολείσαι με αυτά, χρειάζομαι μια TV για το σαλονάκι.
Όχι τίποτα σπουδαία, για πολύ TV, λιγο DVD, και κανένα AVI κατεβασμένο, τι λες;
- budget;
- ε, με κανα 400άρι δεν είμαστε οκ;
Μου φέρνει λοιπόν που λέτε, μια Samsung 32Cxx0..
Ρώτησε λέει και στα φόρα, η καλύτερη! Δε λέω, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!

Πάω μετά απο μια εβδομάδα στο σπίτι του..
- Βλέπω καινούρια γιαλιστερή TV κουνιάδε, ε; με'γιά! Και μεγάλη, 40άρα είναι;
- 42"
- ρε συ, παίζει σούπερ! Ξηλωθήκαμε;
- εεε.. 445 την πήρα!
- 445??? ρε παλιο-@%#ϴ^@$@@^ εμένα γιατι μου έφερες μόνιτορ με 400?
@%^$#^@$#@&#$&#@

.. μια βδομάδα έχουμε να μιλήσουμε.. Τα χριστούγεννα το βλέπω.. @#@# τα φόρουμ του!:furious3:

ΥΓ. η ιστορία είναι φανταστική, κάθε ομοιότητα είναι απλή σύμπτωση! :grandpa:

Να της πεις οτι 'στα φόρουμ' μου είπαν να πάρεις 42" στα Χ λεφτά
Αν επιμένεις για 32", τότε παίρνεις το Υ μοντέλο, στα Υ λεφτά.

δλδ. η 'λάθος' επιλογή να είναι δική της, και όχι εσένα που 'ξέρεις και 5 πράματα' :2thumb22sup: